12 Mayıs 2016 Perşembe

KALEM ELBİSE VE PEMBE BLUZ

 Çokkk uzun zaman önce diktiğim klasik kalem elbisemi blogumda yayınlamaya hep tembellik ettim bu arada sağlık yönünden çok koşturunca canımda hazırlayıp sunmayı istemedi nasip bu zamanmış  . Kumaşı likralı yumuşacık , giymesi bir rahat ki sormayın kol kenarına gelen dokumadaki beyazlığı kesmeyip olduğu gibi bıraktım kol boyu truvakar .

 Balkınumdaki zammbağım bir dalında tam 4 tane çiçek verdi tam solmaya yüz tutmuşken bir tanesini hemen resimledim:)
 2016 MART 104. MODEL in kalıbını kullanarak kızıma diktiğim bluzun etek ve kol kenarına hazır minik ponponlu fisto diktim kumaş tam yazlık çok  ince pamuklu  bir dokusu var.


Örgü bana artık yasak olmasına rağmen dayanamayıp bir baktüs başladım ama zararını da gördüm şimdilik bu kadar örüp kenara bıraktım inş. bir gün bitecek :)
Güzelliklerle sağlıkla dolu günler hepimizin olsun .....Sevip Sevilelim Hayat Çok Kısa Değerini Bilip Öyle Yaşayalım Görüşmek Üzere Sevgili Dostlarım...

31 yorum:

  1. Maşallah kızınız ne güzel ne tatlı. Allah bağışlasın. Elbise de kumaşıyla ve modeliyle çok şık bluz da rengiyle çok cici kızınıza çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn hepimizinkini inşallah .Çok teşekkür ediyorum.
      Aslında size çok mahçubum o kadar emek verdiniz ama ben headeri yükleyemiyorum lütfen kırılmayın ama mutlaka bir şekilde olacak .Kucak dolusu sevgiler değerli öğretmenim.

      Sil
  2. Evet gerçekten çok tatlı, maşallah kızın. E, annesine çekmiş tabii. :) elbise de, kızının bluzü de çok güzel. Eline sağlık canım. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde'ciğim canım benim bu ara seni ihmal ettim kusuruma bakma ama hemen şimdi sayfana gidiyorum . Güzel sözlerin beğenin beni çok mutlu etti teşekkürler arkadaşım.

      Sil
  3. Sevgili Aysel, ne güzel bir kızın var tahtıda bahtıda güzel olsun. Blüz çok şık durmuş üzerinde iyi günlerde kullansın.
    Kalem elbisenin renkleri çok hoş ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğinde kocaman sevgi barındıran yüz yüze tanışamasakta bizlere yansıtan , kıymetli arkadaşım duana aminn canım , hepimizin evlatlarının bahtı güzel olsun inş. Çok teşekkür ederim selam ve sevgilerimle.

      Sil
  4. Maşallah kızınıza. Rabbim sevdiklerimizi bizlere bağışlasın.Emeğinize sağlık:) Bloguma bende beklerim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn canım teşekkür ediyorum ,arada hepinizin bloguna uğramaya çalışıyordum bu sıralar yoğunluğumdan çogu arkadaşımı ihmal ettim görüşmek üzere sağlıcakla kal.

      Sil
  5. Benim en sevdiğim zambaklardan. 23 Nisan zambağı derdim küçükken ben ona. Çocuk korosunda her sene Atatürk büstüne taşırdık kırmızıları, bayrak niyetine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bundan sonra çiçeğim açtıkça aklıma geleceksin sevgili yazdan kalan sevgilerimi gönderiyorum tatlım.

      Sil
  6. Ooooo seker dokturmussun ama sakliyorsun bizden oylemi? :)) Elbisenin kol kenarlari sahane fikir. Arada bende yaparim, bazan tembellikten, bazan cuk oturdugundan. Mademoiselle'in bluzu cok chic olmus, tam genc kiz rengi. Guzel gunlerde giyin anne-kiz. O orgu olayina hiiiccc girmeyelim. Banada yasak ama bende abarttim, kazak basladim, hala on bitmedi. Caktirma, temiz is 6 ayda cikarmis deyip kiviriyorum, sende oyle yap bence.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkitomm özledim seni sanırım havalar ısınınca blog güncellemeleri yavaşlayacak ama saklamadım ki :))) biraz tembellik biraz yoğunluk göstermeye engel oldu .Demek temiz iş 6 ayda biter hee sevdim bu sözü ayy yeterki bir sonlansa altı ay bir sene benim için artık hiç farketmiyor sadce yarım kaldığında sıkıntı basıyor bana hayatım inşallah seninki de kısa zamanda bitiversin .Kızım ve ben teşekkür ediyoruz sultanım .

