29 Mart 2016 Salı

CEKET ETKİNLİĞİMİZ İÇİN DİKTİĞİM DİVİTİNDEN İLK MODELİM

Merhabalar...her ay düzenlediğimiz dikiş etkinliğimizin ev sahipliğini ben üstlenmiştim BURDA nihayet sona geldik 2gün sonra katılan arkadaşlarımın modellerini bekliyorum  1NİSAN da yayınlama kararı aldım ....çünkü nisanda başka etkinlik başlayacak sevgili Mevlüde 'nin ....çanta dikmek için kolları sıvayacağız.
Ben iki model diktim aslında son gün yayınlayacaktım çünkü ikinci modelim beni uğraştırdığı için kenarda bekliyor bir türlü bitmedi bende diğer ceketimi etkinliği hatırlatmak adına resimliyorum.





 

Model 2015 ağustos dergisinden BURDA kalıbın sadece 10cm. boyunu uzattım.



Çiçek hepinize gelsin , küpe ve ayakkabı netten , benzerlerini bulursam alıp  ceketimle kullanmak  istediğim ciciler.
Hayatı kolaylaştırmak elimizde yeterki zalimin zulmü bizden uzak olsun .... Güzel Ülkeme huzur ,barış  tez zamanda gelsin.

NOT= İletişim için mailim  ayselce2013@gmail.com

74 yorum:

  1. En sonunda beni Turkiye'ye getirteceksiniz, bu divitinler ve pazenler yuzunden:)) Cok chic olmus Aysel, kenarlara gectigin sutaslari ceplerdeki kece hepsi bir butun olusturmus. Ellerine saglik. Guzel gunlerde kullan hayatim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yaz geldiğinde çokca al elinde bulunsun :) keşke kargo kolaylığı olsa da sana gönderebilsek.
      Evet bebemm cepteki keçe tam 5yıldır evde duran parçaydı takı yapmak için rengarek almıştım yeterli olsaydı yaka da yapacaktım ama çıkmadı bu kadarına ancak iyi geldi .
      İnş. cnm. henüz giymek nasip olmadı ama sabırsızım :) teşekkür ederim.

      Sil
    2. Tatlim ben zaten Sevdanin etkinliginde alip stokladim Turkiye'de bazanin alti dolu suan pazen ve divitinle:)) Beni bekliyorlar:)

      Sil
    3. Demekk stok yaptın :))oooo harikasın valla inşallah hepsini dikmen nasip olur.

      Sil
  2. Çok güzel olmuş ellerine sağlık, pazeni çok seviyorum kışın sıcacık yazında divittin bir tane etek dikmiştim mevlüdeciğimin yardımlarıyla giyince arkadaşlar çok beğendi demek isterdim kimseye göstermedim:) evde giyiyorum:)) Ellerine emeklerine sağlık canım.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedikçe öğrenecksin hayatım ....dikişte ,kolay modeller diktikten sonra en kolay hobi daha önceden neden el atmadığıma şaşıyorum ;)... çokk teşekkürler kuğucuğum bende yorum yazan ellerine , yüreğine sağlıklar diliyorum <3

      Sil
  3. Eline sağlık canım, ne kadar güzel dikiyorsun, güle güle giy, küpelere de bayıldım. :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Müjde'ciğim ,elimden geldiğince kendimce üretmeye çalışıyorum daha çokk eksiklerim var :) sevgini kucakladım .

      Sil
  4. Ayseeell,kız ne yaptın sen?? Bayıldım bayıldım,aştın kulağı artık sen.Valla mazeretim var ben dikemedim ceketi,söz de verdim oysa sana.Kafamı toplayayım da dikeceğim sonra,affet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız divitin kraliçesi <3 sen ve Nuray divitinde idolümsünüz bana çokk güzell fikirler veriyorsunuz ;) sen dikme niye kendini zorlayacaksın aflık bir şey yok, herşey keyifle olur canın sağolsun ,, arkadaşım varlığın yeter.Ceketimi beğenmene nasıl sevindim tahmin edemezsin sağolasın.

