4 Nisan 2016 Pazartesi

Ceket Etkiniğimizde Final ,Yeni Bitenlere Göz Atmayı Unutmayınız :))

Merhaba güzell hanımlar 1 Martta başlayan ceket etkinliğimizi sonlandırmış olduk .Hamarat arkadaşlarımın diktiği çeşit çeşit rengarenk modellerini hadi hep birlikte görelim.Şunuda belirteyim aklımda kaldığı kadar öncelik sırasına göre yayınlayacağım ama  karıştırmış olabilirim bu anlamda hoşgörünüze sığınıyorum. Katılımınız çaba gösterdiğiniz beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum üreten elleriniz gören gözleriniz dert görmesin hepinize kocamannn maşallah :))

 Aramıza yeni katılan son derece marifetli cana yakın  bir hanım olan  sevgili Merih öğretmenimin sayfası BURDA .....diktiği 3 tane harika  modeli bizlerle paylaştı kendisine sonsuz teşekkürler.


 Kalbimizin sultanı nam-ı diğer MELİNED mizin harika tasarımlarını görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum .Etkinliğe 3modeli ile değer verip uğraştığı için çokk teşekkürler modellerinin herbiri ayrı güzellikte  ellerine sağlık sultanımız.


 




  Küçük bebeleri olduğu halde durmadan üreten harika modellerle karşımıza çıkan sevgili TÜRKAN  güzel bir ceketle aramızda yer aldı ,  katılımından dolayı teşekkür eder sağlıcakla giymesini dilerim.

 

 Çoktandır istediğim etkinlik bahanesi ile diktiğim  FOLKLORİK ceketim ve SPANCER ceketimle burdayım :)


 
Kendi gibi güzel , prenses bir evlada sahip genç annemiz süper bir ceket dikerek bizlerle ,ellerine sağlık mutlulukla giyesin , aramızda yer aldığın için teşekkür ederim .Arkadaşımızın  blogunu merak ederseniz BURDA
   

 İşte bizim divitin modellerini muhteşem dikip sunan bu konuda idolümüz sevgili NURAY hocamız hayranıyız diktiklerinin,ayrıca  onları göstermek için çektiği şık  resimlerine.... ...ellerine kollarına sağlık  4 modelinle etkinliğe oldukça renk kattın güzell günlerde giy öğretmenim :)




 Yine güzel bir tasarım yine güzel bir duruş her modeli ayrı şıklıkta olan öğretmenimiz  etkinliğimizi önemseyerek son günde emek harcayıp dikip uğraştığı ceket için çokkk teşekkür ediyorum.Şahane bir vintage modeli BURDA

 Funda cicim benim :)) çok yoğun olduğu halde  hamaratlığını , etkinliğin bittiği günlerde yıldırım hızıyla kesip dikerek güzel bir ceketle gösterdi. Verdiği kilolarda  apacık ortada .....Çaban için çokk teşekkürler güzel günlerde severek giyesin ellerine sağlık . Diğer marifetlerini görmek isterseniz BURDA

 
Gökçe'miz yine olaylı bir model diktiğini mailde bildirmiş canım benim merakla konunun ne olduğunu bekliyorum :) diğer dikiş maceralarını merak ederseniz  BURDA harika bir ceket olmuş  uğraş verdiğin için teşekkürler mutlulukla giyesin .

 Sevgili Türkan'cığım öyle marifetli ki on parmağında on hüner var , çokk önceden diktiği bu güzeller güzeli kızının ceketi ile etkinliğimizde yer almak isteyince çok sevindim .Prensesin çok şanslı süper bir anneye sahip ...sağlıklı yaşamın olsun katılımın için teşekkür ederim .Arkadaşımızın blogu BURDA .


 İşte Meri'nin modeli , yine etkinliğe son dakikada gol atan hamaratlarımızdan :) her giysi ile kullanılabilecek bir ceketle karşımızda  sade ve şık ........ellerine sağlık ,güle güle giyesin   buzlar kraliçesi :) .Blogu BURDA

Bu güzel çiçek demeti sevgili TÜRKAN nın blogundan ... etkinliğime sevgisiyle katılacağını söyleyip beni çok mutlu eden  böyle güzel  sevgi dolu bir yüreğe sahip  insanlara çok ihtiyacımız olan günümüzde onu unutmak olmazdı .Teşekkürler cnm. iyi ki varsın.



