5 Mart 2016 Cumartesi

LEOPAR ŞİFON BLUZ

 Mutlu akşamlar , bu sözü söylemeye dilim varmıyor fakat elimizden gelen bir şey yok her gün şehit haberi ama hergün :( yaradana yalvarıyorum bu durıma dur diyecek birilerini göndersin ağzımdan dua düşmüyor inşallah güzel günler yakındadır diyerek umut dünyasında yaşama devam ediyorum ediyoruz.
 Değerli arkadaşım Fnda Çağlayan'ın instagramda düzenlendiği bluz etkinliğine uzun zamandır dikmeyi düşündüğüm bu bluzla katıldım .Burda dergisinin 2015 / Ağustos sayısı.



 Yine bir ilk yaşadım ve şifon kumaştan bluzumu diktim yine fiyatı 2 lira yeminle iki lira:) .Öğreninde dikin hanımlar mağazalara boş yere fahiş fiyatlar ödemeyin.


 Kalıp bilgisi vermem gerekirse modelin manşet ve etek kısmında düz renkten uygulanan başka bir detay vardı ama  ben sadce kolda uyguladım etek boyunu biraz uzatarak serbest bıraktım .Eğer ki basen ve göbekten şikayetiniz varsa etek kısmına biraz bolluk verin derim .

 



Fotoğraflarımda emeği geçen canım oğluma da teşekkürler çok kahrımı çekiyor çokk :))

Güzel ve huzurlu günlere ulaşmak dileğiyle  sevgi ve selametle kalın.
Hayat Sevince Sevilince güzel.

57 yorum:

  1. Ayip ama Aysel yaa, ben burada 3 cift corapla, uzrimde kazak ve hirkayla oturayim, sen sifonla!!! Adaletin bumu dunyaaaaaa? tirinimmm tirinimmmm!!!
    reglan kolda cuk oturan modele rastlamadim simdiye kadar, yakayi toparlamak zorunda kalmadin degilmi. Cok chic olmus, vamp kadin:))

    YanıtlaSil
  2. :))) Acırım sana demek orası çokk soğuk , bu gün burası da yağışlı ama keskin soğuk yok ve tabii ki kaloriferler yanıyor.Malesef yakası çokk açıktı balım 1,5cm. yukarıya alarak daha kapalı yaptım ve biraz yaka uğraştırdı beni ...neden reglan kolda yaka açıklığını fazla yaparlar anlamadım.
    Senden yine chic aldım ya yeter bana oyy vampta oldum :))sağol arkadaşım güzel bakan güzel görür .

    YanıtlaSil
  3. Gidip bir terziye rica edeceğim bana bir gömlek dikeceksizniz ama dikerken kare kare resim itiyorum cansız manken falanda olsun:)) görün siz hıh

    Not: çok kıskanan bir kuğu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kıskançlığına kurban:) inşallah bir gün sende istediğin modeli dikeceksin ha gayret.

      Sil
  4. Dergideki modelle o kadar aynı olmuşsunuz ki, saçların rengine kadar, tebrik ediyorum, eline sağlık Aysel'ciğim. Güle güle giy. 2 lira hem de süper!:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He valla 2 lira canısı manşetindeki parça da evde artan bir kumaştı .Beğenmene sevindim akadaşım.

      Sil
  5. Ayselll cekete başlamadan hemen içine giyilecek buluzu dikmişsin bravo sana...Güle güle giy,ellerine sağlık...Bu aralar benim de en çok diktiğim bu modeller,reglan kollu modeller tercih etmeye başladım,aynı böyle uzun elbise diktim ben de ama fotoğraflamadım,baya oldu...Şifonların metresi de genelde uygun oluyor ama hazırları çok pahalı oluyor,sen ne kadar uyguna halletmişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hayatım , zaten niyetim dikeceğim siyah kumaştan olacak ceketin içineydi ;) hemen anladın eee öğretmenlik böyle bir şey demek hisler ve görsellik kuvvetli :) her yorumunda oldukça var olan dikişlerinden söz ediyorsun inan meraktan çatlayacağım sunacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
      Hiç bir özelliğide yok bu kumaşın sadece efil efil üzerinde varmı yokmu belli değil ama ne yazık ki piyasada dediğin gibi pahallı, onlar bizi enayi yerine koyacaklarına biz de dikeriz işte bu kadar basit :)

      Sil
  6. Modeli sevdim ama senin uygulamanı altı serbest bırakınca daha güzel olmuş ve çok yakışmış.
    Sağlıkla giy canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hamaratım boyuna bant takmayınca hem rahat oldu ,kalıbın aynısını uygulasaydım sadce etekle giyebilirdim ama şimdi hem etek hem pantolanla kullanacağım ...benim tarzım giydiğim bluzun boyu basene düşmeli sevmiyorum yukarıda olmasını .

