17 Mayıs 2016 Salı

PEMBELERLE YAZA HAZIRLIK

  Merhabalar, kumaşlarımı çoğunlukla pembe tonlarda alıp stoklamışım onları hayata geçirmenin zamanı geldi yaza hazırlık olsun bahanesiyle sağlığım el verdikçe dikmeye çalışıyorum.
Kumaşımın dokusunu sizlere anlatamayacağım bilmiyorum nasıl bir cinse ait ketenimsi birazda ince kot kumaşı gibi dediğim gibi bilmiyorum ama müthiş harika bir dokulu kumaş .
  Kalıp Burda 2016 şubat sayısından  eğer dikebilirsem birde dantel kumaştan da dikmeyi düşünüyorum hem çok kolay hem çabuk biten bir model,  detaylı olanlar beni sıkıyor genelde basit olup hızla bitenler tercihim.

Çiçekli Kumaş Ve Kalem Eteğim 

 Kumaş scuba yoğun likrası var birazda kalın ne astar istedi ne fermuar nede kemerle uğraştım bir günde bitip elime geldi .Bu modeli sevgili http://www.nilgunozenaydin.com/  adresinin sahibesi öğretmenimiz Nilgün hanımın etkinliği için dikmiştim ikinci modelimde var ama henüz bitmedi.
  Kursa giderken hocanın dergisinden çıkardığım kalıp bilgisi aşağıda
.Diktiklerimi giyerek sunamıyorum oğlum çok yoğun gece 3 de yatıyor kpss sınavının birincisi pazar günü girecek sonraki hafta da alan sınavı var tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum emekleri boşa çıkmasın inşallah.

 Vee el emeği göznuru kolyem severek kullanıyorum yazın yakası açık t-shirtlerle şık oluyor.
Acılar acılar bitmeyecek gibi görünüyor gencecik evlatlarımızın kayıp gitmelerine dayanamıyorum inşallah son bulacağı gün yakındır allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın başına gelenlere de sabırlar diliyorum .
Daha aydınlık yarınları görmek dileğiyle Sevgiyle kalın.

40 yorum:

  1. Pembe yaza en yakışan renk, kolye de çok güzel, hepsini güle güle kullan Aysel'ciğim. Dileklerine gönülden katılıyorum, aminnn:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım benim ....malesef duadan başka elden bir şey gelmiyor :(

      Sil
  2. Çiçekli kumaşları çok seviyorum birde kalem etek olarak çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
  3. Bende çiçekli kumaşları pek bir severim :)) beğenin için teşekkürler Gözde'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çiçekli kumaştan bir sürü elbisem var yazın bayılıyorum :))

      Sil
    2. Bir ara blogunda resimlermisin eğer senin için sakıncası yoksa , inan merak ettim :)

      Sil
  4. Pembeye bayıldımmm hepsi harika iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. Tamda seni anlatıyor değilmi 😉teşekkür ediyorum tatlım 💗

    YanıtlaSil
  6. Pembe mavi benim renklerim. yaza da çok yakışıyor. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle açık pastel tonlar, pembeler çok yakışıyor.Teşekkürler Özlem'ciğim .

      Sil
  7. Yaza da pembeler yakışır. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Eline sağlık Ayselcim. Bluz da, etek de çok şık olmuş. Ellerine sağlık. Kolyeni de güle güle kullan. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin arkadaşım , teşekkür ederim bende sevgilerimi bıraktım.

      Sil
  9. Benn de pembenin rengini çok beğendim uyguladığın modellede birbirini tamamlamış güzel günlerde giyinin. Kolyede ayrı bir güzel hamaratsın vesselam.
    Çok öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniler güzell sözler çok sevindirici hayatım <3 hepimizin ayrı meziyetleri var sende marifetlisin ...bende sevgi dolu güzel kalbinden kocamann öpüyorum.

      Sil
  10. Üstünde görürüm ümidiyle aşağıya indim indim baktım yok,fırsatın olmamıştır elbette,canım çok güzel olmuş ,ellerine sağlık,,kalem etek de şahane ben de çok beğeniyorum eteği :)) güle güle giy canım ...öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda yazmıştım Nuray'ım bu ara oğlum çok yoğun vaktini çalmamk için giyerek modellerimi sunamıyorum...bu kadar kolay etek dikmenin yolunu bulmuşken sanırım bir kaç tane daha dikeceğim :)teşekkür ederek bende seni kokulu kokulu öpüyorumm.

      Sil
  11. Ayselllllimmm ne zaman diktin bunları çok güzeller.Eminim çokta yakışır üzerine iyi günlerde sağlıkla giy arkadaşım,buna benzer bende dikmiştim bir ara göstereyim ama seninkiler çok güzeeelll.Öptüm seni pembe pamuk şekerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kesip biçeli çok oldu öğretmenim ancak bittiler :) eminim seninkide çok güzeldir merak ettim nasıl diye .Bende öpüyorum sende benim beyaz pamuk şekerimsin öyle temiz kalbin var ki beyaz tamda sana yakışıyor.

