20 Nisan 2016 Çarşamba

İNSTAGRAM ETKİNLİĞİNDE SALAŞ PANTOLON VE KENDİ EMEĞİM KOLYE

 İnstagramda sevgili Funda'nın başlattığı iki bacaklı etkinlik için katıldığım boll kesimli pantolonum , pek bir rahat kumaşı viskon efil efil boyu kısa değil babetlerle giydiğimde  pabucum görünmüyor ama bir tane daha dikersem topuklu ayakkabı ile giyebilmek için daha uzun keseceğim.


 Ceketim jakar kumaştan kursta ilk denediğim astarsız bir çalışmaydı.
 Kalıp aşağıdaki model herkese tavsiye ederim , ben 38beden çalıştım ama 36 beden daha iyi olurmuş aklınızda bulunsun .
 Ceketimin kalıbıda aşağıdaki model  Burda 2013 aralık

 Uzun zamandır takı yapmaya ara vermiştim malum rahatsılığım eklemlerimi zorlamaya el vermiyor ee takıda ince iş ama özlemişim geçenlerde boncuklarımı karıştırınca mavi boncuklarımı değerlendireyim istedim sizce nasıl olmuş mu ? :)
Bu ara çokk yoğunum ama bir şeyler üretmeyince de kendimi verimsiz hissediyorum elimden geldiğince kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum  aklımda bir çok projelerim var bilmem ne zaman hayata geçirebilirim :))) ....Tüm güzellikler sağlık sıhhat en başta olmak üzere hepinizin olsun .Sevgiyle herkese selamlar....

72 yorum:

  1. Harika olmuş hem pantolon, hem kolye...ama böyle güzel pantolona salaş denmez:)))kumaşı, rengi, deseni de çok güzel, güle güle giy Aysel'ciğim, eline sağlık. Güzel dileklerine aminnn...bil mukabele:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam demiyeceğim :))yorum yazan ellerin dert görmesin Müjde'ciğim sağolasın.Kollarımı açtım en büyüğünden sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  2. Vay vay vaayy,mankenimize maşallah.Bir de kendine kusur bulup durursun,süper olmuşlar hepsi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk mersi balım güldürdün beni :))) sen güzel baktığın için kusursuz olmasın <3

      Sil
  3. Kahveye çağırdım evde yoktum.Ne ayıp ama akşama bakacağım kusura bakma,dışardayım bu güzelliklere doya doya bakacağım sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ancak bu saatte gelebildim Merih'ciğim sevgini karşılığını vererek kucaklıyorum.

      Sil
  4. Arkadaşım 38 beden Maşallah sana Sevda hanıma katılıyorum manken gibisin yok 36 bedenide yapabilirmşiz sen bizi özellikle beni ne sandın anacım 42 beden olsam daha ne,ellerine sağlık çok beğendim,2-3 kilo daha vereyim önce diktiklerimin içine girebilirsem kendime ödül bu pantolondanda dikeceğim,fermuarlımı Aysel'cim kumaşlarda çok güzel tiril tiril duruyor.sanada çok yakışmış,bende fotoğraf çekip koymalıyım ama görümlük istiyorum,naz yapıyorum birazcık.Kolyen de çok şık-güzel ve nazarlık olmuş güle gle kullan,mühendis kızımızı kutluyorum,seni bilgilendirmesi ayrı gurur,oğluşunda var ikisinin de yolu açık olsun.Maşallah onlara kurtarmışlar kendilerini,senin sağlık durumunu merak ettim inşallah çok kötü değildir geçmiş olsun öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sen beni 5 sene önce görseydin kullandığım kortizon hapından tombik mi tombiktim hala kullanıyorum ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum , ben RA hastasıyım kontrol altındayım bu benle yaşamımın sonuna kadar gidecek alıştım zaten arkadaş olduk :) yeter ki allah beterinden korusun.
      Senin nazına kurban :) sen görücüye çık dile benden ne dilersen elimden gelen bir şey olursa yapmayan nağmerttir bu kadar da büyük konuştum :))
      Çok şükür benim sıpaların biri kendini kurtardı inşallah önümüzdeki kpsss de oğlumda yerleşirse çok mutlu olacağım .
      Geçmiş olsun dileğine , dualarına , giysimi beğenmene teşekkür ediyor bende seni öpüyorum çokkkkk.