      Sil
  5. Ayselllll Pembeeee gönlüm sendeeeee Bu ne böyle o sutşıları ne güzel düşünmüşsün tebrikler bana marifetli diyen hanıma bak ellerine sağlık güle güle,oynay oynaya giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt gönlümüz tüm güzell insanlarda canım benim teşekkür ediyorum....inş. severek mutlulukla oynayarak giyeceğim :))

      Sil
  6. O ceplerdeki ayrıntıyıda ferketmedim sanma harika olmuş.Ülkemize barış- huzur tez zamanda amin dediğin gibi hemen gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii öğretmenin gözünden hiç bir şey kaçmaz :)sağolasın hayatım <3
      İnşallah dualarımız kabul olurda bu karanlık günler geride kalır.

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Harika olmuş, ellerinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  9. Ceketin çok cici olmuş ellerine sağlık :)) Bazı sağlık sorunları sebebiyle çok yavaş ilerliyorum benim ceket yetişmeyecek çok özürlerimi iletiyorum sana Ayselciğim :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aycan.
      Önemli olan sağlık canım , özürlük bir şey yok yeter ki sen iyi olasın geçmiş olsun öpüyorum seni.

      Sil
  10. Pazen yumuşacık dokusuyla nasıl keyifle giyilir ellerine sağlık canım sağlıkla keyifle giy inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoookkk teşekkürler balım , gerçekten de harika bir kumaş keşke tekstillerde el atsa da çeşit çeşit modelleri herkes giyse :)

      Sil
  11. Aysell, çok güzel olmuş,ellerine sağlık ben de çok beğendim,her şeyiyle tam olmuş,yüz puan aldın benden :) mart etkinliği nisan etkinliği derken günler aylar nasıl da çabuk geçiyor anlamadım ,hayat daha yavaş yavaş aksa doya doya hissetsek keşke....Öbür ceketini de çok merak ettim bak şimdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öğretmenim senden tam puan almak beni müthiş onurlandırdı helede bu tarz modellerin ustasından güzel sözler duymak müthiş keyifli sağolasın <3
      Aynen günler çok çabuk ilerliyor boşuna denmiyor hayat çok kısa diye söylediğin gibi doya doya yaşamak herkese nasip olsun, kocaman sevgilerimle .

      Sil
  12. Çok şirin olmuş. Cep kısmındaki detaylar da ayrı bir hava vermiş. Maşallah diyorum sıze

    YanıtlaSil
  13. yanlış hatırlamıyorsam ya aynısı ya da çok benzerinden köyde şalvarım var benim de. çok güzel olmuş ceket olarak cıvıl cıvıl bahara yakışır. güle güle giyilsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk cici bir desen değilmi Özlem'ciğim hele de ben pembenin tonlarına bayılan biri olarak çok hoşuma giderek almıştım :) beğenin için teşekkür ederim .

      Sil
  14. Çok şeker olmuş ceket kollar, cepler, hepsi ayrı güzel, ellerine sağlık :))
    Ama ama amaa, ben ceketimin astarını yapamadım daha:( İki gecem var önümde, bi gayret astar olayına hız vereyim bari, belki yetişir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mersilerden bir demet hayatım :)
      İnşallah yetiştirebilirsin Gökçe , amacım hepsini bir günde yayınlamak yetişdiremesen de sonradan görücüye çıkan modellerin arasına katarım sıkma canını rahat ol,öptm.

      Sil
    2. Ohhh, bitirdim :) Fotoğrafları da mailledim, yorgun ve huzurluyum :)))

      Sil
  15. Harika olmuş Ayselcim , divitin kumaşla uyumlu süslemeler ayrı hava katmış. İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum hayatım , güzell yorumunla beni motive edip sayfama renk kattın , içten sevgi ve selamlar .

      Sil
  16. Nasıl güzel olmuş,kalıplarımız aynı olmasına karşın cep ilavesi,süslemesi apayrı bir hava katmış,ellerinize sağlık Aysel Hanım,güle güle giyin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Canım benim ağzına yüreğine sağlık , inşallah doyasıya giyeceğim :) öpüyorum seni.

