27 Ağustos 2015 Perşembe

BLOG KARDEŞLİĞİ

Selam sevgili dostlar
blog dünyasında yeniyim bu zamana kadar çeşitli hobilerlerle uğraştım en son ise dikişe gönül verdim çokda sevdim ...meğer ne güzell bir şeymiş insanın kendisine giysiler dikmesi ve onu gururla kendim diktim diyebilmek :) biraz tekniğini bildikten sonrada başladım nette usta dikişcilerin paylaşımlarını araştırmaya aman allahım ne becerikli hanımlar var hepsinin emekleri son derece mükemmel aynı hazır gibi kıyafetler sunmuşlar , tabii şimdi dahada bir çoştum her pazara gittiğimde bir sürü kumaş alıyorum bilmem bu açgözlülükmü  nasıl ne ara bunları dikeceğim acaba :)  sağlığım el verdikçe çok şey dikmek istiyorum (yapabildiğim kadar) inşallah ..

Her blogcudan da birşeyler öğreniyorum herbirine sonsuz teşekkürler ...net araştırmalrımda tetyana hanımın sayfasında http://edikis.com/blog/?page_id=2797  blog kardeşliği paylaşımını gördüm hemen katıldım ordaki  blogcuların çoğunu izlemeye aldım ve sayfalarına uğruyorum daha ziyaret edemediklerimde var  zaman buldukça hepsiyle tanışacağım ..

 Dikiş blog sahipleri çok candan , sevecen hepsinin yolu açık olsun...

Dikişe yeni gönül veren bir blogcudan selam ve sevgiler boll dikişli günlerimiz olsun  :)

6 yorum:

  1. Merhaba Ayselcim. Blog sahipleri gerçekten çok içtenler değil mi? Hemen kucak açıp, aralarına alıyorlar. Yeni yaptıklarını merakla bekliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana katılıyorum arkadaşım keşke daha önce aralarına katılsaydık..
      inşallah elimde yeni bir elbisem var biterse yeni yayın hazırlayacağım sağolasın <3
      ayy hemen ilk resimlediklerimden sunayım :))))

      Sil
  2. Selam Aysel hoşgeldin aramıza.....Dikiş dikmeyi bilmeyen bir dikişsever olarak merakla bekliyorum diktiklerini takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam sertaç teşekkür ederim hoşbuldum ..sende sayfama hoşgeldin..hadi birlikte öğrenelim inan çok eğlenceli ;) bende de sevgiler cnm.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...