      Sil
    2. Merih yazmayı unutmuşum pantolonun belini ben enli kemer gibi olan lastikten diktim fermuar koymadım .

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Ne hoş bir meziyet; tasarla yahut tasarı üzerinde dokunuşlar yap, hayata geçir ve kullan. Kolye, ayrıca güzel uzun boncukları çok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kolyenin uzun olanını daha çok severim hatta kullandıklarımın çoğu öyledir.Güzel yorumun için teşekkürler cnm.

      Sil
  7. Vayyyyyy diyorum da baska birsey demiyorum Ayselim Melikem.
    Kumasin desenleri sahane sectigin model cuk oturmus.
    Kolyenin rengine bayildim. Patalon, ceket kolye hepsi birbirinden chic.
    Mankeeennnn eh iste idare eder.:)) (36 bedenmis, cik cik cik yaa, ne ayippp:))
    Ama neyse 38 beden diktigin icin bizim manken, sizin mankenleri doverrr Paris'cilerrr... :))
    (Paris moda haftasindaki mankenlerede attik tasimizi ohhhh miss)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy gönlümün sultanı ne güzel şeyler yazmışın evde karpuzda yok ki kol altıma sığdırsam :))) senin gibi ustaların diktiklerimi beğenmesi varya bütün samimiyetimle söylüyorum o kadar hoşuma gidiyor ki sağolasın canımsın .
      Kolyeden sana da yapayım ama içindeki iki ayrı boncuktan elimde yok diğerinden var ama başka ilave eder yine tasarlarım yterki TR.geldiğinde bana adres ver ciddi söylüyorum çünkü elimde malzemem var eskiden kalma .Hee döveriz değilmi hahaaa alemsin senn çok yaşa emii.

      Sil
    2. Olani soyluyorum, olmayanida soylerim biliyorsun:))
      Sezarin hakki sezara Ayselcigim. Sonuna kadar hakediyorsun bu guzel sozleri.
      Canim kolye icin cok tesekkur ederim. Ama ben troidimden dolayi boynuma birsey takamiyorum, kapali yaka giyemiyorum, alem,cins birseyim iste:))
      Kolyelerim sandik koselerinde kuflenmekle mesguller:)) Benimki uzaktan ask:))Opuyorum en kocamanindan...

      Sil
    3. Sağolasın sultanım samimiyetine güveniyorum.
      Hiçte alem değilsin sağlık için yapılması gereken neyse öyle yapıyorsun varsın kolye takılmasın :) kuzum,sen iyi olda önemli olan bu...bende güzel gözlerinden yanaklarından öpüyorum.

      Sil
  8. Etkinlikten etkinliğe koşturuyorsun maşallah Ayselcim . O burda sayısıbende vardı ama hiç dikkatimi çekmemiş sende gördüğüm iyi oldu, dikilecekler arasına oda girsin . Ben asıl ceketin kalıbını merak ettim,çok hoş kombin olmuş ,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkan'ım teşekkürler , pantolonun kalıbını kurstayken hocanın dergisinden çıkartmıştım bende dergi yok resmini de netten buldum :)ceketin kalıbıda hocanın dergisindeydi eğer kalıbın üzerine hangi sayıya ait olduğunu yazmışsam bakar sana buraya not düşerim cnm.

      Sil
  9. Çok güzel olmuş canım benim .Çok güzelsin maşallah kocaman opuyorum<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler balım güzellik senin bakan gözlerinde , bende en kocamanından sevgiyle öpüyorum seni <3

      Sil
  10. Bu pantolonlar yaz için harika. Tüm yaz pijamayla işe gitmiş gibi dolaşıyorum. Hem modeli hem kumaşı çok güzelmiş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh sefan olsun :)
      Çokk teşekkür ederim Özlem'ciğim sağolasın.