      Sil
  17. Renk, kumaş, desen ve ona verilen emekle mükemmele ulaşılmış. Çook beğendim.
    Yetenek ve zevkin birleşimi, ayakkabı ve küpelerle harika bir kombin.
    Ellerinize sağlık. Güle güle, keyifli günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim .
      Güzel bakan gözlerinize ve yüreğinize sonsuz sevgi ve selamlar .

      Sil
  18. Ne güzel olmuş sıcaklığını hissediyorum dersem abartmam herhalde. Sizinle Nuray Hanımın (Diktim Diktim Giydim blogu) pazenlerine bitiyorum.
    Emeğinin tadını çıkara çıkara kullan derim.
    Yürekten sevgimle takipteyim etkenliğinizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğinde kocaman sevgi dolu arkadaşım <3 , sağolasın varolasın öpüyorum seni .

      Sil
  19. Cep ve kollardaki detaylar diyorum aşırı güzel değil mi :)) sıcacık tasarım gel beni giy diyor :) eline emeğine sağlık 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizler güzel gördükçe bana da pek bir güzell geliyor canım :)) daha bir beğenir oldum :) çok mütevaziyim değilmi ;) kucak dolusu sevgiler <3

      Sil
  20. Canım çok güzel tasarım bir ceket olmuş çok beğendim. Ellerine sağlık mutlu günlerde giy. Benim ki daha yarımlarda bitiremedim.pazartesi en geç salıya. Ceketi kızıma dikiyorum pazar günü gelecek vizeleri bitince. Haliyle bazı yerlerini sabitleyemedim giymeyince olmadı. Sonradan sõkmek büyük dert:) sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya'cığım sağolasın.
      Kuzun hayırlısıyla gelsin provasını yap bitir , seninkini sonra yayınlarım olurmu? benden de kocamann sevgiler cancağızım :)

      Sil
  21. Hayatım bu nasıl güzel bir ceket olmuş. Amaniiin bayıldım. Nefis nefis. Güle güle sağlıkla giy inşallah. Bu arada banada yazıklar olsun. Ceketimi bitiremedim. Ama hala dikmeye çalışıyorum. 1 nisana yetişemese bile biraz rötarla bitirip fotoğrafımı göndericem. Affet cicim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen spora yoğunlaştın bebeğim sabahları vaktin dolu haliyle ev işlerine de geç başlarsın yetişmemesi normal hadi 2 nisana kadar bekliyeyim yoksa yayınlayacağım modeller azınlıkta senin için uygun mu zorda kalmanı da asla istemem .
      Ceketimi beğendiğin için çokkkk teşekkürler seni sevgiyle kucaklıyorum .

      Sil
    2. Ayselim pazartesi olsun nooolurrrrrrrrrr

      Sil
    3. Tamam hayatım güzell hatırın için pazartesi yayınlarım ama diğer arkadaşları koşturdum özellikle Nilgün hanımı bana haklarını helal etsinler :) kolay gelsin öptm.

      Sil
    4. Sağol balım benim.

      Sil
  22. Ama ya!! Zaman ne cabuk geciyor. Ben hala ceket dikemedim. (gecerli mazeretim var)Bir mazeretim daha var, o da mevlude hanimin ceketi! sari olan, cok kiskandim ben. ben de dikecegim ondan. Sari ceketim olmadi simdiye kadar, ben de dikecegim. Ama gec olacak tabii ki.
    Bu yaz bos valizle gelip butun divitinleri toplayacagim piyasadan, siz de boyle guzel kumaslardan sahane ceketler dikemeyeceksiniz:))
    Ellerine saglik, cok guzel olmus.
    Sevgiler, selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anammm sende mi Meri'ciğim :))) kızlar bu benim ilk etkinliğim di ne hayaller kurmuştum hühühüüüüü başımı nerelere vuram ben ağla Aysel ağla hahhaaa şaka şaka hayatım işimiz sadce dikiş değil hepinizin canı sağolsun gelip yorum yazarak varlığınızdan haberdar ediyorsunuz ya çok mutlu oluyorum.İnşallahh sarı renkten bir ceket sahibi olursun divitin kumaşlarını da temin ettiğinde de çeşit çeşit diker giyersin .
      Güzel dileğine teşekkür ediyorum öptm. canım.