Sevgili seldy den çok özür dilerim etkinliği alnımın akıyla bitirdim derken unuttuğum blogcanımın affına sığınıyor bu güzel ceketini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum güzel günlerde giyesin tatlım bebeğin de sağlıkla büyüsün . Blogu BURDA

 Nurten arkadaşımız da ceketini bitirip , hamaratlığıyla kendi kendine reimleyerek  bizlere sunanlardan sanırım hiçç beceremeyeceğim bir yetenek :) tebrik ediyorum güzel ceketini iyi günlerde giymesi dileğiyle ellerine sağlık , katıldığın için çokk teşekkürler cnm. sitesi BURDA
 


  Özlem'ciğimde ceketini bitirmiş pekte güzel olmuş üzerinde aynı hazır gibi duruyor çok beğendim eminim sizlerinde hoşuna gidecektir .Ellerin kolların dert görmesin RENKLİ DESİNG  giydikçe etkinlikte uğraş verdiğin model olarak hatırlayasın :))


 


 Sevgili Hülya da kuzusunun vizeleri yüzünden beklemede kalan bu spor ceketi oldukça uğraştırıcı bir modeli etkinlik için bitiridi ....ve sonuç muhteşem kesinlikle mağazadan alınmış gibi prensesin mutlulukla giysin diken ellerin dert görmesin , bloguna BURDAN buyrunuz..


Evet bir etkinlik muhabbeti de böylece biter daha iki arkadaşımızında cicileri yayınlanacak henüz elime ulaşmadı hepinize katılıma değer verdiğiniz için teşekkür ederim , Ellerinize  kollarınıza sağlık harika ceketlerinizi mutlulukla huzurla giyin .

Hayat Paylaşınca Sevince Güzell .......

61 yorum:

  1. Bu etkinliklerin sevdigim bir tarafida yeni arkadaslarin aramiza katilmis olmasi.
    Masallah hepimize.
    1- Burda dergisi editorunu arayip, sorunlu kaliplarinizi itina ile duzeltiyoruz ve size yolluyoruz, dergilerin icine koyun diye. Hemde bedava gozunuz insalik gorsun diyesim var.
    2- Paris moda haftasi organizatorlerinede, linkimizi gonderip, amator blogcularada yer verin diyesim var:)))
    Emegin ve etkinligin icin tesekkurler Ayselim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hayatım herkese maşallah.Ele aldığın iki maddede de sana katılıyorum haklsın .
      Bende sana eğlenceli bir konuya el atmamı sağladığın modellerinle göz doldurduğun için teşekkür ederim çokk öpüyorum.

      Sil
  2. benim ceketim de bitti, ama bu hafta öyle yoğunum ki ancak perşembeye resimlerini çekebileceğim. Tüm ceketler de harika olmuş. Katılan herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimlediğinde burdaki görüntülere ilave ederim Özlem'ciğim kolay gelsin.

      Sil
  3. Ayselim arkadaşlarımız ne güzel işler çıkartmışlar. Hepsi harika olmuş. Herkesin ellerine sağlık. Güle güle giysinler. Etkinlik için çok teşekkürler arkadaşım. Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emek gösterdiğin için bende sana çokkkk teşekkür ederim hayatım çok seviliyorsun :)

      Sil
  4. Uğraş veren herkesi kutluyorum. Üretmek bambaşka bir şey.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Aysel'im bu kadar emek verip bu güzel etkenliğe katılan arkadaşların yanında beni de unutmayıp eklemenden çok ama çok mutlu oldum. Ne güzel bir katılım olmuş, sevgimin karşılığını sevgiyle almam ne kadar güzel bir duyğu.......çok teşekkür ediyor kucakkkkkkkk dolusu sevgiler sana gelsin güzel insan............

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unuturmuyum hiçç etkinlik duyurusunda yazdığın yoruma öyle sevindim öylesine hoşuma gitti ki tarifi anlatılmayacak bir duygular içindeydim.
      Canım benim senin gibi kaliteli insanlara çok ihtiyaç var sen bunu gösteriyorsan başımıza taç ederiz <3
      Benden de kucakkkk dolusu sevgi ve selamlar iyi ki varsın güzel yüreğinin mükafatını her zaman Rabbim sana versin.

      Sil
  6. Sizler ne kadar beceriklisiniz, ceket dikmek zor geliyor bana. Hepsi birbirinden güzel. Pazen den yapılanlar çok hoşuma gitti ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevdican ....basit model ve astarsız çalışırsan aynı bluz dikmek gibi kolay cnm.

      Sil
  7. Herkesin ellerine sağlık çok güzel olmuşlar:)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi de çok güzel, hele birkaç tanesi süper, küçük kızımızın havhavlı cepli cekedi de çok şirindi, tüm hanımların ve senin elinize sağlık, güle güle giyin hepiniz. :)

    YanıtlaSil
  9. Herkesin eline sağlık hepsi birbirinden güzel. Etkinlik sayesinde değişik modelleri bir arada görmek iyi oluyor . Ev sahipliğin için teşekkür ederim Ayselcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kızına diktiğin emeğinle katıldığın için bende sana sonsuz teşekkür ediyorum arkadaşım.

