3 Nisan 2016 Pazar

CEKET ETKİNLİĞİNDEKİ İKİNCİ SPENCER CEKETİM

 Burda 2015 mayıs sayısına ait bu model nerdeyse dikişten soğutacaktı neden mi kolu bacağı astarı her bir yeri kumaşından mı kaynaklandı anlamadım bir türlü oturmadı .

 Hep düzgün olan diktiklerimizi yayınlayacak değiliz ya bu modelim de kusurlu oluverdi o kadar söktüm düzelttim inat etti böyle olacağım diye :) o zaman yapacak bir şey yok görücüye çık bakalım dedim beğenmeyen küçük oğluna almasın değilmi  diyerek kendimi avutup postu hazırladım :))



İnsan diktiğini beğenmeyince böyle zoraki bir duruş, zoraki bir gülme  , flu bir görüntüyle ortaya çıkıveriyor :( kusura bakmayın olurmu .Çünkü farkındayım resimler gözünüze batarcasına da büyük bu benim blog tasarımımdan kaynaklanıyor beni seven hoşgörsün .
İnşallah yarın arkadaşlarımın  diktiği şık modelleri sunacağım neler var neler bekleyin görün .
Sevgi Herşeyin Çaresi , Her Daim Sevip Sevilelim ........

39 yorum:

  1. Ayselcim kendine haksızlık etme,bence çok güzel görünüyor terzi kendin olunca kusurunu sen bilirsin,bilrim ama inan üzülme modelinde de sanki öyle gibi kalıbın özelleği olabilr,ama yinede beğenmezsen bana gönder senin kadar zarif olmasamda karnımı içime çeker yinede ben onu nikah törenlerinde giyerim.Ellerine sağlık canım resimde de emel sayın kilpleri gibisin yani!Flu-egzotik.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ne güzell moral verici bir yorum yazmışın sağolasın inan içime su serptin , öyle hevesle modeli beğenerek kesmiştim ki sorma .
    Burda olsaydın seve seve sana verirdim ama yakından gördüğünde beğenirmiydin onu bilemem :) teşekkür ederek kocaman öpüyorum seni .

    YanıtlaSil
  3. Kiz cok guzel olmus. Neresi oturmamis, neresi olmamis, inan anlamadim. Sen bilince, sana oyle gorunuyor. Inan cok chic duruyor.
    Ama sorun var diyorsan kesin kaliptandir. Bazan Burda'nin bloglari takip edip, adam ettigimiz modellerin kaliplarini bizden alip duzeltmeli diye dusunuyorum:))
    Guzel gunlerde kullan hayatim. Sen her halinle guzelsin, bizde seni herturlu kabul ederiz, hemde buyuk bir zevk ve keyifle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın aşkitom gerçekten uğraştırdı kol evi küçük geldi kola büzgü yapıp yedirdim bu sefer büzgülü oldu bunun gibi etek kısmı havada durdu bir şeyler bir şeyler sıktı beni bu kadar adam edebildim işte .İnan doğru diyorsun dergi sahipleri keşke bizi duysalar.
      Güzellik senin güzel bakan mavi gözlerinde yerim seni teşekkür ederim moralin için motivasyonun için <3

      Sil
  4. Resimden gördüğüm kadarıyla güzel duruyor ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım benim ,teşekkür ederim.... bu arada hoşgeldin sefalar getirdin :)

      Sil
  5. The outfit suits you well. The jacket is very nice and the shape of the trousers is flattering. Lady look.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much my friend.
      Super! compliments :)
      Very good and a great woman.
      Love and greetings <3

      Sil
  6. Aysel Hanımcım ben de 2 ceket dikmiştim.Tamam bu ay dikmemiştim ama sizin etkinliğe yetiştirmek için eksiklerini tamamlayacaktım. Hafta sonu evden dışarı çıkamadım desem yeridir. Sanırım yine en arkadan yarın akşama falan resimleri veririm. Düğme yerine zımba bastıracağım. Bir de kol ve etek uçları basılacak az kaldı inşallah yetişir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım arkadaşım rahat ol sen sıkıntı etme ne zaman biterse reimlerini yayınladıklarımın arasına yerleştirirm etkinliğimi önemsediğin için çok teşekkür ederim sevgilerimle.

      Sil
  7. Ayselcim çokta güzel olmuş , nesini beğenmedin ,kalıpta sıkıntı varsa düzeltmişsin ki ceket vücuduna oturmuş.
    Beğendiğime göre seni oğluma alayım bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Güldürdün beni sen çok yaşa emi canımsın <3 senin gibi usta beğendiyse benden mutlusu yok ;) dünyaya yeniden gelirsem al beni oğluna senin gibi kayınanneye can kurban :)

      Sil
  8. Dur beni de ekle , yıllar önce kızıma diktiğim ceketle katılayım kabul edersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seve seve kabul ederim ne demek bizimlasın :)) öptm.

