3 Mart 2016 Perşembe

MART AYI CEKET ETKİNLİĞİ = BÜTÜN DİKİŞ BLOGLARI DAVETLİDİR , DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM HAMARAT HANIMLAR

                                              Burda 2016 / 3 mart
Sevgili dikiş blogcanlar her ay düzlenen etkinliklerimize bu ay ceket modellerimizle devam kararı aldık bunu da üstlenmemi usta dikiş sever Mevlüde hanım ve Sevda  hanım istediler bende seve seve kabul ettim .
Bu benim ilk etkinliğim zaten biliyorsunuz dikiş benim hayatıma yeni girdi , eğer beni yalnız bırakmazsanız çok mutlu olacağım inşallah katılım çok olur da yüzümün akıyla çıkarım ve bu ay benim için çok heyecanlı geçecek haydi becerikli bayanlar gösterin  marifetlerinizi
                                                 Burda 2016 / 1 ocak
Sizlere fikir olması açısından kendimce modeller sunuyorum belki içlerinden işinşze yarayan modeller vardır.

                                             Burda  vintage 2016

                                             Burda  2015 / 11

                                                 Burda dergisinin içinde olan ,Vintage 2015 / 2 şubat

                                                Burda 2016 / 3 Blazer

                                              Burda Vintage 2016

 
     Burda 2013 / 4 Bomber ceket

                                 

                                     Burda 2015 / 5  spencer ceket ve dikeceğim model :)

                                                  Netten beğendiğim bir ceket

                                                     Burda 2015 / 1                                    

             Son olarakta müthiş beğendiğim bir model  Burda 2014 / 8

Benim zulamdaki bazı modeller bunlar , eminim sizler daha farklı daha şık olanlara el atacaksınız katılımınızı dört gözle bekliyorum azıcıkta acitasyon yapayım ne olurrrrr yalnız bırakmayın sevindirin beniii :)))))))))) nasip olursa 31 Martta dikilenleri görücüye çıkaracağım :)haydi hanımlar pamuk eller kumaşa ,makasa :)
Hayat Paylaşınca Güzelll   Sevgilerimle ...

50 yorum:

  1. Lacivert blazeri çok beğendim, fuların renkleriyle harika uyumlu olmuş, ilk resim hoş kızlı olanın ceketi çok güzel ama pantolonla pek yakıştıramadım, pantolon da aynı kumaştan ve beyaz, ya da aynı tonta yeşil olsaydı keşke dedim....tabii zevkler ve renkler tartışılmaz :)))
    haydi kolay gelsin canım, kimbilir ne harika şeyler çıkacak merakla bekleyeceğim..:)

    YanıtlaSil
  2. Balım benim, keşke yakınımda olsan da sana o lacivert ceketi diksem yine yapar gönderirim de bu dikişte prova olayı var ya işte sıkıntı burda. Sonucu bende merak ediyorum :) üstelik benim için ilk ya onun için önemi de büyük çokk heyecanlıyım çokk :)

    YanıtlaSil
  3. Aysell iste ben o bomber ceketten diktim ,tam isabet paylasim...Canim tabiiki katilacagim oooo neler dikecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seni yaradana kurban olurum beni fazlasıyla memnun edeceğinden emindim sağolasın öğretmenim .Bomber cekette benimde hevesim var ama ne zaman el atarım bilmem senin seçimin gerçekten harika çünkü bu model çok amaçlı her zaman el altında bulunması gerek :) yine eminim ki harika güzellikler sunacaksın .

      Sil
  4. Dün gece modelimi belirledim,kumaş zaten hazırdı.Ayol bir de şu mantoyu astarlasam da kaldırsam.Göze geldim yav,dikmek gelmiyor içimden.Ceketi de sırf senin için dikeceğim narinim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam sana ve nazara çokk inanırım inşallah uğraş enerjin geri döner mantoyu halledersin .Bir büyüğüm derdi ki alaturka tuvalete ters oturun nazar varsa gider derdi öyle yap :) ya da ayetel kürsiyi 7 kez oku .Katılımın için çokk teşekkürler güzel kalpli arkadaşım <3

