2 Aralık 2016 Cuma

İLK KEZ MİM CEVAPLADIM...


 Canım pisim Firuzenin resmiyle merhaba diyerek,  Sevgili NehRi Marifet beni mimlemiş hadi bakalım neler yazmışım:))  

  • Bloğunu açmaya nasıl karar verdin? 
 Ben çocukluğumdan beri örgüyle haşır neşir oldum yıllar geçip hayatıma sanal ortam girince nette değişik örgü örnekleri aramaya başladım ve örgü sevdalarıyla dolu birçok foruma üye oldum modluk yaptım  hem öğrendim hem öğrettim .
Arkadaşlarım sürekli senin bir blogun olmalı deselerde uğraşamam diye sıcak bakmıyordum birgün ısrarlara dayanamayıp  2 Ekim 2013 de bende bir blogger olarak kendimi bu güzel ortamda buldum. 



Blog ismini nereden buldun? Beğeniyormusun?  
Yukarıda anlattığım gibi üye ve modluk yaptığım örgü forumundaki arkadaşlarımın önerisiyle örgü ağırlıklı çalışmalar yaptığım için Ayselce örgüler olarak birlikte karar verdik öyle oldu ki sağlık problemim yüzünden bu hobiyi sonlandırmak zorunda kaldım... 2yıl önce gittiğim kursta dikişe yöneldim bununla  uğraşmak eklemlerime  çok zarar vermeyince  zamanımı değerlendirmek  adına kendime , kızıma birşeyler dikip üretmeye başladım ve blog ismimide değiştirmek istemedim çünkü ben bu isimle tanındım. 


  • Hiç blog açtığın için pişmanlık duydun mu?

Asla pişman olmadım hatta çok şey paylaşıp güncel tutmak istiyorum ama malesef bunu çok başaramıyorum:( başaran arkadaşlarımıda kutluyorum.  
  • Bloğunun sevmediğin bir yanı var mı?

Tasarımını canımdan çok sevdiğim arkadaşım ilgileniyor kendininde çok zamanı ve sağlığı el vermediği için  istediğim bazı düzenlemeleri söyleyemiyorum olduğu kadarıyla yetiniyorum ama bu beğenmiyorum blogumu sevmiyorum anlamına gelmesin ve ona sonsuz teşekkürler çünkü ben hiçç anlamıyorum:)).Şunu da belirteyim headerimi değerli Nilgün Özen Aydın hanım çizmiştir kendisine de çokk teşekkürler . 



  • Hiç başkalarının bloğuna özendin mi? (Örnek aldın mıda diyebiliriz)  

Hemde çookkkk birçoğununkine özeniyorum , sitelerine uğradığımda çok hoşuma gidiyor. 
  • Ben bloğumu sileceğim diyen bir bloggera ne derdin?
 Asla önermem burası bambaşka bir keyif ,yıllarca verilmiş bu kadar emek bir kalemde silinmemeli derdim .  



Beni kendine yakın görüp mimleyen sevgili Irmağa çok teşekkür ediyorum inşallah okurken kimse sıkılmamıştır ....yazmak isteyen varsa  bende  isim vermeden  herkesi  mimliyorum sevgiyle selametle kalın efendim:))

31 yorum:

  1. Öncelikle Firuzeyi öptüm.
    Sonra altın saçlı,güzel kalpli Aysel'i Öptüm.
    Aysel'ce Örgüler Bloğunu da iyi ki farkettim...
    Yeni yayın ve güzel olaylarla dolsun-taşsın bize ulaşsın...

    Yeni Yılda güzelliklerle,yavrularınla daha mutlu yıllara,uzun,uzun yıllar sohbetler ve mahabbetlerin olsun Aysel!im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "EN BAŞTA DA SAĞLIK TABİİ Kİ"

      M U U C U U K...

      Sil
    2. Merihim şiir gibi bir yorum yazmışın ve beni benden alıyorsun gören gözlerin yazan ellerin dert, keder görmesin.....bütün dileklerine aminn bende iyi ki seni tanıdım ,farkettim canım ...uzun yıllar muhabbetimiz sürsün inşallahh öpüyorum çokk.

      Sil
  2. İlk fotoğrafı görünce Müjde Abla'nın Bücürük'ü sandım bir an (:

    İyi ki blog yazmaya başladınız da tanıdık sizi. Sevgi ve selamlarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bende seni tanıdığıma çok memnunum .
      Blogum sayesinde sizler gibi değerli insanlarla tanıştım bende sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  3. İyiki blog açmışsınız, çok severek takip ediyorum sizi hem buradan hemde instagramdan. Ama siz blogda paylaşım yaptığınızda sizi takip etmeme rağmen göremiyorum ben, ancak kendim sizin sayfanızu açarsam görebiliyorum, inşallah çözücem en kısa zamanda :)) Mimlerimi cevapladığınız içinde çokmm teşekkür ederim 😙😄🎉💗👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çokk şeker bir hanımsın Irmak öyle temiz bir kalbin var ki senle iletişim kuran birinin bunu anlamaması mümkün değil hayat şartları seni hiçç değiştirmesin canım evlatlarınla eşinle hep huzurlu sağlıklı mutlu olasın.
      Ben kontrol panelinden sizlerin yayınlarınızı görüyorum sende ordan takip et.... bende sana teşekkür ederek sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  4. İyi ki varsın Ayselcim , severek takip ediyorum . Bence de silinmemeli ,paylaşımlara verilen emek , yapılan yorumlar hepsi çok değerli .Bir tür miras gibi görüyorum . Düşünsene göçüp gitmişiz bu dünyadan , anılarımız yaptıklarımız bir tık kadar yakın sevdiklerimize . Tabii ki gecinden olsun ama er geç olacak canısı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende iyi ki varsın hayatım iyi ki karşıma çıktın bende seni severek beğenerek takip ediyorum.
      Ne güzel tanımlamışın bir miras gibi, kesinlikle katılıyorum.
      Elbet dünyaya baki değiliz ne güzel çocuklarımıza torunlarımıza dediğin gibi anılarımız kalacak arkadaşım çok haklısın kocamannn öpüyorum.

      Sil
  5. Aysel'cim sıkılmak olurmu zevkle okudum ve dedim ki iyi ki seninle yollarımız kesişmiş iyi ki seni tanımışım Güzel yürekli, güzel insan seni çok öpüyor kucak dolusu sevgi ve selam olsun diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ben seni yerimm kalbinde ki o güzel sevgiyle bana kendini tanıttın asla unutmam mümkün değil iyi ki varsın bende iyi ki seni tanımışım ...ben senden razıyım rabbimde senden razı olsun...içten sevgini selamını aldım yüreğime başımın üstüne koydum bilmukabele hayatım.

      Sil
  6. Ya acmasaydik, ya seni tanimasaydik; ya, ya, ya...
    Iyikide acmissin, ve insallah sekteye ugrasada surekli olur.
    Opuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gönlümün sultanısın sennnn.. hepinizi ben çokk seviyorum keyifsizliğim sağlık sorunlarım bile sizlerle yok oluyor kuzummm dualarımdasın muzip kadın sen hiçç değişme böyle kal bende öptümmmmm.

      Sil
  7. Canımm nete girişlerimiz çok benziyor ben de 2-3 yıl kadar bir forum ortamındaydım sonra bloguma ağırlık verdim. iyi ki tanıdım dediğim blogcanlarımdansın sevgiler canım benim öpüyorum sağlıkla uzun yıllara inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firuzeyi öpmeden çıkmayayım dedim:))) Maaşallah güzel gözlüme:)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Ben seni zaten forumlardan tanıyordum sanırım bunu söylemiştim arkadaşım senİde iyi ki tanımışım dediklerimdesin dürüstlüğün hanımefendiliğin marifetlerin her zaman takdire şayan... bende diliyorum inşallah uzun yıllar beraberliğimiz olsun .Firuzeyle bizde Bademi öpüyoruzz

      Sil
  8. Oyy narinim,iyi ki açmışsın blogunu 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki açmışım tabiii yoksa senin gibi bir kraliçeyle nasıl tanışacaktım <3

      Sil
  9. Kalemine sağlık Ayselcim. Şu anda yaptıkların da çok güzel. Ancak örgü örmeyi ne çok özlediğini biliyorum. Umarım sağlığına ve örgülerine yeniden kavuşursun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde çookkk özledim Betülcüm ara sıra nette örülenlere bakarak azıcık hasretimi gidermeye çalışıyorum.Teşekkürler uğradığın için sevgimiz karşılıklı.

      Sil
  10. iyi ki açmışsın bloğunu sevgili Aysel, ve cevapların çok samimi. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinn Özlemcim , sağolasın varolasın bendende kucak dolusu sevgi ve selamlar.

      Sil
  11. Keyifle okudum iyi ki açmissiniz blogunuzu 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Deryacım, blogunu sık ziyaret edemezsemde inst. görüyorum uğraşlarını herişin kolay gelsin.

      Sil
  12. Paylaşım için teşekkür ederim Güzel bir yazı dizesi olmuş... :)

    YanıtlaSil
  13. Çookk teşekkür ederim Mayıs Yağmuru.

    YanıtlaSil
  14. Ay iyiki açmışsınız. Hem de benden bir yıl önce. İsmim de geçiyor. Güle güle ku llanın headerinizi. Sizi çok seviyorum. Çünkü ruh ikizimsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgimiz karşılıklı canım öğretmenim çok teşekkür ediyorum o yoğun günlerinizde bana vakit ayırdınız iyiki tanımışım dediklerimdesinz ruh ikizim:)değerli Nilgün hanımcım kocamn öpüyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...