      Sil
  11. Harika olmuş hayatım. Bu kumaştan tulumda harika olurdu ve sanada çok yakışırdi. Bence bir dene derim. Etkinliklerimin hamarat bacısı. Çok öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum sayende giysilerim çoğalıyor:)) inan bu ara hiçç makinaya oturasım gelmiyor senin etkinliklerin bana hız kazandırıyor :) bende seni öptüm cicim! bu sözüne bayılıyorum senin <3

      Sil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  14. Aysel'cim geçmiş olsun.Seni bir kez daha takdir ettim hastalığınla yaşamayı,başarmış bir insansın Allah'a şükür tedavisi olan bir hastalık,Bilinçli olman çok güzel merakımı hoş gör,yazmak zorunda değilsin,inşallah canını çok sıkan durumlar yaşamıyorsundur ? atlatırsın.Sevgilerimle-sağlıkla kal.öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kabullenmekten başka çare yok canım.İllaki canımı sıkan haller var yaşam kalitemi çok düşürüyor mesela strese gelemem hep pozitif olmak zorundayım , evişi eskisi gibi yapamıyorum yani yorgunluk hastalığımı tetikliyor kış bana zarar yağmurlu bulutlu havalar hep zarar pc. bile kullanmam yasak ama robot gibide olamıyorum çünkü hareketli bir insanım , bir kişinin günlük yapacaklarını ben kendimi zorlamayacak kadar yapmaya çalışıyorum :( bu gün hastanede akciğer tomografisi için randevum var hayat böyle idare ile gidiyor arkadaşım ..sende hep sağlıklı olasın teşekkürler öptüm bende mucuksss :))

      Sil
  15. Me gusta mucho tu conjunto! Estás muy guapa.

    YanıtlaSil
  16. Kolye çok şık ellerine sağlık. Pantolon mdeli arıyordum iyi oldu bu model çok güzel olmuş ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dikilen modellerin hangi kaynaktan olduğunu hangi model kullanıldığını da belirtilmesi taraftarıyım bak nasıl işe yarıyor fikir almana sevindim cnm.
      Beğenin için teşekkürler.

      Sil
  17. Ay bayıldım pantolona. Nasıl da güzel kumaş ve model bibirine örtüşmüş. Elleriniz altın tutsun. Bu arada ispanyolca ya da İtalyanca da mı biliyoruz Aysel hanımcım. Çok havalısınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sizin gibi moda da eline su dökülmeyecek bir hanımdan bunları duymak gurur verici ...google çeviri sağolsun birr sürü uğraştan sonra uygun cümleyi bulduktan sonra yabancı dostlarımızın dilinden yorum yazmak kolay öğretmenim :) ama bir kaç dil bilmeyi çokk isterdim sadce lise bilgilerimden kalan ing. vara o da tarzanca tabiri caizse :)) öpüyorum güzel yüreğinizden , sevgilerimle.

      Sil
    2. Google çeviri meviri o işi de iyi yapmış sınız. Yok Aysel hanımcım beni mahcup etmeyin güzel cümlelerinizle. Siz öyle görüyorsanız çok teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  18. Ellerinize sağlık. Çok şık olmuş iki beceriniz de. Sağlıkla ve keyifle kullanmanız dileğiyle,
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler cnm. sağolasın benden de sevgi ve selamlar.

      Sil
  19. Aysel!
    Maşallah çok hoş bir hanımsın, yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya ha işte onlardan birisin.
    Kıyafetin çok güzel olmuş pantolonun deseni çok hoş ne güzel giyilir tiril, tiril çok güzel günlerde kullan öpüldünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa beni öyle görüyorsan ne mutlu bana teşekkür ederim tatlım...bende güzel bakan gözlerinden ve sevgi dolu yüreğinden öpüyorum.
      Aynen tiril tiril bir pantolon oldu mutlu akşamlar akadaşım.