      Sil
  5. Ayy katılmaz olurmuyum hayatım benim. Sen davet edeceksinde ben katılmıycam haaa. Mümkünmü? Canı yürekten varım arkadaşım. Hemde hemen araştırmaya başlıyorum. Sevgiyle kal cicim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım çokkk teşekkür ederim sağolasın yanımda oalacağını biliyordum ...senin cicim lafına hastayım bayılıyorum :) bende kızıma artık öyle demeye başladım :) Bu arada bluzum bitti bu gün resimleyebilirsem instagramda yayınlar DM den de sana gönderirim ;)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bende kendimi davet ediyorum önce kalıp çıkarmayı bir öğreneyim gör bak :)) nilgün aydın , diktim diktim giydim bir sürü blogtan kalıp çıkarmayı baktım hep denemedim henüz mevlüde el atarsa olacak bu iş:)) sevgilerimle canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen el atiyorum, sana ozel video cekip gonderecegim :)))

      Sil
    2. Sevgili kuğum sen zaten davetlimdin hayatım ....eter ki zamanın olup dene uğraş ,eğer dikip sunarsan beni fazlasıyla memnun edersin .Çünkü dikişte yenisin yeni öğreneceksin hem de kursa gitmeden yapmaya çalışacaksın bu yüzden başımın tacı olacaksın :)kocaman öpüyorum seni.

      Sil
  8. Ben maymun istahimla, manteaumu bitirmedim henuz, ama ceket bitmek uzere:)) Hemen duyuruyorum etkinligi hayatim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyyyyy Mevlüdeee jacketini ne ara hallettin bu demokrasiye aykırı bir durum :)))))sen nasıl çalışkan bir hatunsun bize tembeller lazım cahiller lazım bu olmadı şimdi hahahaha anladın sen onu :)))
      Yaradana kurban olduğumun nasıl güzel bir insansınız sizler beni aranıza alıp güzell işlere imza attırdığınız ilgili alakalı olduğunuz için çok teşekkür ederim ....ayol seviyorum hepinizi cansınız canansınız ;)

      Sil
    2. Valla Aysel'im hepppp gorumcemin sucu:)) Pazen elbisemi giyip gittim, banada birseyler dik noluuuurrr deyince, iyi madem dedim ceket diktim, hafta sonu provaya goturdum. Ondan icin yani. Yoksa tembellikte zirve yapmis bir hatundan beklenecek birsey degildi bu:)) Ama anlatim yok, kendi ceketimde yapacagim anlatimi. Sende can'sin hayatim.

      Sil
    3. Sen yeterki varol bebeğim <3 şurada isminin görünmesi bile benim için yeterli .....öpüyorum yüreği güzel arkadaşım.

      Sil
  9. Sanırım ben de katılıcam bu etkinliğe yoksa Mevlüde beni kesecek ;)) Biraz geriden gelebilirim ama yine de varım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aycan'cığım geriden de gelsen katılımda olacağın için sevinirim.. sağolasın bebeğim hadi kolay gelsin .

      Sil
    2. Hahahahahahhaaaa Aycaaannnnn! Nasilda anladin basina gelecekleri:))))

      Sil
    3. Aycannn benim instagramdaki bluz etkinliğimi unutta bak o zaman Mevlüdeden beter olmuyormuyum.

      Sil
  10. Bir ceket sever olarak mutlaka katılacağım canım..

    YanıtlaSil
  11. Çokk sevindim ! güzel ,becerikli blogcanım .

    YanıtlaSil
  12. Bu aralar aklımda bir ceket dikmek vardı, tam zamanlama olmuş. Ben de varım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sevgilerle:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler cnm. senide aramızda görmekten mutluluk duydum iyi ki varsınız ben de kocaman sevgilerimi bıraktım <3

      Sil
  13. Kolay gelsin Ayselcim. Sen bu işi iyice ilerlettin ne güzel. Bense aylardır makine açmadım. Yerimde sayıyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım azıcık öyle oldu arkadaşım :) ama deneye yanıla öğreniliyor eğer devam etmek istiyorsan usta dikişcilerimiz var onlar da ben de elimizden gelen yardımı yaparız .Öğrenmek için bir çok videolar var inan ki öğrenirsin.Sevgini kucakladım cnm.bende sana gönderiyorum.

