11 Kasım 2016 Cuma

ABİYE ELBİSE

İlk kez kendime abiye dikmeye karar verdiğimde olabilir mi diye düşünürken hadi deneyeyim diye cesaretlendim önce kolay bir model seçmeliydim iyi olursa cesaretim katlanacaktı :) bakalım mı nasıl olmuş.





 Elimde bulunan kumaşa bir türlü bir modele karar veremeyince dikiş bilgisi olanlardan yardım almıştım hatta sağolsun Aycan çocuğu hasta olduğu halde DM den resim bile gönderdi sağolsun canım arkadaşım... ,Nuray öğretmenimde Irmakta sağolsunlar iyi ki varsınız.





  Dantel olan kumaşım yeterli olsaydı bedeni onunla dikecektim ama malesef uzun zaman önce almış olduğum için devamını bulamayınca sadce kolları bu şekilde oldu.


Kolun bilek kısmını nakış makası ile keserek dilim olarak bitirdim.

 

Ayakkabı  olarak bu stilettolardan vazgeçip dore olarak seçimi mi yaptım.Aslında üzerimde resimlemiştim çok net görüntü olmayınca yayınlamak istemedim.




Aksesuar olarak aşağıdaki swarovski taşlı küpeyle elbisemi tamamladım oldu mu ne dersiniz:)

İlk abiye elbisem benim için pek bir sevindirik oldu :)) o kadar çok denemek istediklerim var ki biraz sağlığım biraz zamansızlık engel .
Sağlıcakla Sevgiyle Kalın.....Hayat Paylaşınca Güzelll....

35 yorum:

  1. Küpelerin rengi ile elbisenin rengi harika uymuş, çok beğendim eline sağlık Aysel'ciğim, güle güle giy. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gülüm benim , sağolasın öpüyorum sevgiyle ay bücürüğümü de öpüyorum.

      Sil
  2. Ama bu kadar da güzel olamaz ki canım;
    Bak şimdi arkadaşım bunu giyince herkes dönüp bakacak,nazar değdirecek diye,Korkarım ki,
    Sen en iyisi giyinince oğluşu yanında götürde aklım kalmasın bari...!
    Küpeler ve sınderalla papuçlar yerim seni kız ben...
    dantella harika bir abiye..
    Yaa bu arada bende anacığımın ahastalığından önce bemnim Gelinçiğime abiye bir şeyler diktim ama yayınlama fırsatım olmadı bir ara yayınlayayım da gör teyzesi senin ki kadar olmasada fena olmadı.
    gelinçiğim çok sevdi.
    Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy bende seni yerim canım öğretmenim, yaş kemale ermiş bişeycik olmaz:)) bir tanıdığımın düğünü için dikmiştim.
      Beğenmen, güzel sözlerin için yürekten teşekkür ediyorum.Gelin kızına diktiğin eminim harikadır fırsat bulursan yayınla merak ederim.Anneciğini de senide çok öpüyorum saygı ve selamlar hayatım.

      Sil
  3. Gözümün önüne düştü mavi elbiseli sarı saçlı hanım çok hoş çok:) iyi eğlenceler emeğine o güzel yüreğine sağlık çok öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın, çokk teşekkür ediyorum sana söz verdiğim yeşil elbisemi giymeyi unutmadım fırsat bulduğumda resimleyip sunacağım.Seviyorum seni sıcacık sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  4. It's a beautifull dress!! I love it!
    Greetings!!

    YanıtlaSil
  5. Marifetli insan başka olurdan yola çıkarak sizi tebrik ederim. İnanılmaz güzel bir parça yapmışsınız güle güle kullanmanız dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldiniz,güzel yorum için yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim.
    Sevgi ve selamlar Mayıs Yağmuru.

    YanıtlaSil
  7. Yorum yazdım tam o anda internet gitti geldi mi gelmedimi bilemedim:(

    YanıtlaSil
  8. gitmemiş anlaşılan.
    Şüküfe duymasın ama senin üzerinde daha güzel durmuştur eminim diyecektim:)))) kombinin süper olmuş
    sağlıkla giy ellerine sağlık canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükufe duymadı tatlım:)) emin ol:))güzel iltifatın için teşekkür ederim.Senin amigurumi çalışmalarını gördükçe örgü sevdam depreşiyor ama onların güzelliğini seyretmekle yetiniyorum.Allah sağlık versinde hep ör blogcanım çalışmaların kolay gelsin öpüyorum çok.

