24 Kasım 2016 Perşembe

2017 OCAK DERGİSİNİ GÖRÜNCE ......

Tesadüfen bir sitede ocak sayısında yer alacak modellere rastladım ve ben görünce şaşırdım bu neee dikilecek kayde değer birşey yok .
Resimlere bir göz atın sizler de aynı düşüncede olacakmısınız bakalım.






 
Bu kadar modelin içinde dikişseverlerin işine yarayacak bir kalıp yok bu benim görüşüm sizlerin beğendiği olabilir  , sevgiyle sağlıcakla kalın ;) 
NOT:Resimlerin üzerine tıkladığınızda büyük olarak görebilirsiniz.

25 yorum:

  1. Merhaba Aysel Hanım, bu karanlık günleri cıvıl cıvıl yapan bu görüntüler insanı bir an olsun rahatlatıyor.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tülay hocam,haklısınız.Sevgi ve selamlar güzel günler diliyorum.

      Sil
  2. Dikişten pek anlamıyorum ama gerçekten de değişik modeller koymuşlar. Sadece paylaştığınız ikinci resimde bana hitap eden bir şeyler çıkabilir. Diğerleri gerçekten de biraz gereksiz bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her Şeyden Konuşmalı hoşgeldiniz,ne zaman kendimize özgü Türk kadınlarına hitap eden bir dergi olursa beğenimiz artar diye düşünüyorum.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Size hitap etmesine sevindim Tülin Akın Ateşal sevgiyle kalınız.

      Sil
  4. Valla ben de pek rastlamadım Aysel'ciğim. Dikkatle baktım sadece ikinci fotoğraf karesinin soldan ikincideki tayyörü biraz eliyüzü düzgün geldi. :) Baksana en iyisi sen kendin çiz, kendin dik ne dersin? Kolay gelsin canım, sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol çizerim ama kalıba uygulayamam bu eksikliğimden hiççç kalemi elime almıyorum:)teşekkürler , sanada kolay gelsin arkadaşım öpüyorum çok.

      Sil
  5. Bana da pek hitap etmedi. Çocuk kostümleri, özel günler için denenebilir belki ama onlar bile soğuk görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamda aynı fikirdeyiz bu yüzden bu sayıyı alma taraftarı değilim canım:) yakışıklını öp ,sarıl benim için.

      Sil
  6. Aysellim ben baştaki fırfırlıya benzer dikmek isterdim,ama barış olmadan-savaşlar bitmeden bir daha kendime fırfırlı bir şey dikmemeye karar vermiştim...olanları giyerkende içim bir burkuluyor derinden derinden...!
    İnşallah bir gün dikerimmmm.
    Öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merihim ilginç bir protesto vardır seninde bir bildiğin ...hepimizin içi buruk inşallah güzel günler yakındadır diyerek umutlarımızı yitirmeyelim ve inşallahh dikersin tatlım bende öpüyorum çok.

      Sil
  7. En havalısı turuncu olan Tam yağmurluk spor zamanında giyilebilir Tabi ben bilmiyorum Dikiş bilgim hiç yok sadece Kombin ve Trendlere göre düşünürsem diye çıkış noktası Sen daha iyi biliyorsun Melike :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin beğenisi farklı Mayıs Yağmuru, bu dikiş bilmekle alakalı değil canım demek senin gözüne o model şirin geldi:)kendine iyi bak görüşmek üzere.

      Sil
  8. Anamm bu modeller ne böyle yaaa zaten tekrar edip duruyordu kendini iyice suyunu çıkartmış neyse almayı veririz olur biter ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He valla almayız ama bir model için bile aldığımızda çok değilmi Aycanım:))

      Sil
  9. Ben dikisten anlamam ama spor kiyafetleri begendim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Derya hanım,spor modellere bir daha bakayım dikebileceğim varsa fikrimi değiştirebilirim;)sevgi ve selamlar.

      Sil
  10. Bazen aynı modeller üstünde oynama yaparak sacmalayabiliyorlar. Yıllardır kuplu elbise koymadılar malesef istediğim gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çokkk seviyorum kuplu modelleri, 2015den beri dergi alıyorum elimde model adına çok seçenek yok olanlarda da tek tük model var inanın idare ediyrum.

      Sil
    2. Kesinlikle. Aslında burda dergisine topluca mail atalım. 95 yıllarında ne güzel modeller var. Bir bulsam o yıllara ait dergileri süper olacak.

      Sil
  11. İlk görseldeki lame ceketin modeli fena değil. 2. görseldeki gri döpiyes de eh işte. Dediğiniz gibi, uygulamaya değecek model yokmuş bu sayıda:) Bilgilendirmeniz ve emeğiniz için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama uğrayıp ses verdiğiniziçin ben çokk teşekkür ederim sevgili Zeugma sizi görmek beni mutlu kılıyor.

      Sil
  12. Elimde değişik yıllara ait biraz dergi var. Eh yapa yapa onlarda ne yapacaklarını şaşırmıştır artık :) Son yıllarda 1 bilemedin 2 model için alınıyor zaten dergi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, eski dergilere sahip olmak büyük büyük şans:)sevgiyle kalınız.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...