      Sil
    2. Aynen canım sana katılıyorum basen üzerine inince daha şık duruyor.:)Oğluşa maşallah dememişim ben :)) sağlıkla el ele olun ömür boyu.

      Sil
    3. Aminnnn , allahrazı olsun güzel arkadaşım.

      Sil
    4. Aminnnn , allahrazı olsun güzel arkadaşım.

      Sil
  7. maşallah benim narinime,dergiden alıp giymişsin gibi sanki.Ay yirim ben senin pozlarını,asalet duruşundan akıyor.Maşallah maşallah,cici kız gibi,dikmiş de ablalarına gösteriyor pozu atmış.Çok beğendim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa asıl ben seni yerim ne güzell sözler yazmışın , bak böyle beğendiğinizde benim dikiş aşkım daha çok pekişiyor sürekli makinanın başından kalkmasam diyorum :).Ne ablaları kraliçem , belki de hepinizin büyüğü benimdir ;)
      Bende motive edici yorumuna bittim bayıldım ,teşekkür ediyorum balım.

      Sil
  8. dergiden çıkmış gibisin maaşallah Ayselcim ellerine sağlık,çok yakışmış..
    sevgiler..
    http://benimisimdikis.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ustam cansınız valla sağolasın ,benden de kocaman sevgi ve selamlar.

      Sil
  9. Çok güzel olmuş cicim. Şifon kumaş hep kaçtığım bir kumaş ama duruşu bi başka güzel oluyor. Zaten kadında zarif Sevdanın dediği gibi narin. Model iki kere güzel duruyor. Ellerine sağlık hayatım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mersi bebeğim sayende istediğim bir modeli çabuk diktim ...daha önce demiştim sanırım ben etkinlik kadınıyım siz başlatın ilk başa da beni yazın :) ne yazık ki düşündüğün gibi zor bir kumaş hatta makinam kaliteli olmadığı için dikmedi bile tamire götürdüm ayar yaptırdım iğnesini değiştirdim ondan sonra diktim ama şimdi şifon kumaş beni korkutamaz rahatlıkla keser dikerim hayatım sende bir kez olsun dene benki acemi cesareti ile uğraştım sen haydi haydi yaparsın öpüyorum seni aşkitom :)

      Sil
  10. Çok güzel olmuş cicim. Şifon kumaş hep kaçtığım bir kumaş ama duruşu bi başka güzel oluyor. Zaten kadında zarif Sevdanın dediği gibi narin. Model iki kere güzel duruyor. Ellerine sağlık hayatım.

    YanıtlaSil
  11. Yılgın, mutsuz ve umutsuz olmamak gerek, asla!
    Zaten asıl istenen bu. Korku dağları yaratıp moral çöküntüsü yaymak, toplumu aciz ve moralsiz bırakmak.
    Acımızı yaşar, ama kendimizi koyvermez, dimdik ayakta dururuz.
    Dikiş de bir terapi olsa gerek. Ortaya harika bir bluz çıkmış ve size de çok yakışmış.
    Ellerinize sağlık sevgili Aysel Hanım.
    Mutlu ve huzurlu günler dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız sevgili Zeugma epeyy bir zaman önce umudumu yitirmiştim taki blog sahibi bir hocam beni yeniden cesaretlendirecek yorumu bırakana kadar , kesinlikle güçlü olmamız lazım nağmerde yenilmemek için.
      Beğeniniz beni çok mutlu etti teşekkür ediyorum dediğiniz gibi tüm olumsuzluklara inat kafa dağıtmak için herkesin bir hobisi olmalı .
      Duanıza amin , bende sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.

      Sil
  12. Çok dikişten anlamam ama zor dikilen birkaç kumaştan biride şifon diye bilirim.
    Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ama ben derim ki dışı güzelde içindeki hanım ondan da güzel.
    Yorumlarında aldığım sıcaklığı şimdi daha fazla hissettim. Öpüldünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk şekersin tatlısın ballısın <3 teveccüh etmişin canım benim :)iyi ki karşıma çıktın ,kalbi sevgi dolu güzell insan teşekkür ediyorum .

      Sil
  13. Güzel dileğiniz, güzel emeğiniz... Muhteşem olmuş!

    Sevgiler, aydınlık yarınlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli hocam çok çok teşekkür ederim .
      İnşallah aydınlık yarınlar yakındadır ! selam ve sevgiler.

      Sil
  14. Bir yeteneksiz ben olarak beceriksizliğimle yapamam :( Ellerinize sağlık ne güzel dikmişsiniz sizleri gördükçe özeniyorum :)) Musmutlu günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde eminim seninde başka maharetlerin vardır ayrıca dikiş yapılamayacak bir şey değil yeterki dene :) beğenin için teşekkürler ,sanada musmutlu günler cnm.