      Sil
  7. Canısı bu güzel elbiseninin içinde sağlıklı günlerin,güzel kızını kucakladığın da ağrılarının olmadığı anların çok olsun.Elbise modelide kumaşıda çok güzel,kol ağzı buluşun yaratıcı,kızçenin buluzuna bayıldım ççokta yakışmış,ikinizide öpüyorum.(Örgü-ağrı) ne yapacağız,hobilerimizzden nasıl vazgeçeceğiz ben bir de yeni tanıştım bu bilgisayar,bloğ durumu klavyede çok duramıyorum.Sizlerden de ayrı kalamıyorum,havalar da her konuda sıkıntılı,(herşeye rağmen ben buğün köpişle sabah sabah yağmurda donumuza kadar ıslandık) booooş veeer diyelim yaşadığımız her an tadını çıkarmaya değer!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle güzell motive edici sözler yazmışın ki canımın içi bende sana valla da tillada bayılıyorum <3 beğenin için teşekkürler ....evet örgü ve ağrı malesef , ama öyle seviyorum ki şişlerle rengarenk iplerle boğuşmayı artık kısıtlı uğraşabiliyorum dediğin gibi sevdiğimiz hobilerden nasıl vazgeçeceğiz ....havhavınıda senide kocaman öpüyorum üzerinize yağmurla beraber mutlulukta sağnak sağnak yağsın her daim yaşamın tadını çıkarmayı becerebilelim inşallahhhh :)

      Sil
  8. Ayyy ellerinize sağlık ikisi de harika olmuş. Ben bluzun kalıbını merak ettim sorun var mı kalıpta ben de çok beğenmiştim bu modeli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aycan ...kalıp sorunsuz süperr hemen dene :) sevgiyle kal cnm.

      Sil
  9. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuşlar eline sağlık <3

    YanıtlaSil
  11. Cicim elbisene, zambağına ama en çokkta kızına bayıldım. Sana çok benziyor. Maşallah. Allah bahtından güldürsün. Bluzuda çok yakışmış. Güle güle giysin

    YanıtlaSil
  12. Balım canımıniçi seni gördüğüme sevindim biliyorum yoğunsun ama blogunada gel gözlerim arıyor seni ....duana aminn arkadaşım hepimizin evlatları bahtlarından gülsün ...benziyor değilmi :)) kızım adına teşekkürler, öpüyorum çokk <3

    YanıtlaSil
  13. Bu zambaklara bayılıyorum. Eskiden benim de vardı. Bu eve taşındığımız kış dondu. Bir daha edinemedim. Elbisen de çok güzel güle güle kullan. Bu arada oğluna başarılar diliyorum. Diğer yazına yorum yaparken unuttum da :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende zambağı çokk severim canım hele bir zamanlar beyaz zambağım vardı açtığında kokusu etrafa yayılıyordu.
      Oğlum için elbisem için çok çok teşekkür ederim sevgiler güzel arkadaşım.

      Sil
  14. ellerine sağlık canım maaşallah fıstık sana benziyormuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benziyor değil mi :) sağolasın değerli arkadaşım teşekkürler.

      Sil
  15. Canım elbise gerçekten çok hoş görünüyor. Deseni de güzelmiş. Kuzununki de çok güzel görünüyor eline emeğine sağlık. İkiniz de güzel günler de giyin canım. İlk önce sağlık canım. İnşaAllah biraz düzelince bitirirsin örgünü. Sevgiler canım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünya senin olsa sağlık olmayınca neye yarar ki hayatım allah herkesin sağlığını korusun.
      İnşallah örgü yavaş yavaş sonlanacak hani derler ya başlanmış iş bitmiş sayılır diye :)bir gün bitecek inş. kızım da bende çok teşekkür ediyoruz hemşerim :)bende sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  16. Merhaba Ayselcim

    Bluz - Markagez çok güzel =)

    Harika.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Ayselcim

    Bluz - Markagez çok güzel =)

    Harika.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...