6 Ekim 2016 Perşembe

YAZ ANILARI, DİKİLENLER...


Güzelim yaz ne çabuk geldi geçti ve geride kalan tatil  görüntülerim ile yazın diktiğim bir kaç modelimi paylaşmak bu zamana nasipmiş:) inanın bazen gün insana yetmiyor  ya da banamı öyle geliyor çözemedim.

Bu güzel doğa, mavinin yeşille buluştuğu küçük tatil kasabası Amasra ,eğer görmediyseniz yaza mutlaka uğrayın derim.
 Yukarıda tavşan adası ama malesef sıcaktanmıdır yoksa azaldılar mı bir tane bile tavşan göremedik eskiden sürü halinde adacığın üzerinde zıplayarak koşturuyorlardı.



 Bu tulumu tatile çıkmadan dikmiştim pek bir giydim memnun kalınca ikinciyi dikmeye niyetlenmiştim malesef fırsatım olmadı.

 Yine üstteki taşlanmış incecik kot kumaştan dikilen elbisem .Kalıp creazıon dergisinden.

 Ama bu yeşil elbisemi giymek bir kere bile  nasip olmadı neden mi boyunu oldukça uzun yapmıştım etek kısmını ütüye yapıştırdığım gibi mahvettim bu üzüntüyle yaz bitene kadar kenarda kaldı daha yeni yanan kısmını kesip kısalttım .
İlk kez clutch çanta denedim fena da olmadı ama bir cesaretlendim ki sormayın sanırım devamı gelecek kışta çokca dikilecek kumaşlar aldım.
Böylece emeklerimle nihayet yayınımı oluşturdum inşallahhh ara vermiyeceğim diye umuyorum.
Sevgi ve selamlar hepiniz sağlıcakla huzurla kalın.Hayat Paylaşınca Güzelll.

29 yorum:

  1. Sen baya baya çalışmışsın bu yaz şekerim. Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha görücüye çıkmayanlar var hayatım tembellik zamansızlık başa dert:) teşekkür ediyor ve öpüyorum seni.

      Sil
  2. Melike'ciğim elbise, çanta hele hele şapkana bayıldım, çok yakışmış canım, güle güle giy. Ütü kazası için üzülme geçmiş olsun, nazar değmiştir. Amasra da çok güzelmiş inşallah darısı başıma:)
    Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çookk teşekkürler canım arkadaşım ...yokk çok da üzülmedim aslında ama bilek boyu eteğiyle daha iyi olmuştu;)Amasra'yı görmek inşallah sana da nasip olur benden de sevgi ve selamlar tatlım.

      Sil
  3. Muy guapa!!! Me gustan mucho todos los modelos que has hecho, son muy bonitos!!!
    Un abrazo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muchas gracias Vanesa, Te amo, tan bueno conmigo.

      Sil
  4. Hepimiz aynıyız o zaman:) sağlık olsun gerisi hallolur değilmi Server.
    İnşallah buralara yolun düşer gelirsen seni görmek isterim canım.Beğenin için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Narinim,ne güzel şeyler dikmişsin,bir de manken gibisin maşallah.Yeşil elbiseye yazık olmuş ama vardır bir hayır.Bir daha kesmeden önce yanık kısma aplike falan yapmayı da düşün bence.Düz kumaşa renkli bşr çiçek aplikesi yapabilirdin aklında olsun.Ama eminim kısa hali de çok yakışmıştır sana.Maşallah narinime,maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı ballı kraliçem ne güzel sözler öyle ağzına yüreğine sağlık inan aynı şekilde bende seni öyle görüyorum canımsın.
      Elbisemin ,eteğini kıvırma yerini yaktım hani aplike yapılacak gibi değildi olacağın önüne geçilmiyor ve ömrümde ütüde bu ilk kazam biliyormusun:)
      Sana da maşallah doktorcuğum ,gurbet kuşum,yorumun beğenin için çokk teşekkürler.

      Sil
  6. Aysellll çok güzel parçalar diktin çok da güzel taşıdın,yeşili de giy de hatırı kalmasın,pastırma sıcakları vardır daha...Her güzel şey bitiyor ,yaz bitiyor,bahar bitiyor,kış da bitiyor ömrümüzden her gün yaprak yaprak eksiliyor günler ( ayy pek bi karamsar mı oldum ne.. )Dikiş ne güzel bir uğraş yaaa hem şık şık geziyoruz,hem mutlu oluyoruz,hem de arkadaşlık yaptırıyor bize bak :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O karamsarlık olmamış ne güzel kafiyeli bir şiir olmuş hayatım.Tabiii edebiyat öğretmenin yorumu böyle olur.
      Buraya kış çabuk geliyor ve geldi de ben 1aydır kaloriferi yakıyorum... elbisemi dışarıda giyemem ama sizler için evde giyip resimlerim olur mu.
      Ahh hiç sorma sizleri tanıdığıma öylesine mutluyum ki iyi ki varsınız valla herbirinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve iyi ki dikiş kursuna gitmişim yoksa varlığınızdan bi haberdim yaşasın dikişseverler:)