      Sil
  14. Hoşgeldiniz varlığınızdan haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim blogunuza hemen uğruyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Ben de varim demis miydim? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa Meri harikasınn <3 buzlarkrliçem benim :))

      Sil
  16. Elimde bir sürü ceketlik kumaşım var. seçimimi yapar yapmaz dikmeye başlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süperrrr ! merakla cicini bekliyor olacağım canısı <3

      Sil
  17. Sevgili Aysel dikişle değilde sevgimle sana eşlik edeceğim. Şimdiden kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bu söz etkinliğe damga vuracak harikasın !!!
      Sevgi herkeste bulunmaz hele de ülkece yaşadığımız şu dönemlerde birbirimize ihtiyaç duyduğumuz birlik olmamız gereken zamanda senden en büyüğünü aldık, iyi ki varsın iyi ki gelip ses verdin çok sevindim <3 teşekkür ediyorum cnm. sana da kolay gelsin .

      Sil
    2. Yaaa Gezgin sen ne kadar tatlısın böyleeeeeee :) :) :)

      Sil
  18. Bende varım daha pardesümü yayınlayamamış olsamda:) şimdiden heyecanlandım, kimbilir ne güzellikler ortaya çıkacak:) duyurudan yanada sıkıntı yok bacım hemen hallediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın Hülya'cığım sağolasın , duyuru için teşekkür ediyorum <3 Allah sana da sağlık sıhhat versinde her işini yapabilesin öptm.

      Sil
    2. Hepimize canım inşaAllah zira herşeyin başı sağlık o olmadan hiç bir şey olmuyor:)

      Sil
  19. İnşallah ben de o kibarliginiza kibarlikla cevap verip katilmak isterim. Çok iyi düşünmüşsunuz. O zaman bir etkinlik de ben de Mayıs ayında pantolon etkinliği düzenliycem kimselere söz vermeyin. Nisan ingilizce gecesi hazırladığım dan çok yoğun olduğu için Mayıs düşündüm. Sizi seviyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazik kabulunuz için çokk teşekkür ederim.Bende mayısta yapacağınız etkinlikte seve seve yanınızdayım :)emin olun sizde seviliyorsunuz yani sevgimiz karşılıklı <3 uğraşlarınızda kolaylıklar diliyorum öğretmenin.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim Aysel hanımcım...

      Sil
  20. kolay gelsin dikecek olanlara hoş modeller. Canım kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hayatım , eğer zamanın varsa gerekli bir örgü olacaksa sende bir ceket örerek katılmak istermiydin inan dikişlerin arasında farklı bir ambiyans olurdu ;) bende kokulu kokulu sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  21. Bende katılsam olurmu? Hamarat kızlar ben sizin hızınıza yetişemem.Önceden geçen sene diktiklerim pazen ceketlerle katılsam,yanındada boncuk işlemeli,azicik Cemil İPEKÇİ modeli pazen elbisemle? Söz elimdeki işlemeler bitince ,bir tane güzellik ceket gelinime dikeceğim.Sİzleri ülkemizdeki bu karanlık günlerde teselli olsun diye ararken bulduğum için çok şanslıyım sağolun-varolun ellerinize sağlık Aysel hanım sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Merih hanım tabiki de katılabilirsiniz ayrıca son derece memnun olurum :)şimdiden diktiklerinizi merak ettim .Hepimiz teselli olmak için bir şeylerle uğraşıyoruz amaç kafa dağıtmak daha çok motive olmak .Varlığınızdan haberdar edip ses verdiğiniz için teşekkürler sizde sağolun varolun emekçi kadınlar gününzde kutlu olsun sevgilerimle.

      Sil
  22. Bende katılsam olurmu? Hamarat kızlar ben sizin hızınıza yetişemem.Önceden geçen sene diktiklerim pazen ceketlerle katılsam,yanındada boncuk işlemeli,azicik Cemil İPEKÇİ modeli pazen elbisemle? Söz elimdeki işlemeler bitince ,bir tane güzellik ceket gelinime dikeceğim.Sİzleri ülkemizdeki bu karanlık günlerde teselli olsun diye ararken bulduğum için çok şanslıyım sağolun-varolun ellerinize sağlık Aysel hanım sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. Ben de varım tabi ki dee :) Ceket macerama başladım bile, ama ne maceraaa, dayanamayıp burda yazmaya başlayacam şimdi ama yok yok, tutayım azıcık kendimi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlahiii Gökçe güldürdün beni :)) sen çok yaşa emiii :) katılmana çokkkk sevindim ve merakla maceralı cicini bekliyorum şekerim :))

      Sil
  24. Aysel hanımcım ceket mi demişim? O bkuz etkinliği olacaktı Funda Hanımın. 15 mart sondu bildiğim kadar. Teşekkür ederim...Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ,ceket yazmışın demek yanlışlık oldu :)şimdi anlaşıldı.Selamlar

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...