      Sil
  20. Ha kolyende unuttum konuşturmuşsun canım:)

    YanıtlaSil
  21. Aysel'lim Aysel'im tebrik ederim çantayı kapmışsın,güle güle kullan içinde paralar,altınlar dolsun. Yakışır arkadaşıma öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzell dua böyle arkadaşım aminn sağolasın bende öpüyorum sevgiyle kalasın.

      Sil
  22. Aysel'lim Aysel'im tebrik ederim çantayı kapmışsın,güle güle kullan içinde paralar,altınlar dolsun. Yakışır arkadaşıma öpüyorum.

    YanıtlaSil
  23. Ellerinize sağlık Aysel Hanım...

    Renklerdeki uyum ve estetiği kendi adıma çok beğendim.

    Üreten insan yalnız kalmayı göze alır... :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenininiz beni mutlu etti sevgili Tülay hocam teşekkür ediyorum .
      Baktığım kendilere bile sözüm geçiyor, beni anlayabiliyorlar fakat insanlara doğruyu anlatmak göstermek çok zor :( bu yüzden kendimize verimli olmak, üretmek en iyisi .Dediğiniz gibi yalnızlığa en iyi çözüm :) benden de sevgi ve selamlar.

      Sil
  24. çok beğendim bluzunle ilk önce tulum sandım:) renkler tam benlik sağlıkla giy canım mavi huzurdur ellerine sağlık kolye nefis olmuş
    çanta ile açılsın şans kapın daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, bunlar ne güzell sözler, öyle hoşuma gitti ki teşekkür ederim sağolasın...inşallah daim olur :) çokk öpüyorum seni.

      Sil
  25. Ayy hangisinden başlasam...Pantolonun deseni mi, kombinin uyumu mu, mankenin endamı mı? Hepsini çok beğendim demek daha kolay olacak.
    Ellerine sağlık, güle güle giy Aysel hanımcığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hemde çokkk teşekkürler Hatice ve senin gibi becerikli hanımlardan övgüler almak onur verici sevgi ve selamlar canım.

      Sil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. Pantolon, kumaş, kolye, kombin hepsi muhteşem ellerine sağlık!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkürler Şeyma'cığım seninde güzel yüreğine sağlık :)

      Sil
  28. Canım benim o ellerine sağlik o eklemlerin inşallah bidaha ağırmaz inşallah güzell insan her şeyin güzel pantolon ceket kolye hepsi sende bi harika mankenimiz bizim emekbahçemizin
    Selam çok canim benim burayı da buldum ya mühendisim ya kurcala kurcala buldum anlarsin sen beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdün beni sevgili mühendisim taa Kosavalardan beni bulduysan senden korkulur :)) güzel iltifatların için teşekkür ederim , aleykümselam cnm. sanada sevgi ve selamlar kocaman öptüm.

      Sil
  29. Canım benim o ellerine sağlik o eklemlerin inşallah bidaha ağırmaz inşallah güzell insan her şeyin güzel pantolon ceket kolye hepsi sende bi harika mankenimiz bizim emekbahçemizin
    Selam çok canim benim burayı da buldum ya mühendisim ya kurcala kurcala buldum anlarsin sen beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzell duana aminn arkadaşım, bu ara yine şikayetlerim arttı ama yine de her halime şükürler olsun.

      Sil
  30. Ayselciğim ellerine sağlık,çok güzel olmuş canım :) Zaten benim favori pantalonlarım bunlar ama sanırım o kadar çok giydim ki tükettim baktım bu dönem hiç giymemişim hep dolap beklemişler,insan bazen usanıyor sana da oluyor mu bilmem ama ,belki yedi sekiz tane var bu tarz desenlisi düzü,kotu :))) bende de bir huy var bir şeyi sevince ondan bir sürü yapasım geliyor ...Bir de bu günlerde bloğa giremedim fazla yoksa ben de boş durmuyorum habire dikip duruyorum :)) Canım öpüyorum seni en kocamanından :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunda ki paylaşımları çokkk özledim gözlerim hep arıyor seni ama vardır nedeni sene sonu yaklaşıyor yoğunsundur ....kimbilir ne ciciler diktin inş. müsait olduğunda yayınlarsın ....senin gibi benimde boll pantolonlarım çokk yazda vazgeçilmezlerimden hatta bürümcük kumaşın gündemde olduğu zamanalrdan bile bu kumaştan pantolonum var ve kullanırım ama benimkisiler hep hazır almaydı şimdi kendim dikiyorum :))aynı modelden üst üste dikmek beni sıkıyor canım illa ara geçecek bir ikincisi için ama 2 tane fazla değil :) çünkü denemek istediğim öyle çok model var ki onlara biran önce el atmalıyım :)) bende kokulu kokulu öpüyorum seni iyi ki uğradın seni görmek harika hayatım.