      Sil
    2. Tembel teneke var midir baska bilmiyorum ama , Tembellere ozel bir yayin yaparsiniz. Sari ceket, lacivert elbise dikecegim. Oglan az daha iyilessin. Kalip cikarmak kolay da, makina gurultusunden rahatsiz oluyor. Az kaldi ama :))

      Sil
    3. Tembel teneke var midir baska bilmiyorum ama , Tembellere ozel bir yayin yaparsiniz. Sari ceket, lacivert elbise dikecegim. Oglan az daha iyilessin. Kalip cikarmak kolay da, makina gurultusunden rahatsiz oluyor. Az kaldi ama :))

      Sil
    4. Tembellikten değildir hepsi hayat mücadelesi her yeni güne uyandığımızda o gün başka koşturmalar oluyor , dediğim gibi canın sağolsun tatlım.

      Sil
    5. Yettim !yettim! Sabah basladim sari cekete. Etek uclari basiliyor simdi. Az kaldi :))

      Sil
    6. Yettim !yettim! Sabah basladim sari cekete. Etek uclari basiliyor simdi. Az kaldi :))

      Sil
  23. Nasıl güzel olmuş. Hele o cep üzerindeki minik ayrıntı bayıldım. Maşallah Size. Buarada ben de ceketimi bitirdim. Şansıma dün boş günümde temizlikcinin hastane işi çıkınca Ben de ceketi diktim. Oley. Yarın resimleyip inşallah akşam en geç 5-6 gibi gönderirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili Nilgün öğretmenim , sizede kocaman maşallah o kadar yoğunluğunun içinde ceketi de bitirmişiniz ya vallahi tebrikler <3 sevgiyle kucaklıyorum sizi katılımınız içinde ayrıca sağolun <3

      Sil
    2. Asıl ben teşekkür ederim dolabımdan bir kumaş daha eksilttim sayenizde. Değerlendirdim boş duran kumaşı. Ben blog yazımı yazdım hazır. Kızım okuldan gelir gelmez çekim işlermlerini yapınca size resim atıcam. ve blog linkini de gönderirim

      Sil
    3. Bu arada mail adresinizi bulamadım bana göndrirseniz ben oraya gönderirirm. İletişim kısmı çalışmıyor sizin üst sayfada. Benim mail ozen64@yahoo.com

      Sil
    4. Harikasınız valla eliniz kolunuz dert görmesin ....mailimi görememeniz normal sayfama eklememişim hemen yazıyorum :)
      ayselce2013@gmail.com

      Sil
    5. Gönderdim bile resimleri ve blog linkini

      Sil
  24. Kumaşı çok şeker mini mini pembiş çiçekler. Fırfırlar da cekete çok yakışmış. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yazdan Kalan , güzel yorumunla beni onure ettin canım sevgiyle kalasın <3

      Sil
  25. Yanıtlar
    1. Alt bölüme cvp. yazdım ama unuttum isterseniz bu ürün için yardımcı olabilirim.

      Sil
  26. KUSURUMA BAKMAYIN SIZE ULASAMAYINCA BURDAN YAZMAK ZORUNDA KALDIM BIR ARA YORUM YAPMISSINIZ GOZ ALTI MORLUKLARI ICIN BENIMDE GOZ ALTIM MOR KESIN COZUM DEMISSINIZ NEDIR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün çok yoğunum maillerime bakamadım siz kusura bakmayın ...ben ersağ göz altı kremini öneriyorum kim kullandıysa memnun size de tavsiye ederim.

      Sil
    2. Cok tesekkur ederm adanada oturuyorum nereden bulabilirm

      Sil
  27. Bu da muhteşem. Süslemeler çok uyumlu eline sağlık canım benim. Güzel günlerde kullan. Rengarenk cıvıl cıvıl bende birgün bu kumaşlardan açılış yapacakmış gibi his geliyor içime :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canısı sen dikersen kimbilir nasıl bir model olur hadi fırsat bulda bir modelde senden gelsin öpüyorum çok.

      Sil
  28. Muy bonita!! Es una chaqueta preciosa, disfrútala mucho.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...