1 Ekim 2016 Cumartesi

KASIM MODELLERİ









































 
Bütün blogger arkadaşlarıma dikiş,örgü severlere mutlu akşamlar.Diktiklerimden yeni yayın oluşturamayınca bende çareyi  kasım ayına ait modelleri sunmakta buldum :) ekim ayını bile henüz almadık diyenleri duyar gibiyim...bu dergi sadce ülkemizde geç yayınlanıyor yurt dışında yaşayanlar bizden daha çabuk modellere ulaşabiliyorlar.
Toprak tonları , yanar döner kumaşlar ,zengin renklerle dolu kasım modelleri bunlar beğeninize sunulur.
Sevgiyle Kalınız şimdilik bu kadarıyla açılışı yaptım:))

16 yorum:

  1. Aysel'ciğim özledim senin diktiklerini, epeydir yoktun bunlara bakmak da keyifliydi, hele ilk modellerin kış manzaralarını çok sevdim, en az modeller kadar güzeller. Sevgilerimle.:)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin canım arkadaşım.
    Ahh ahh hiçç sorma üzerimde bir rehavet var ki anlatamam post oluşturmak bir zor geliyor bilemezsin senin enerjine hayranım maşallah sana.

    YanıtlaSil
  3. Aysel bütün dergileri alırım aslında sonradan pişman olmamak için,dün ekim sayısına baktım ama beni çeken işte bu diyeceğim bir model olmadı,şimdilik dursun bakalım dedim,kasım daha cazip göründü ,kumaşlar çok güzel,modeller üç aşağı beş yukarı aynı ama onları çekici kılan kumaşlar...Burdaki ilk iki modelin kumaşına bayıldım...Aysel at şu rehaveti artık canım :)) meraktan kurtuldum ,sağol paylaşım için ..öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray'ım elinde eski tarihli dergilerin varsa onun için alma gereği duymazsın çünkü o zamanlarda yayınlanan modellerin kumaşını değiştirip mankeni değiştirip sunuyorlar....ama ben 2015 den itibaren dergilere sahip oluyorum bu yüzden her ay almadan duramıyorum bak ekim sayısında bir kaç dikilecek var hatta elimdeki kumaşa göre bir tanesini gözüme kestirdim sadece becerebilirmiyim diye kaygım var:)
      Vallahi bende çokk muzdaribim diktiklerimi yayınlayamamktan.Sizler gibi doğada şık görüntüler istiyorum ama öyle bir imkanım yok evde giyinip resimleyim diyorum o da cıks :) çünkü oğlum ders çalışmaya devam ediyor kızımda her haftasonu gelemiyor böyle işte bitaneciğim bende seni sevgiyle öpüyorum.

      Sil
  4. Çok güzel özellikle ilk üç resimi beğendim tarzıma uyar☺ rahatlığı seviyorum. Güzel pazarlar kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk zevklisin kuğum seçtiklerin benimde hoşuma gitti bende rahat giysilerden yanayım;)sanada mutlu akşamlar,bende seni kokulu kokulu öpüyorum canımsın.

      Sil
  5. Hoş geldiniz. O rehavet hep geliyor sevgili Aysel Hanım. Arayı uzatmayınız lütfen:)
    Gri ve kahve tonları ağırlıkta demek. Deri parçalar ve leopar desenler. Bir de ''balık eti olmak iyidir'' diye algıladım. Siyah elbiseler favorim oldu, sırtı V şeklinde açık olan özellikle.
    Emeğiniz için teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum sizde hoşgeldiniz değerli Zeugma inşallah bundan sonra birlikteliğimiz sıkça olacak.
      Blog yayınında kulvarlarımız farklı olsa da modaya dair düşünceleriniz zevkiniz harika kutlarım sizi... vakit ayırıp geldiğiniz için ben teşekkür ederim.Sevgiler.

      Sil
  6. Bu sene daha hic dergi almadim. Bu sayida nanay. Yada modelleri ben goremiyorum:))
    Simdi butun dizilerde hep burdanin modelleri var. Gorunce aaa ne guzelmissss diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz dergi birikimi yapayım sanırım bende almam kuzum ço dizilerle aram iyi değil ama 2tanesini takip ediyorum ve dediğin gibi güncel modadan giyiniyorlar aynı burda dergisindekiler gibi ;)öpüldünnn.

      Sil
  7. Kot üzerine kırmızı kısa ceket aralarında favorim oldu. Dikmek gibi yeteneğim olmadığından bakmakla yetiniyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke yakın olsak, çok usta değilim ama inan sana dikmek isterdim canım benden de kucak dolusu sevgiler yakışıklı oğluna da mucuks ;)

      Sil
  8. 2. gömlek bluz hoşuma gitti çoğu bana uymuyor:)) ama ana kalıpları kullanıp dönüştürülebilir bazıları. Teşekkürler canım benim.

    YanıtlaSil
  9. Evet bir kaç model herkese hitap ediyor diğerleri zevk meselesi birde ustalık istiyor:) ziyaretin için ben sana teşekkür ediyorum hayatım.

    YanıtlaSil
  10. Gracias por enseñar la revista, así veo los modelos antes de que salga en España.
    Besos

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Una vista previa funciona ,
      Besos a Vanessa querida.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...