14 Nisan 2016 Perşembe

ETKİNLİK İÇİN PLAJ ÇANTA MODELİ

   Sevgili Mevlüde'nin çanta etkinliği için nacizane kendimce dikmeye süslemeye çalıştığım modelimi alelacele ütüleyip  hava kararmadan resimledim ütüsü pekte iyi olmadı ya neyse :) .Bu ara hastane işlerim çok bu yüzden yarına bırakmak istemedim biliyorsunuz etkinliğimizin son günü 25 NİSAN  arkadaşımızın zamanı olmadığı için süreyi kısa tuttu yoksa 2tane daha dikmek istediğim kumaşlarım vardı her şey nasip kısmet....








Eskisi gibi örgü yapamıyorum ama önceden kalan çeşitli motiflerimi kumaşla buluşturarak değerlendireyim istedim ....şunu da belirteyim ki çok aceleye gelen bir süsleme oldu eksik ya da fazla olan bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum.


Çantama örgüyü katınca   örmeyi ne kadar özlediğimi anladım daha bir şeylerde yapayım diyerek    elimde olan   kelebek motifini havlunun köşesine monte edip sade olan bir havluyu renklendirdim iyi de olmuş değilmi ne dersiniz :))


 Bu sefer ki yayınıma örgüyle devam  edeyim vee yine daha önceden yapmış olduğum bu sepetide sizlere sunayım efendim :) içindeki çiçekleri de ben kuruttum .


Bugünlük bu kadar  benim için güzel bir gündü , kızımla iş arkadaşları Selen ve Arzu şehrimize gezmeye geldiler  onlarla  ilk kez tanıştım ,öyle şekerler  ,öyle  sıcak kanlı ,  bir o kadar sevimlilerki   zaman nasıl geçti anlayamadım koyu sohbetimizi bir resimle taçlandırmak aklımıza gelmemiş :) aaa birde   kendileri blogumu takip ediyorlarmış onlara burdan kucak dolusu sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.
Yurdumuzda yaşanan acıların kötülüklerin bitmesi dileği ile ..... Hayat Paylaşınca Güzelll.....

48 yorum:

  1. Aysel'cim çok şirin ve süslü ne güzel yapmışsın ellerine sağlık,tam benlik,önündeki cep ne kadar kullanışlı olur düşünsene plajda hemen gözlük tlf koy.koş denize.Dantel işinde çok başarılı-zevklisin inan çok güzel olmuşlar.KOlalı kullanılan dantelleri ayrı beğendim kolalalamasını yazarsan sevinirim.Tebrik edeiyorum.Ayrıca dün çok güzel bir yorum yazmıştın cevaplarken benim bilgisyarda sorun yaşadım cevbımı hemen yazamadım ne olur kusura bakma canım yoksa çok duygulu olduğunu ve senin kalbinin de büyüklüğünü tekrar iletmek teşekkür etmek isterim bende iyi ki seni tanıdım Allah yavrularınla ve sevdiklerinle huzurlu mutlu kılsın seni sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Merih ne güzel şeyler yazmışın çok hoşuma gitti nasıl mutlu oldum anlatamam sağolasın hayatım teşekkür ederim.
    Sayfana bıraktığım yorumlara hemen cvp. yazacaksın diye bir kural yok rahat ol her an nette değiliz , pc. mizde sorun yaratabilir bu yüzden sorun yok arkadaşım.
    Sepetle alakalı bilgilere vereceğim linkten ulaşabilirsin http://ayselmelike.blogspot.com.tr/2014/10/dantel-sepet.html
    Dualarına aminnn , aynı dualar sana da gelsin öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker olmuş ellerine sağlık :)) 10 parmak 10 marifet hesabı valla harikasın tatlım o kaseye bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilinden dökülen güzel sözlerin için , beğenin için çokkk teşekkürler Aycan'cığım <3 bende senin yorumuna bayıldım :))