      Sil
  15. Nefiss bir bluz olmuş,ellerinize emeğinize sağlık,çok yakışmış,güle güle giyin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim inşallah tatlım :)güzell kızını sevgiyle öpüyorum sana da selamlar.

      Sil
  16. Dergi , fotoğrafını değiştirip senin resimleri alsın bence . Bu arada bayağı yol kat ettin Ayselcim . Şifon dekilmişse tamamdır . Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çokk teşekür ederim , bu güzel iltifatları duydukça dikişte kendime güvenim oldukça arttı ve çok seviniyorum , sizler gibi harika arkadaşlarım var , ayrıca işlerinizle bana örnek oluyorsunuz öpüyorum seni.

      Sil
  17. İyi günlerde giy canım. Yakada oynama yaptın mı, bana biraz model açık gibi gelmişti ve uğraşmak da istemediğimden dikmeyi hiç düşünmemiştim. Oynamadıysan ben de denemek isterim. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  18. Teşekkürler Nurten'ciğim evet yakası omuzlara doğru çok açıktı Mevlüde'nin yorumuna 1,5cm. yukarıya çektiğimi yazmıştım ama tam 1,5 cm. değilmiş 1cm. den 2mm. fazla olarak açıklığı kapattım yoksa kalıpta başka bir sorun yok aa birde etek kısmı dar biraz ama biraz çan verilirse iyi olur ya da rahat giydiğin bir bluzun etek genişliğini ölçüp kalıpla karşılaştırabilirsin dikmeni tavsiye ederim.Bende sevgilerimi gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Oğlanları kızları yetiştiriyoruz fotoğraf için :)) benim de kizim sağolsun. Bluze gelince bu mudur budur. 10 numara 5 yıldız. Teninize uymus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sormayın iyiki varlar :)
      Sizden tam puan almak harika! inanın çok mutlu oldum , teşekkür ediyorum.

      Sil
  20. Ellerine sağlık canım. Sana çok yakışmış. Leopar kumaş kendime hiç dikmedim ama başkasının üzerinde görünce de çok hoşuma gidiyor :) bantlı bluzları bende sevmiyorum kendimde. Model değişikliği güzel olmuş. Güle güle güzel günlerde giy canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın balım bende ilk kez bu desenden bir bluz giyeceğim ;) sanırım devamı gelecek pek bir beğendim :) öpüyorum seni sevgiyle kalasın.

      Sil
  21. blogunuz harika,takipteyim bana da beklerim!
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  22. Çok zarif olmus. Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  23. <Tebrikler Aysel hanım işte budur kendin yap-yakıştır.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  24. Yazmadan geçmek olmaz,oğlumuzda maşallah çok yakışıklı allahım size ve sevdiklerine bağışlasın.Yavrularımızın geleceği aydınlık-çağdaş,yanlarında doğru-düzgün insanlar olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dualarınız ve beğeniniz için aminn bütün evlatlarımızın bahtı yolu açık olsun inşallah....KPSS ye hazırlanıyor sevgili öğretmeni günde 7 saat çalışıyor beyni yoruluyor diye üzülüyorum ama geleceği için bu sıkıntıyı yaşaması kaçınılmaz ...güzel yorumunuz için yüreğinize, yazan ellerinize sağlık .

      Sil
  25. Yazmadan geçmek olmaz,oğlumuzda maşallah çok yakışıklı allahım size ve sevdiklerine bağışlasın.Yavrularımızın geleceği aydınlık-çağdaş,yanlarında doğru-düzgün insanlar olsun.

    YanıtlaSil
  26. davet edilirim de gelmezmiyim hem de anında geldim :)
    emeğine sağlık hem ucuz hem çok şık olmuş iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam sana çok teşekkür ederim güzell dileklerin için de allahrazı olsun ....inş. sağlığın iyidir cnm.

      Sil
  27. Dikiş dikebilmek ne büyük bir marifet. Ayrıca sabır da lazım. Ellerinize kollarınıza sağlık. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleykümselam canım hoşgeldin sefalar getirdin güzel yorumuna çokk teşekkürler bende Begonvilli eve sevgilerimi selamlarımı uçurdum :)

      Sil
  28. Vuvv mankenimiz bluzun önüne geçti. Çok havalı be ;)

    YanıtlaSil
  29. MaaşAllah süpersin fıstık. Şifon işi zordur. ve en zoru başarmışsın. Ustayı selamlıyorum artık acemi demek yok. Üzerine de çok yakışmış. Boşu boşuna demiyorum fıstık diye fıstık gibisin MaaşAllah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canısı çok tatlısın ne güzel sözler yazmışın ;) estağfirullah ustalık daha çokk uzak..... hocam şuan kendimi kurtarıyorum diyelim :)ama öyle gördüğün için allah razı olsun .Fıstığından fıstığına selam ve sevgiler .

      Sil
  30. Canım, çok güzel bluzlar, çok beğendim.

    YanıtlaSil
  31. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...