      Sil
  10. Ayselciğim,güzel gönüllü,tatlı dilli arkadaşım,etkinlikte finale geldin,çook güzel ciciler dikilmiş,herkesin ellerine sağlık,pratik dikişteki ceket kalıbı ile çoğu,o da dikkatimi çekti,tek kalıp farklı yorumlar...sen de vesile oldun,senin de ellerine sağlık arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray'ım her şeyinizle öyle değerlisiniz ki inan sizlere karşı içimde çok güzel hisler var bunları da bu şekilde sizlere aksettirmek hoşuma gidiyor huzurlu oluyorum.
      Aynen katılıyorum sana pratik dikişin kalıbı süperr kısasını bende dikeceğim hiçç kaçarı yok :) burda dergisi hep böyle kullanışlı şık sorunsuz model çıkarsa :)
      Seninde diktiğin harika modeller için eline yüreğine sağlık balım.

      Sil
  11. Hemcinslerimizle gurur duymamak elde değil. El emeği, göz nuruyla üretiyor, yanı sıra aile ekonomisine de katkıda bulunuyosunuz. Bu harika bir şey. Hepsi çok güzel. Eserlerinizi mükemmel taşımışsınız.
    Adeta bir defile izlemiş gibi oldum :) Ellerinize, emeğinize sağlık. Harcadığınız vakit ve sunumunuz için teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgli Zeugma motivasyonu yüksek ne güzel bir yorum .Kadın olmak ayrıcalık keşke kıymetimiz blinse.Sevgiler ❤️❤️

      Sil
  12. Her biri birbirinden güzel olmuş. Katılanların ellerine emeklerine sağlık. Hepiniz ceketlerinizi güle güle giyin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili arkadaşım öpüyorum çok.

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. Canım etkinlik duyurusunda msj. olmayınca katıldığından haberdar olamadım :( bu yüzden burda resimlerin yok ama hemen telafi ettim :))ellerine sağlık

      Sil
  14. Ayselllll güzellik çok teşekkür ederim.Bu kadar güzel çeketlerin arasında olmak benim çeketleri görücüye çıktığını izlemek ayrı bir zevk oldu.Başta senin,özverin sonra da marifetli arkadaşlarımın ellerine sağlık.Kısa bir zamanda benide aranızda motive edip yüreklendirdiniz ne tatlı hanımlarsınız siz ya,birde bana gün yapmadığım için annem yıllardır söylenir,bundan güzel günmü olur.Kabul günü dediğinde böyle olur.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emeklerini hemen paylaşıp göstermen beni oldukça memnun etmşti ilk resimler de senden gelince yeni blogcanımız olarak başı çektin sende tatlısın cana yakınsın sıcaklığın çok güzell ....he valla aynı gün gibi işte :) öpüyorum seni, uzun yıllar muhabbetimiz sürsün inşallah.

      Sil
  15. Gerçekten harika bir etkinlik oldu. Özellikle senin ve arkadaşların sayesinde gözlerimiz bayram etti:) hepsi de şahane olmuş. Herkesin ellerine emeklerine sağlık. Benim kide InşaAllah bu hafta sonuna kadar blogda olur. Yetiştirememem biraz canımı sıktı ama hayırlısı olsun. Seninde emeklerine sağlık canım. Başarıyla hakkından geldin. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçç canını sıkma her şeynasip kısmet demek senin emeğinin yayınlanmasına daha varmış hayatım .Bende sana çok çok teşekkür ederim beni mutlu ettin yalnız bırakmadın.

      Sil
  16. Herkesin emeği birbirinden güzel olmuş,sizinkilerin de her ikisi de ayrı güzel,ellerinize sağlık,keyifle güzel günlerde giyin inşallag,güzel sözleriniz içn ayrıca çok çok teşekkürler,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıp aramızda yer aldığın için bendende sonsuz teşekkürler cnm. sevgilerimle.

      Sil
  17. canım hepiniz harika işler çıkarmışsınız maaşallah sizlere
    aranızda olmayı çok istedim ama yatılı misafirim gelince yarım kaldı işim :(
    kısmet başka sefere inşaallah..
    sevgilerimle tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey nasip kısmet Esma'cığım canın sağolsun hayatım .

      Sil
  18. Aysel Hanımcım ben fotoğraflarımı nereye göndereyim?