      Sil
  7. Aysel, Aysel canım Aysel diktiklerin ayrı bi güzel senin üzerinde taşıman daha da bi güzel bence de yeşilide giy onuda üzerinde görelim. (Ben biraz yeşilliyimci de) ellerine emeğine sağlık cn.
    Amasra'ya gittim çok güzel bir yer yine gezdirdiğin için teşekkür ederim. Balıkçıların yaptığı salataların tadı damağımda kaldı desem:)
    Çok öptüm kucak dolusu sevgi ve selam olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğinde ki kocaman sevgini bulaştırdın bana hayatta en kıymetli duygunun varlığını sanalda bile esirgemedin ben senin için o elbiseyi giymem mi canımsın ve yeşile bende hayranım....inşallah birgün Amasra da buluşuruz salataları tekrar birlikte tadarız dostum ...bende kocaman öpüyorum sana da sevgiler hayatım.

      Sil
    2. Öpüldünüz, Öpüldünüz. Öpüldünüz çokkkkkkkk.

      Sil
    3. Bende kocamannn tatlı yanaklarından, güzell kalbinden öpüyooruumm.

      Sil
  8. Tulum bir şahane olmuş,bütün yaz bende niyetlendim dikeyim diye bir türlü fırsat olmadı,yine aklıma düştü kısmet bir dahaki yaza inşallah..Elbiseler de birbirinden güzel,ellerine sağlık Aysel ablacım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkürler tatlım beğenin beni mutlu kılıyor.
      Canımm benim sana tulum bir yakışır ki bence hemen dik yaza hazır olur kocamann öpüyorum.

      Sil
  9. Güzellik geç kaldım biliyorum ancak sebebini öğrenince anlarsın beni.
    Kuzucum onbeş gündür anacığımın sağlık problemleri ile üzüntü içindeyiz. yeni yoğun bakımdan çıktı.Zorlu bilinmeyen bir süreç bizi bekliyor.
    Anacığım gözlerimizin önünde eriyip gidiyor biz bir şey yapapmıyoruz Dr.lar ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor.
    Kısacık uğrayıp,hatırınızı sormak istedim.
    Tatil sana yaramış,maşallah sana canısı,kıyafetlerin harika görünüyor.
    Daha sonra gelip iyice bakacağım kusur bulmak için şimdilik beni bağışla.
    Sağlıkla kal yakışıklı oğlunu-güzel kızını ve seni öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy kusur olurmu canını sevdiğim , sen zorlu bir telaşa girmişin okuyunca çok üzüldüm neden uzaklaştığını haber vermekle iyi ettin rabbim şafi niyetine anneciğine şifalar versin yokluğunu göstermesin.
      Ama şimdi annem için koşturmlarım aklıma geldi aynı durumdaydı gözümüzün önünde erimişti ne yapalım arkadaşcım yaşam böyle olanların önüne geçilmiyor:(
      Ses verdiğin için Allah razı olsun yoksa çok meraktaydım...çocuklarım ellerinden bende tatlı yanaklarından öpüyorum Mevlam yar ve yardımcın olsun.

      Sil
  10. Diktiklerinizin hepsi de birbirinden güzel. Hele tulum ve kot elbiseye bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çookk teşekkürler Kader'cim sağolasın sevgiler.

      Sil
  11. Bu yayını kaçırmışım ben ,o tarih de de birkaç gün girememiştim internete instagramdan takip etmiştim görüntüleri.
    Tulumu süper ve bel bölgesinde ki dökümü çok güzel ayarlamışsın bluz pantolon havasın da olmuş.Hepsi çok güzel sağlıkla giy kuzum. mavi modeli hep sevmişimdir ama göbek olayından dikemedim bende ki eski burdalar da kalıp var bakıp bakıp iç geçirmişliğim çoktur:))))
    Güzellikler için de ol canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çookk teşekkürler blogcanım , hiçç sorun değil uzun zamandır benimde bir çok yayın kaçırdığım var :) ara ara telafi etmeye çalışıyorum...dileğin harika sağolasın sende hep güzellikler içinde olasın.

      Sil
  12. Her biri ayrı güzel, instagramdan da görmüştüm tüm bu çalışmaları ama burada topluca görmek ayrı güzel oldu. Güzel günlerde giyilsin. Yeşil elbisenin toparlanmasına sevindim, bazen çok sevdiğimiz beğendiğimiz modellerde böyle olabiliyor, nazar değiyor sanırım, bilemiyorum:) çok şık bir çalışma olmuş çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Handan'cım,bu yaşıma kadar ilk kez bir giysi ütü kazasına uğradı diyebilirim:) bnde nazara çok inanırım ama olacağı varmış belki de...güzel dileklerine zaman ayırıp ses verdiğin için çookk teşekkür ediyorum öpüyorum çok.

      Sil
  13. Küçük bir nazar diyelim yeşil elbiseniz için maşallah çok güzel dikiyorsunuz kendinizde ayrıca çok zarifsiniz....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım beni onure ettin<3 evet sanırım azıcık nazara geldi galiba:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...