      Sil
  31. Aysel hanımcım size header sözüm vardı. Artik gecemi de anlattığım için yapabilirim. Özel bir isteğiniz var mi yoksa ben kafama göre takılayım mi? Beğenmezseniz kullanmak zorunda değilsiniz. Benim içimden geldi sadece. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanın nazik davranışınız için çok mahçup olacağım çokk teşekkür ederi. Nasıl arzu ederseniz öyle olsun çünkü herşeyinize hayranım çok beğeneceğimden emin olun sadece dikiş maceram yazmasın yeter... güzel kalbinizin mükafatını fazlasıyla alın sevgiyle kucaklıyorum sizi <3

      Sil
  32. Harikasın bir tanem. Güle güle kullan. Ceketle çok güzel konbinlemişsin. Rahat rahat giyin. On parmağında on marifet takı da tamam çok çok öpüyorum şekercim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler Şebnem'ciğim beni güzel yorumunla memnun ettin sağolasın bende kocaman öpüyorum <3

      Sil
  33. Tamam beğenmediğiniz yerlerde silme ya da değişiklik yaparız. Etek etkinligime bekliyorum bi kac gün önce bu başlık atında ayrıntıları yazmıştım bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar kronik rahatsızlığım gündemde Nilgün hanımcığım bu yüzden biraz dikişi salladım ama hemen bitirip size göndereceğim kolay gelsin.

      Sil
  34. Aysel hanımbir header hazırladım siz beğenmediğiniz yeri söyleyin ben silerim bana mail atarmsınız ben de ona geri göndereyim. ozen64@yahoo.com a mail atın ben size cevap olarak headerı göndereyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olur hakkınızı helal edin nasıl sevindirdiniz bilemezsiniz sonsuz teşekkürler uğraşan güzell elleriniz dert görmesin hemen mail atıyorum .

      Sil
    2. Headeri koyamadınız herhalde kaçgundur bakıyorum. Keşke yardımcı olabilsem bu konuda. AcAba daha önceki header yerleştiren arkadasinizdan yardım isteseniz

      Sil
  35. Malesef yerleştiremedim çünkü bir uyarı var diğer bağlantılar hakkında bu yüzden cesaret edemedim Nilgün hanımcığım .yoksa yapacaktım ....bu yeni tasarımda önceki yayınlarımın küçük kutucuklarda görünmeside yok sevdiğim blogcuların yeni yayınlarını görsel olarak gösterme de yok sadce blog isimleriniz var bende hepten mahvederim blogumu diye çekiniyorum çünkü yedekleme de yapılmadı ilgilenen arkadaşım hasta ona söyleyemiyorum diğer tanıdıklara da çekinip diyemiyorum zorda bırakırım diye oğlum ise çokkk yoğun başını kaşıyacak zamanı yok bu yüzden şimdilik duruyor öğretmenim ama illa güzel ellerinizden çıkan headeri kullanacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarı: Özel bir alan ayarlanması HTTPS'nin devre dışı bırakılmasına neden olacak.
      Bakın böyle bir yazı var ne anlama geliyor bilemiyorum bilmediğim şeyde beni korkutuyor :(

      Sil
  36. Harika ellerinize sağlık arkadaşım çok beğendim çok da yakışmış iyi günlerde giyinin...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...