25 Ekim 2015 Pazar

BURDA 2015 EYLÜL SAYISINDAN BİR MODEL

Burda Eylül sayısıdan rahatlığını tarif edemeyeceğim bir elbise .Dikimi kolay ,kumaşı serin mi serin tutan bir özelliğe sahip bu modeli hiçç prova çıkmadan bitirdim .Kmaşımın cinsi keten. Yeni dikmedim ama giyipte resimliyeyim dedim o da olmayınca yayınlamaya karar verdim .üff yine resimler flu evet göz zevkini bozuyor ama ne olur idare edin :(


Kalıp  BURDA 2015 /09 EYLÜL 110.MODEL ....38 BEDEN
Ben modeli değiştirdim orjinaline sadık kalmadım .Değişiklikler ise=yakayı bütün ,kol ve etek kısmında volan yok ,cepte uygulamadım , boyunuda uzattım ortaya basit bir kesim çıktı birebir aynısını yapamayacak bir çizim değildi ama ben uğraşmak istemedim.
Güzel günlerde buluşmak dileğiyle sevgiyle kalınız.

22 yorum:

  1. Ayselcim bak bu elbise de benim gözümden kaçmış,hemen baktım modele,güzel rahat bir model gerçekten,kumaşını da çok beğendim,ellerine sağlık,iyi günlerde giy :)) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hocam bu kalıp öyle rahat ki insanın üzerine sıcakta yapışmıyor salaş tarzı diyebilirim .Sıradaki dikeceklerimden fırsat bulursam aynısının volanlasını da düşünüyorum ayrıca bu dergide dikilecek o kadar model var ki keşke beğendiklerimi hemen yapabilsem .
      Profosyenel bir terziden övgü almak ne güzel . Mütevazi kaliteli gönlünüze sağlık ,çok teşekkürler .Kucak dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

      Sil
  2. Elbise cok guzel olmus, ellerine saglik, ozellikle kumasinin desenini cok begendim.:) Dergideki modeli birebir uygulamak degil giyebilecek hale getirmek onemli olan bence:)) Guzel gunlerde kullan hayatim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim.
      Beğenileriniz önerileriniz benim için çok değerli Mevlüde hanımcığım :*
      İnşallah bir gün chic olmuş diyede duyarım sizden ;)
      Kocamannn sevgiler.

      Sil
  3. Eline, göz nuruna sağlık Aysel'ciğim, bu arada kumaş çok tatlı, çok şirin. Dergideki kumaştan daha beğendim.
    Gayet güzel olmuş. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler değerli arkadaşım güzel yorumunla beni müthiş motive ettin sağolasın. İyiki tanımışım seni benden de selam ve sevgiler.

      Sil
  4. Çok beğendim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin .
      Teşekkürler nünücüğüm .İstemeden de olsa örgüye ara verdim aslında o kadar çok projelerim varki, sadece sizlerin emeklerine bakmakla yetiniyorum.Görüşmek üzere her zaman beklerim.

      Sil
  5. Modeli birebir uygulamak bazen gerekmez.sizinki de çok güzel olmuş. Elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meğer öyleymiş bende modelin dışına çıkıyorum uydurmasyon oluyor diye düşünüyordum :)sizlerden öğreneceğim duyacağım çokk şey var sayenizde kendimi daha çok geliştireceğim. Teşekkürler cnm.

      Sil
  6. Ellerine sağlık; hemen dergilere bakacağım eylül sayısını almışmıyım diye...Güle güle giyin arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amanda kimler gelmiş seni gördüğüme çokk sevindim balım ,güzel yorumun için çok teşekkür ederim .Tekrar kızına mutluluklar dilerim . Sevgi ve selamlar arkadaşım.

      Sil
  7. Şık ve rahat bir model olmuş, güzel günlerde giyinin, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Begüm'cüğüm, her ne kadar sizler gibi dikemesemde kendime bir şeyler yapabilmenin hazzını yaşıyorum :)sevgiler.

      Sil
  8. Kumaş çok güzelmiş,değişiklerle çok daha kullanışlı bir model olmuş,ellerinize sağlık,keyifle giyin..

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir modelmiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim .
      Sizin de yorum yazan ellerinize sağlık.Yine beklerim .

      Sil
  10. Çok şık bir elbise olmuş. Hatta dergidekinden daha mı güzel ne? Güle güle iyi günlerde giyilsin inşallah. Hazır elbiseyi diken birini bulmuşken bir sorum olacak: Benim omuzlarım biraz genişçe. Bu yüzden beğensem de bazı kalıpları çalışamıyorum. Kalıp üstünde oynamak da işime gelmiyor. Kol evi geniş mi, kasıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun çokkk teşekkürler , sağolasın sevgili Nurtenbeğendi....Kesinlikle kol evinde kasma yok, ayrıca kolda rahat ortasında dikiş var yani sorun yaşamadım inşallah denersen sende memnun kalırsın .

      Sil
  11. Harikasın canım eline sağlık. Güle güle kullan. Ben şimdiye kadar çok nadirdir burda kalıbını birebir kullandığım.muhakkak tarzıma göre değişiklikler uygularım. Seninki orjinalinden dahada güzel. Kocaman sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnem'ciğim beni motive eden sözlerinle , beğeninle harika olan sensin .İnan sizler gibi ustalardan olumlu şeyler duymak müthiş bir haz sağolasın gülüm bende kucak dolusu sevgiler uçurdum sana :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...