      Sil
  4. Kız bloguna ne oldu,Allah Allah dedim, dikiş maceramla Aysel ortak blog mu açmışlar acaba.Kafam karıştı gittim baktım,yoo,Garfiyıld yerinde duruyor.Sonra blog listeme baktım,senin adın değişmiş.Geriye doğru blogunu taradım da anca ikna oldum.Eline sğlık,narinim.Ceket etkinliğine de yorum atmıştım,o da gelmemiş şimdi gördüm.Hepinizin eline sağlık.Ben dikemiyorum,dediydim sana,Mevlğde de çok tehdit etti ama en sonunda o da pes etti.Sizi izlemek çok zevkli bu aralar.Herhalde bana da dikiş özlemi gelir yakında,en azından umut ediyorum.Çok öptüm narinim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogum yenilendi çok şükür artık dertlenmiyeceğim istediğim gibi bir sayfa oldu şekerim ....sağolsun canım kadar sevdiğim bir arkadaşım bacım herşeyim hasta haliyle uğraştı ....daha yeni örgü seviyorum sloganıma öylesine dikişle alakalı da bir şey yazayım diye dikiş maceram diye söz ekledim :) arkadaşımda bu yazımı görünce headre eklemiş benim hiççç aklıma gelmedi Gökçe'ciğimizin sözü olduğu aslında macerayı o yaşıyor :)) ama oldu böyle bir kere işte :) daha da değiştiriver diyemem çünkü hasta arkadaşım halsizlik yaşıyor neyse etkinliğe yorumun gelseydi keşke gözlerim çok aradı ;) buraya yazmışın ya olsun candan teşekkür ederiz bütün katılanların adına bende öptüm çokkkk.

      Sil
  5. Çok güzel olmuş pembiş pembiş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Bu sene olmazsada seneye plajlarda bu şirin çantalarla hanımlar boy gösterecekler gibi geliyor bana.( en başta ben:)) çok beğendim, kelebekli havluda ayrı bir güzel olmuş ellerine emeğine sağlık yaşamın kelebek kanatlarındaki renkli, hareketli huzurla dolsun güzel insan Aysel...
    Geçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah beğenilir de herkes diker ben evdeki çuval kumaşı değerlendirdim canım ne güzel dualar etmişin Allah razı olsun arkadaşım aynı dilekler sanada gelsin , sağlıklı yaşamın olsun doktorlarda uğraşmak zor bu ara benim kontrollerim üstüste geldi önümüzdeki hafta yine randevum var gelecek ay 2tane daha herşeyin hayırlısı can taşıyan bir şeyler yaşıyor yeterki rabbim beterinden korusun bende kokulu kokulu öpüyorum canım :)

      Sil
    2. Aysel'ciğim geç oldu belki ama yazmadan duramadım çok geçmiş olsun dediğin gibi dermansız dert olmasın güzel insan sana şifa diliyor çokkkk öpüyorum.

      Sil
    3. Olsun arkadaşım insan bazen unutabiliyor çokk teşekkür ederim dualarına aminnn ağzına yüreğine sağlık Allah hepimizin sağlığını korusun bende çokkk öpüyorum canımsın <3

      Sil
  7. Valla ben cok begendim, belki bende orgu yapamiyorum artik, o yuzden kendimi buldum motiflerinde:) Ellerine saglik. O kelebek cok guzel yere konmus. 1 gunde olsa hayati mutlu ayrilacak demektir dunyadan:))
    Su kolali, tutkalli yapilan dantellerden bende bir abajur yada lamba yapmak istiyorum. Ne kadar guzel olmus, mest ola ola, agzimin suyu aka aka baktim valla:))
    Bu arada canta etkinligi 25 nisanda bitiyor, niye 15 gibi kalmis aklinda ki? Sen dik obur cantalarinida yetistirirsin bence.
    Cok optum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin beğenmen benim için önemli çanta ustası sevindirdin beni ....o kolalı dantel abajur olacaktı hayatım başlama yerindeki deliği küçük yapmışım lambanın aparatı geçmedi bende çiçek altılığı olarak kullanıyorum sende dene harika oluyor ....demek son gün 25 nisan ben sana daha önceki yorumlarımda bahsetmiştim bazen kazı kuzu anlıyorum diye hahahaa bakkk al sana kanıtı sevindim daha var diye ama elimde kızıma pantolan kestim dikilecek bir de elbisem var kusuruma bakma diğer yapmak istediğim çantalara zaman ayıramayacağım çünkü günlerim de çok dolu canım arkadaşım ama belli de olmaz ;)

      Sil
  8. En çok kullandığım eşyalardan biridir plaj çantası. Bu çanta benim olsa plaja götürmezdim. Oğlanın oyuncaklarından mahvolurdu. Kıyamam kirletmeye pek minnoş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşı çuval cnm. inan yıka yıka kullan hiç birşey olmaz :) Ata'ya herşey feda olsun çantalarda köle olsun ona :) maşallah dünya tatlısı bir delikanlı.
      Teşekkür ediyorum .