    YanıtlaSil
  19. Çok tesekkur ederim . Musmutlu oldum :):)

    YanıtlaSil
  20. İmdaaat yine mi geç kaldım. Teknikleri yayınladıktan sonra ceketi hazırlayıp yayınlarım dedim ama çok tembelim çok. bu bir iki gün içinde teknikleri yayınlasam hafta sonu da ceketi fotoğraflayıp yayınlasam olur mu fıstık. Ceketlerin hepsi muhteşem. Ceket şöleni olmuş. Üstelik bir yapan bi daha bi dha bi daha MaaşAllah. Elimde o kadar iş var ki kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım. Daha tuniklerimin bile yayınlarını hazırlayamadım. Sevgili Funda'mın etkinli için yapmıştım. Herkesin emeğine sağlık mutlu günlerde giyinmek nasip olsun hepinize. Çok çok öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa kulağını cekeceğim senin :)) yokk balım rahat ol dediğin gibi iş yoğunluğun var 4 el 4ayak olmalı ki her şey daha kolaylaşsın ayy tövbe mübarek gece de .Ne zamannn tamam olursa resimlerini alır o zaman sayfaya ilave ederim kuzum .
      Dualarına aminn bende öpyorum çokk.

      Sil
  21. Aaa, ben niye gormedim ki bu postu? Ne guzellikler dikilmiş!! Hepsi birbirinden guzel. Size de cok tesekkur ederim, siz kirpirdayin demeseniz benim birsey dikmeye hevesim yoktu. Simdi ise uzerimdeki tembellik gitti. Neler dikececegim neler.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım hevese gelmen harika :)) güzell modellerini dikte bizde seyir edelim cnm.

      Sil
  22. Valla herkes ayrı güzel iş çıkarmış, herkesi ayakta alkışlarım. Ne güzel emekler var. hEPİMİZLE bir gurur duydum. Üreten kadınlarız biz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin hamaratlığı takdire şayan , sonuçları inanın heyecanla beklemiştim :) etkinlik bahane dikilenler şahane misali çok zevkliydi... güzel ceketlerinizi sağlıcakla giyiniz.

      Sil
    2. Teşekkür ederiz.

      Sil
  23. Ayrıca Aysel Hanımcım o güzel, naif, kibar anlatımınız için çok teşekkürler. Herkesi ne güzel de anlatmışsınız. Çok sevgilerimi iletiyorum. Kendinize iyi bakın. Bizi misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılımda bulunduğunuz için ben ne kadar teşekkür etsem azdır canım öğretmenim , üstelik fazlasıyla yoğundunuz ki bunu müthiş marifetinizle son derece şık bir ceketle bizlerle oldunuz. İyi ki varsınız,onure edici sözlerinizle beni mutlu ettiniz , sizde kendinize iyi bakın, her zaman başımın üstünde yeriniz var .Sevgimiz karşılıklı sizin pantolon etkinliğinde görüşmek üzere güzel günleriniz olsun.

      Sil
    2. Mayısta ben pantolon düşünüyordum ancak bu ayının sonuna kadar Funda hanım iki bacaklı birşey dikme etkinliği başlatmış bu yüzden mayısta etek etkinliği baslaticam.

      Sil
    3. Tamam Nilgün hanımcığım farketmez , etekte olur ;)

      Sil
  24. her biribirinden muhteşem modeller emekler, tüm arkadaşlarımızın ve sizin emeklerinize sağlık.Sağlıkla iyi günlerde giyin sevilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarımın adına da kendi adıma da çok teşekkürler canım sağolasın bende sevgilerimi bırakıyorum.

      Sil
  25. Defile süpermiş. Hem manken hem terzi ,ceketleriyle mükemmeller. ellerinize sağlık hepinizin.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba Aysel hanım mümkün olduğunca bu güzel ürünleri takip etmeye çalışıyorum. "El emeği göz nuru" böyle bir şey... Emeğinize sağlık. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz hocam değerli yorumunuz benim için önemli güzel sözleriniz için teşekkürler.Sevgi ve selamlar.

      Sil
  27. Seld,Özlem,Nurten hanımı tebrik ediyorum.Ceketler harika olmuş.Ayselcim sanada tekrar teşekkür eder sevgile kucaklıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni kucaklıyorum sevgili Merih'ciğim ❤️❤️

      Sil
  28. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayselim ellerinize sağlık bütün arkadaşlarına maşallah hepsi manken gibi hepinizin ellerinize sağlık hepıniz iyi günlerde giyin sevgi saygılarım hepinize.

      Sil
    2. Arkadaşlarım ve kendi adıma çokk teşekkür ederim yüreği güzel insan , bizden de sana saygı ve selamlar canım.

      Sil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...