      Sil
  12. ne güzeller yapmışsın yine canım benim, ellerine sağlık sağlıkla giy.
    o dantelli modelin danteli yana hafifce sarkan şeklini ablam oğlumun nikahı için dikmişti bana çok seviyorum.
    ben de bu aralar oldukça karma çalışıyorum gece oyuncak gündüz biraz dikiş süslemeler:))
    daralan (tabii ki onlar daralmadı ben genişledim:))iki elbisemi hiç bozmadan bluze çevirdim patronsuz amatörce kıyamadım vazgeçmeye kumaşlarını da çok sevdiğimden yeniden değerlendirdim. Minikime tulum yaptım bakalım sırasıyla resimleri ayıkladıkça yayınlarım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooo hamaratım maşallah sana her telden çalışmalarla oldukça yoğunsun allah sağlık ve moral versinde hepsinin üstesinden gelebilesin ...bluzlarında kesinlikle harika olmuştur ne iyi etmişin geri dönüşüme çevirmekle miniğne tulum ne tatlı olur eski ama yenilenmiş güzel cicilerini sende sağlıkla giy hayatım .

      Sil
  13. Yumuşak pembeyi çok severim. Yaz rengi olarak da pembe çok güzel bir seçim.
    Öyle bir marifet ki baştan aşağı giyiniyorsun, bir ayakkabılar eksik onu da yaparsın bu gidişle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buğday tenli olduğım içinde gençliğimden beri pembeyide kendime yakıştırırım :))güzel bakan gözlerinle marifetli görmene de çok sevindim tatlım , ama ayakkabı üretmem imkansız o da hazır oluversin :))

      Sil
  14. Biri benide durtsun de gidip dikis dikeyim:))
    Pamuk sekeri gibi rengi ne guzelll. Etegin desenlerine bayildim, kiz nerden bulursunuz boyle kumaslari, allaammm yaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev işlerini bitirince seni kim tutabilir ki Mevlüde hanım kimbilir aklında neler neler var dikmek istediğin helede o kadar malzemeler almışın döktür muazzes havası gibi yakında sıralarsın :))
      Kumaşlar buraya Gölcük ve Bursa dan geliyor genelde parça kumaşlar ama neler var neler çok aldığım için korkumdan daha alırım diye pazara gitmiyorum :)yukarıdaki giysilerimin ikisinide 2+2= 4 liraya mal ettim ;)öpüyorum seni kuzum.

      Sil
    2. Ev isleri bitti, bahceye el attim. Ot kesme makinasi bozuldu, tirpanla daldim bahceye:)) Her yanim tutuldu:)) Makinam degisecek onu bekliyorum dikis dikmek icin. Ekonomi candir tamam ama 4 tl nedir bacim?:))

      Sil
    3. Evet cancağızım çok komik bir rakam inan mağazalardan artık giysi almak işime gelmiyor :) ohh evinde miss gibi otur ama çok yordun kendini sağlığına dikkat et inşallah makinana çabuk kavuşursun.

      Sil
  15. Server'ciğim yorumunu görünce sevindim sağolasın tatlım.

    YanıtlaSil
  16. bende seviyorum böyle uğraştırmayan modelleri. valla güzel oluyor. hemen bitiveriyor:) ellerine sağlık canım harika olmuş ikiside. oğluşuna da Rabbim zihin açıklığı versin emeğini boşa çıkartmasın. amin canım.Rabbim bütün ana kuzularını korusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çabuk biten dikişler insanı daha çok motive ediyor :) birazda eski sabrım yok sanırım , el attığım ne varsa biran önce bitsin istiyorum:)
      Hülya'cığım duana , güzell dileklerine aminn allah razı olsun sağolasın.

      Sil
  17. Aysel hanimcim ellerinize sağlık beni kirmayip etek etkinligime katıldığınız için. Ben ikinci modeli de çok merak ettim. Ayrıca tüm bluz etek kolye hepsi şahane.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öğretmenim siz kırılacak son insan bile değilsiniz emek gösterdiğiniz ne varsa elimden de geliyorsa her zaman yanınızda olmaya hazırım.İkinci modelimin kemerini monte ettiğimde bitti sayılır... belli mi olur belki üçüncü etek de geliyordur:)
      Sizde şahanesiniz teşekkür ediyorum.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. Ayrıca yaptığım headeri da koyabilmiş siniz. Görünce çok mutlu oldum. Çok yakıştı blogunuza. Güle güle kullanın. Uğur getirsin size. Çok ama çok mutlu oldum inanın. İlk defa böyle birşey yapabildim.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim. Ayrıca yaptığım headeri da koyabilmiş siniz. Görünce çok mutlu oldum. Çok yakıştı blogunuza. Güle güle kullanın. Uğur getirsin size. Çok ama çok mutlu oldum inanın. İlk defa böyle birşey yapabildim.

      Sil
    4. Canım arkadaşımın sayesinde nihayet halloldu 👍benim için uğraştığınız için ben size çok çok teşekkür ederim 💞 eminim daha ne güzeller çıkacak elinizden ❤️❤️

      Sil
    5. Rica ederim . Güle güle kullan

      Sil
  18. Hayatım on parmağında on ayrı marifeti olan arkadaşcım. Cicilerini güzel günlerde sağlıkla giy inşallah. Harika olmuşlar. Evlatçığınında yolu aydınlık ve engelsiz olsun. Allah gönlüne göre versin. En sondaki dualarına yürekten amin diyorum. Artık bitsin bu acılar. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni öyle görüyorsunda seninde maşallahın var güzelim , o çantalar on numara bravo valla .Dualarına aminn güzell dileklerin içinde teşekkürler allah razı olsun canım arkadaşım .

      Sil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...