16 Aralık 2017 Cumartesi

BAKTÜS SHAWL...BAKTÜS (atkı) ÖRÜYORUZ ETKİNLİĞİMDE BİTEN ÇALIŞMALAR.

Selam blogcanlar talep üzerine başlattığım kolay boyun şalında bitiren arkadaşlarımın çalışmalarınu sunuyorum...
Etkinlik bitmiş değil süre kış bitene kadar bu kadar zamanda da bir sürü şal örülür hadi örmesi 3gün süren bu örnekten sizlerde başlayın.
Başlama aşamaları BURDA Kenar oyasının yapılışı BURDA

 

Özlem'ciğim etkinlikte örgüsünü ilk bitirenlerden ve kendisi çok naif ,hanımefendi bir arkadaşımız...tanıdığım günden beri çizgisini hiç bozmayanlardan olduğunu bütün samimiyetimle söylemek isterim.,Duyduğuma göre boyun kısmından çok üşüyormuş bundan sonra üşümeyecek inşallah sıcacık şalnıı sarıp hobileriyle vakit geçirecek.
Katılımın için teşekkürler eline emeğine sağlık.Sayfasını merak ediyorsanız BURDA .


 Sevgili Hatice yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde ona uygun seçtiği kırmızı iple ördüğü baktüs bir harika olmuş arkadaşımız son derece marifetli olup blog aleminin tanınmış isimlerinden ve kalplerimizin sahibi olup çokkk değerlidir.Diğer çalışmalarını görmeniz için BURAYA tıklamanız yeterli.Beni yalnız bırakmadığın için teşekkürler canım arkadaşım.

 
Yıllarca örgü forumlarında birlikte çok iş yaptığımız Hacer 'de güzel kızına ördüğü baktüs şahane olmuş eline emeğine sağlık etkinliğime katılman beni çok sevindirdi canım.Arkadaşımızın diğer çalışmalarını görmek isterseniz instagram sayfası BURDA

 Etkinliğime ses veren beni memnun eden bir blogcanımızda Bir Tutam Karınca.... tatlı bir renk seçip örüp ,örgüdeki ustalığını konuşturmuş..
Ellerine sağlık ben çok beğendim ,katılımın için teşekkür ediyorum.Sayfasını merak edenler BURAYA buyrunuz.



Bu güzel mi güzell baktüs çok değerli Betül'ün marifetli ellerinden çıktı BURDA ....Kendisinden bahsedecek olursam sanalda tanıdığım enn naif enn kaliteli enn marifetli hanımlardan biri olan çok sevdiğim çizgisini hiç bozmayan candan bir dost olmasıyla kalbimi kazanan değerli arkadaşımdır.Çalışmalarını sitesine uğrayıp görmenizi tavsiye ederim üstelik açıklamalı uğraşlarından faydalanacağınızı düşünüyorum.Teşekkürler Betül'üm etkinliğime katılmakla beni oldukça memnun ettin...
Benim çalışmamı görmüştünüz ama bugün taa uzaklara ÖZGÜN TASARIM Türkan'cığımın prensesi Sema'ya yeni yıl hediyesi olarak gitti güle güle kullan güzel kızım... anneciği gibi çok albenili işler çıkaramıyorum ama duyduğuma göre beğenmiş:))
Bitenleri sundum fakat henüz  çalışmalar sonlanmadı devamı geldikçe bu sayfayı güncelleyerek yayınlayacağım.

Hepiniz iyi ki varsınız güzel özel arkadaşlarım.
Örelimm boş durmayalım ilmekleri saydıkça motivasyonumuzu arttıralım....
                                   Hayat Paylaşıncaa Güzelll....