      Sil
  9. Ayselcim ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Çok da sevimli. İnsan gerçekten kullanmaya kıyamaz. İlerlettin sen bu işi, ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım biraz ilerlettim Betül'cüğüm diktikçe daha çok öğreniliyor hataları daha çok kavrayabiliyor insan ....çok teşekkürler sağolasın , sevgiler.

      Sil
  10. Çok güzel olmuş, valla ben kendi diktigim poşeti(!) yayınlamaya utaniyorum dikilen çantaları görünce:)))) Ellerine sağlık, çok tatlı , ve bence de plajda kullanılmaz bu, kumlanir, islanir, yaziiik:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Gökçe senin sözünü kapmışım ya ben kusura bakma canım emin ol bilmeden oldu yine de macera deyince akıla sen geleceksin :))
      Islansın kumlansın hayatım nasılsa az çok elimizden geliyor dikeriz yahu :)))) beğenin için teşekkürler öpüyorum seni tatlım.

      Sil
  11. Ayselcim kuzum Mevlüdenin etkinliği 25 nisanmış bende vazgeçiyordum sonra öğrendim,birtane daha yaparsın valla bir güzellik daha, yetiştirebilirsem bende yapacağım daha karar bile veremedim.sevgilerimle öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş Merih'im dikkatsilik işte ;) sen 1günde dikersin bile yeterki zaman bulasın canım.Sağolasın gülüm bende çok öptüm sevgiyle kalasın.

      Sil
  12. Ayselcim kuzum Mevlüdenin etkinliği 25 nisanmış bende vazgeçiyordum sonra öğrendim,birtane daha yaparsın valla bir güzellik daha, yetiştirebilirsem bende yapacağım daha karar bile veremedim.sevgilerimle öpüyorum.

    YanıtlaSil
  13. Ayselcim , öncelikle bloğun yeni tasarımı güzel olmuş , tabii çanta da . 15 Nisan deyip beni de korkuttun , kontrol ettim hemen .Herkes 1 nisan şakası yapar , sen tarihi mi değiştirdin yoksa .

    YanıtlaSil
  14. Haahaa aynen öyle oldu tatlım hemen düzelttim tarihi :))
    Evet bloguma canlılık geldi meğer ne solukmuş sadce takip ettiğim blogların görüntülü güncellemeleri yok bu yüzden yayınlarınızı geç görebilirim ne kadar da kontrol panelinden baksam da hemen sayfada göz önünde olmasına benzemiyor.

    YanıtlaSil
  15. Siz blogu tasarlamışsınız ama ben yinede size mayısta inşallah bir header yapmayı planlıyorum. Bu arada o nasıl güzel bir emek çanta. nasıl cici nasıl güzel. Çok beğendim.Çantalar etkinliğine katılamıyorum yoğunluktan. iki bacaklı dikiş etkinliğine katılıcam artık funda hanımın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk ama çokk iyisin öğretmenim o güzell kalbinizin mükafatını her zaman alın inşallah hep genç kalın hiçç yaşlanmayın emii benim size duamda bu :)aslında oğlumda bir tane header hazırladı ama boyutunu küçültemedik öylece kaldı ;)
      Çantamı beğenmenize sevindim dikişi daha düzgün olabilirdi belki ama ilk çanta deneyimim biraz zorlandım.... ben sizin etek etkinliğinize uygun kumaş bulduğumda hemen dikeceğim ,Funda için bir tane pantolan diktim ikincisi yolda kızım için dalgıç kumaştan dikiyorum.
      Sizi sevgiyle öpüyorum <3