      Sil
  9. Aysel bu ceket de benim dikmek istediğim ceketler arasındaydı,hep çok hoşuma gitmiştir,görünce heyecanlandım o yüzden...Seni yormuş ama duruşunda gözüme bir şey çarpmadı,gayet şık duruyor,ellerine sağlık,ama yormuş ya seni ben vaz geçtim dikmekten şimdi bak,pratik dikişteki cekete devam öyleyse :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.
      Belki ben yapamadım Nuray'ım vazgeçme istersen sanırım eteğindki volanlı yerinde keserken bir yanlışlık yaptım ama kesinlikle pratik ceketteki kalıba devam .... hee ne olursa olsun inatla bir tane blazer ceket denemek istiyorum :))

      Sil
  10. Kısa ve öz Dibim düştü desem:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın sağolll kuğucuğum , keşke aynı yerde otursak inan elimden geleni senin için yaparım .

      Sil
  11. Valla ceket güzel görünüyor,hatasi nerde bilmem :) güzel günlerde kullanın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksiniz teşekkür ederim ....ne güzel sözler duydum inanın ceketi sevmeye başladım :)

      Sil
  12. Ben resimde gayet hoş bir ceket gördüm. Sanırım siz de kendi yaptığını beğenmeyen marifetli bayanlardansınız. Bence harika olmuş, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Kader hanım , teveccüh etmişiniz çok teşekkürler ,Sevgilerimle.

      Sil
  13. Bence çok şık olmuş ve sana da çok yakışmış ellerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aycan ,çokk sağolasın canım benim.

      Sil
  14. Valla görüntü gayet güzel,buradan bir kusur görünmüyor.Sen kendin bildiğin için içine sinmemiştir.Bak şöyle düşün,bu ceket hazır bir ceket olsaydı ve fiyatı da makul olsaydı kusur arar mıydın?Hah işte,arada da uydur fitsin bebişim.Biz üzerindeki duruşunu görüyoruz.Tastamam oturmuş,poru yok,sarkan yeri yok,çok da yakışmış.Demek ki olmuş.:))))

    YanıtlaSil
  15. Bak şimdi nasıl sevindim öyle güzel örnek vermişinki canikom he valla ucuz diye tepe tepe giyerdim :)) bu da 5liraya mal olan bir ceket zaten, benim amacım gösterdiğimde iyi görünmesiydi yoksa at çöpe sıkıntı değil :)) teşekkürler doktorcuğum güzel yorumunla beni onure ettin öpüyorum çokk.

    YanıtlaSil
  16. Ben beğendim Aysel'ciğim özellikle rengine bayıldım. Güle güle giy:) bu kadar ucuza mal olması ise harika:)))eline, koluna sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var kusurları da abartılı değil resimde de çok belli olmadı ama içim rahat etmedi yeniden elden geçirdim Müjdem daha iyi oldu şimdi, sağolasın arkadaşım.

      Sil
  17. Siz yazdınız diye o kadar baktım, herhangi bir kusur göremedim gerçekten. Gayet güzel olmuş, beyaz gömlek ve pantalonla çok şık durmuş üzerinizde. Çok hoş görünüyorsunuz. Ellerinize sağlık Aysel Hanımcım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerime giydiğimde çok bariz bir şey yok sevgili Zeugma ,askıya astığımda belii oluyordu omuzlardan , kol ucunda astarın çekmesi, eteğinde ki volanlık falan ;) azıcık onardım yine :) beğeniniz için teşekkür ederim .Sevgiler

      Sil
  18. Kalıp ta sorun varmış canım. Sende adam etmişsin onu:) kusur falan yok harika olmuş. Ellerine emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Hülya'cım senin gibi bilir kişiden beğeni almak harikaaa.

      Sil
  19. Fıstığım baktım baktım bir şey göremedim. Bazen kalıplar çok uğraştırıyor onun için olmadı diye düşünüyorsun herhalde. Sana da çok yakışmış. Zarif model, zarif hatun mükemmel dikiş hepsi bir arada. Çok öpüyorum canım güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balsın valla , teşekkür ederim senin gözünden bir şey kaçmaz demek kusurları iyi kamufle etmişim ;) iltifatın için sağoll kuzucuğum öptm.

      Sil
  20. Fıstığım baktım baktım bir şey göremedim. Bazen kalıplar çok uğraştırıyor onun için olmadı diye düşünüyorsun herhalde. Sana da çok yakışmış. Zarif model, zarif hatun mükemmel dikiş hepsi bir arada. Çok öpüyorum canım güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  21. Gayet kusursuz güzel olmuş canım yakışmış biriciğime...Ellerine sağlık güle güle giy tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim canımıniçi gelmiş hoşgeldin balım , çokk teşekkür ederim ....sayende blogum daha güzell kullanışlı oldu sana ne kadar teşekkür etsem azdır her şey için allah razı olsun iyi ki arkadaşımsın öpüyorum çokk.

      Sil
  22. Ne güzel, ne asil olmuş. maşallah diyorum. İyi günlerde giyinn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazik düşünceleriniz beğeniniz için teşekkür ediyorum , güzel yüreğinizi öpüyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...