21 yorum:

  1. Ayselciğim sen de iyi ki varsın canım. Öyle güzel öyle detaylı anlattın ki çok keyifli çok kullanışlı oldu ördüklerimiz. Hele benim için :) sıcacık tutuyor. Hatice hanım, Hacer hanım, bir tutamkarınca arkadaşımızın ve senin örgün muhteşem görünüyor. Çok sevdim bu etkinlikleri . Ben de merakla bekliyorum diğer arkadaşlarımızın eserlerini. Öpüyorum canım sağ olasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsınnn tekrar katılımın için teşekkürler şalını güle güle kullan kenarlarda ki arttırma ilmeklerini 4değilde 2 yaparsan daha geniş bir şal elde edersin canısı bunu yazacaktım sana hep unuttum:)

      Sil
  2. Elleriniz dert görmesin Hepinizin ilmek ilmek attığınız her birinin sonunda böyle güzel ürünlerin çıkması Tekrar tekrar hepsi şahane olmuş Canım :) Emeklerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mayıs Yağmuru,
      Canımm sağlıcakla sevgiyle kalasın uzun zaman syafalarınıza uğrayamayabiirim kusura bakma olurmu.

      Sil
  3. Hepsi de çok güzel olmuş, hamaratcanların eline koluna sağlık. Sen de pek tatlı bir atkinlik kraliçesi olmuşsun narinim, uy yirim yirim 😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni yirim cansın blog alemide bende sana hayranız burdan snada yazayım haber vermiş olayım ,tatlım nasip olursa taşınma durumum var çok yakında ,işlerim hallolsun görüşürüz inşallah öpüldün kraliçemm.

      Sil
  4. Hemen hepsini istagramda gormustum zaten:)) Yasemin'in ki haric:)
    Hepsi cok guzel olmuslar. Semosum gule gule kullansin. Ellerinize saglik. Opuldun en kocamanindan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben arkadaşıma hediye edeceğim için fotosunu paylaşmamıştım. Dün hediye ettim ve arkadaşım çok beğendi. Kendime de haki rengini örüyorum. Biter bitmez blogumda yazısını yazacağım.

      Sil
    2. Teşekkürler Melinedim yukarıda Sevdaya yazdığım yorumu okurmusun instagram kolay olduğundan yolculıkta bile orayı ziyaret ederim ama bloglara bu ara uğrayamam kuzum.

      Sil
    3. Kolay gelsin Yasemin haki rengi çok severim eminim harika olacak....arkadaşın cicicsini güle güle kullansın.

      Sil
  5. İlkine tutuldum, keşke böyle becerilerim olsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan çok zor değil sadce ilgili olmak lazım ama senin uğraşlarınıda ben yapamam öptüm seni Burcum.

      Sil
  6. Senin de, arkadaşların da ellerinize sağlık. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ben de sonunda elimdeki bereyi bitirip, bu şaldan başladım. Bileklerim elverdiğince örmeye çalışacağım. Ne zaman biter bilemiyorum, ama bu etkinlikte seni yalnız bırakmak olmazdı :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa kıyamam sana ama lütfen acele etme nasılsa kış yeni başladı yavaş yavaş ör,örgü özlemini benden iyi anlayan yoktur güzelim sağlıklar diliyorum sana.

      Sil
  7. Hepsi birbirinden güzel ve şirin olmuşlar.
    Ne güzel oluyor bu etkinlıkler,sanki gün yapmışız gibi.
    Emeklerine sağlık herkesin,seninde bileklerine ayrıca güç ve kuvvet diliyor.
    Öpüyorum.
    Kuzuuuuu çanta....?
    bekliyorummmmmmmm...Şakaşak acele etme.💓💓💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama bir ballı lokma gelmiş şeref vermiş hiçç senin etkinliğini es geçermiyim yenminle bir tek astarı monte olacak elim değmedi ama yarın ola hayrola diyeyim:) resimleyebilirim yani öptümmm.

      Sil
  8. Çok güzel görünüyorlar. Emeğinize sağlık. Ben bu konularda maalesef yetenek düşmanı olarak hiç girişmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniniz için kendim ve arkadaşlarımın adına çok teşekkür ediyorum Beyda'nın Kitaplığı.

      Sil
  9. Herbiri birbirinden güzel olmuşlar, elinize ve ellerine sağlık herkesin.Bende elimdeki boyunluğu bitirebilseydim bu modelden yapıcaktım ama henüz bitiremedim. Ama olsun, etkinlik bitse dahi yapıcam bu modelden söz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm Irmağım öremesende birgün ben sana örerim kuzum ama yakın bir zamanda değilde inş. birgün iştee:)))

      Sil
  10. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...