      Sil
  9. Aysellll çoook güzel tabii :) Ben de üzerinde hayal ettim ve çok güzel yakıştığına kanaat getirdim,renk zaten müthiş,model de tam isabet bence,Hadisede de görmüştüm ve çok beğenmiştim,ve sen ondan önce düşünmüştün bu modeli :) Ellerine sağlık canım,kendine dikkat et,ye iç direncini yükselt,hasta neyim olma :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öğretmenim bu elbiseyi dikerken önerilerinle yanımda olduğun için teşekkür ederim yukarıdaki güzel yorumun içinde çokk teşekkür ederim.
      Evet aynı akşam seninde izlediğin o ses Türkiye programında Hadisenin giydiğini görünce isabetli bir seçim olduğuna sevinmiştim sadece dantel kumaşım yetmediği için beden de kullanamadım ve sen dikilmişini gören ilk kişiydin.Kış gelince kronik rahatsızlığım nüksediyor idare ediyorum bugünüme çok şükür.. sende iyi bak kendine, yardımsever kalbinden sevgiyle öpüyorum.

      Sil
  10. Merhaba Aysel Hanım,

    Üreten ve yakıştıran ve de zevkle sunduğunuz bu güzel sunumlarınızı alkışlayarak takdir ediyorum. Ne güzel!.. :) Mutlu ve aydınlık günlerde giymeniz dileğimle... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba değerli hocam hoşgeldiniz.Size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, güzel sözlerinizle beni motive ettiniz sağolun.
      Bendende sevgi ve selamlar, görüşmek üzere.

      Sil
  11. Kız bu nasıl güzel bir elbise yaaaa gözlerimden kalpler çıktı hani şu intadaki emoji gibi :))) Bayıldım renk de model de harika ellerine sağlık. Ayakkabı manyağı biri olarak o mavi ayakkabılara aşık oldum kaç numara giyiyordun sen bakiiimmm ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok şekersin:)) yerim senin güzel kalbinide senide sağolasın gülüm, model seçiminde zorlandığım bir zamanda destek verdin kumaş yetersizliğinden öneerdiğini dikemedim ama beni fazlasıyla memnun ettin herşey için ,ziyaretin için çoookk teşekkür ederim.Ayakkabım 37 kuzum:)) uyarmı sana <3 <3

      Sil
  12. What a beautiful dress! You did it! I especially LOVE the colour and the draped sleeves:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yes, Eli Cat :)
      I love that arm model, dear.
      Thank you so much my friend.

      Sil
  13. İlk abiyeniz demek. Dikmesi kolay mı zor mu onu bilemem; ama ortaya modeliyle, rengiyle şahane bir elbise çıkmış. Sizin gibi bir hanımefendiye ne çok yakışmıştır kim bilir. Keyifli günlerde, sağlıkla giyin sevgili Aysel Hanım.

    Geçmiş olsun bu arada. Sağlığınızı ihmal etmeyin lütfen.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk deneyemimdi ama çok detayı olmadığı için zorlanmadım, yine dikersem benzer kalıplarla uğrsaşırım gerek yok yoran zorlayan modellere:)Sizin gibi değerli bir hanım arkadaşımdan da güzel sözler duymak onur verici teşekkürler iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.Sevgi ve selamlar.

      Sil
  14. rengi ve modeli çok güzel sizin elinizden çıkınca harika olmuş bloğa fazla giremiyor kolaya kaçıyor sizi instagramdan takip ediyorum s
    evğiler....)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh aynı durumdayız canım nedense instagram kolay geliyor.Fırsat bulup burda da ses verdin ya çok teşekkürler, sevgiler.

      Sil
  15. Ayselcim koşar adımlarla ilerliyorsun . Elbisenin rengi ,dantel kol ayrıntıları çok hoş . Eminim üstünde de güzel durmuştur . Takı , ayakkabı seçimi uyumlu , 10 puan canısı . Dikmeye devam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni öylesine motive ettin öylesine gaz verdin ki Türkancım sağlığım el verdikçe model listem kabaracak.Ne güzel bir şeymiş giysi dikip, giymek ve sunmak birde sen gibi ustalardan övgüler almak.İnşallah devam tatlım:)

      Sil
  16. Aysel Hanımcım güpür nakış olsun hepsi benim olsun. Bayılırım. Ayrıca saks mavi olması ayrı bir güzellik. Tabi terzinin maharetini es geçemem. Üzerinizde de görmek isterim olmaz. Ellerinize sağlık. Çok güzel.

    YanıtlaSil
  17. Kesinlikle güpür dantelli nakışlı ne varsa bende sahip olmak isterim:)maşallah sizde hepsinden var yakışıyorda sunduğunuzda hayranlıkla bakıyorum... benim üzerimde resimlemem sıkıntılı bu yüzden prova mankeni temin ettim ama bu değilki fırsat bulduğumda resimlemeyeceğim:)çok teşekkürler değerli Nilgün öğretmenim güzel kalbinizden öpüyorum.

    YanıtlaSil
  18. Saks mavi renkler arasında en çarpıcı olanı, size de çok yakışacaktır. Mutlu günlerde giyin. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten şık bir renk ,çok teşekkürler canım sağolasın.Benden de selam ve sevgiler Atayı ve seni öpüyorum.

      Sil
  19. dantel ayrıntılı elbiseleri çok seviyorum. çok zarif görünüyor elbise. iyi günlerde kullanılsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim bende çok severim dantel detaylı bir çok projem var ama sıra gelmiyor:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...