      Sil
  16. oo sen maşaAllah bitirmişsin bile ne güzel olmuş öyle çok beğendim ellerine sağlık canım:)örgülerde harika görünüyor. uzun zamandır bende öremiyorum hakkaten özledim. biraz da korkuyorum örgüye başlarsam bu seferde onu elimden atmam. o yarım dikişler falan var ya kalıır gider:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitirdim ama başka etkinliğe yelken açtım ;) diktikçe dikesi geliyor insanın ama örgü aşkı bir başka çokk seviyorum onun yerini hiçç bir şey tutamaz senin dikişte benimde örgüde yarımlarım var ooooo bir sürü :))

      Sil
  17. bu arada unuttum bloğun çok enerjik ve güzel olmuş. renkler çok hoş. güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya'cığım evet böyle daha aydınlık daha iyi oldu .

      Sil
  18. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ben de zaman zaman tek tük yaptığım motifleri böyle sağ da sol da değerlendiriyorum hareket katıyor.
    havlun da çok sevimli olmuş kelebekle.
    benim de blog da epeyce heybe çanta özellikle de kot dönüşüm ve yeni kot kumaşlardan yaptıklarım var bu hafta da yoğun geçiyor cumaya Balıkesire gideceğim şu etkinliğe bir köşesinden bulaşmak isterdim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey nasip kısmet canım sen oldukça koşturuyorsun maşallahın var hem her zaman insanın her istediği olmuyor vakit buldukça eski paylaşımlarına bakacağım inşallah ama senin bloguna girince kolay kolay çıkılmaz ki :) harika işlerin var çok başarılısın çokkk...hayırlısıyla güle güle git gel fazla özletme kendini .

      Sil
  19. Çok güzel olmuş Aysel Hanım,tığ işini yapmayı da kendisini de çok severek..Çantayada nasıl yakışmışlar,böyle çok daha şirin olmuşlar,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim çok teşekkür ederim sağolasın senide güzell kızınıda sevgiyle kucaklıyorum.

      Sil
  20. Ayselim bana uğra bir kahve içelim.Pardon kahvem bitmiş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim seniiii :)) bende var gelirken getireyim hayatım.

      Sil
  21. her biri birbirinden güzel olmuş... ellerinize sağlık.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim , hoşgeldiniz Emine hanım sevgiler.

      Sil
  22. Örgü dikişten önce başladığım ve cok sevdiğim hobimdi ama gittikçe sabrımı kaybetmiş olmalıyımki artık hiç yapmıyorum. Gerçekten emeğine ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü dikiş örgüden daha çabuk bitiyor canım yani daha kolay ama benim sağlığım el verse asla örgüye ara vermem :)teşekkürler .

      Sil
  23. Çantaya da bayıldım canım ellerine sağlik çok güzel.
    Merihin atmosferinde kiz en iyisi ben getireyim burdan kahvey beraber içelim Ayselde bende çayda getiririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Maber'ciğim ....eee senin az kahveni çayını içmedim hemde kilometrelerce uzaktan gönderdin bunun için de tekrar teşekkürler balım.

      Sil
  24. Ayselll bloğunun başındaki fotolar da çok güzel olmuş ,enerjik olmuşayrıca :)) hayırlı olsun...Çantan da çok güzel sevimli,o beyaz motif ,pembe renk çok çok beğendim siz ne kadar hamaratsınız yahu,ben çanta için çok üşendim,uyduruk bir şey yapayım dedim fermuar bile dikmeye üşendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Nuray'ım... çokk cici bir arkadaşım bloguma el attı daha aydınlık daha net oldu ...eee sende hamaratsın hayatım kolay değil hem çalışıyorsun hem dikişe el atıyorsun ayrıntılı şeylere zamanın yok eğer vaktin olsaydı kimbilir nasıl bir çanta çıkarırdın bundan eminim.

      Sil
  25. Örgü örmek 6 yaşından beri vazgeçemediğim tutkum.Alerjik durum nedeni ile arada kaçamak örebiliyorum. Motifleri kumaşla öyle güzel butunlestirmissiniz ki emeğinize sağlık demekten başka bir söz bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim Kader hanım .Geçmiş olsun bende kronik rahatsızlığımdan dolayı kırkyılda bir örebiliyorum ve aynı şekilde en çok sevdiğim hobim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...