22 Ocak 2016 Cuma

SEVDA HANIM ,SEVDA HANIM ÇİÇEKLER VE KADINLAR İÇİN DİVİTİNDEN VİNTAGE MODELİ :)))

 Soğuk ve karlı bir günden selamm....günlerdir yayınlanmayı bekleyen elbisem bu gün görücüye çıktı tabiiii her zamanki gibi fluu görüntülerle :p
 BURDA EYLÜL SAYISINA ait model kumaşım yetmeyince bir sürü değişime uğradı.Aslında 2,5 m. almıştım meğer bu model için en az 4m. almalıymışım.
 Modelin kolları birebir aynı yakasının önünü arkaya çevirdim bir düğmeyle arkada açıklık yaparak giyimini kolaylaştırdım.Beden kısmının boyunu uzattım .Etek kısmını ise kalan 1,15cm. kumaşı ikiye bölerek büzgü ile bedene diktim.
 Ben  VİNTAGE  modellerine benzettim yanılıyormuyum,  sizcede değilmi :)
 Resimledikten sonra botlarımın uyumsuz olduğunu gördüm o kısmı yok sayalım :)))çünkü siyah çizmelerimle giyeceğim ;)
 Kalıbı merak edenlere aşağıda detayı var .

Teşekkürler Sevda'cığım sıcacık yumuşacık bir kumaştan giysim oldu ayrıca eskilere götürdün bizi.
Hoşça dostça kalalım ....
Hayat Paylaşınca Güzell

39 yorum:

  1. vaayy,narinim,aşırı beğendim,acayip özendim,kıskandım,aynısını dikmeye niyetlendim.Yeminle çok güzel olmuş.Mail attın mı bana fotoları?? drsevdasahin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Keşke resimlerim net olsaydı gerçekten nasıl cici bir kumaş giyimi yumuşacık sağolasın canım benim sen vesile oldun benim gibi romatizmalı olan için ideal bir kıyafet giydikçe aklıma geleceksin <3
    Dik valla sende daha da güzel duracağına adım gibi eminim üstelik senin gibi bir profosyenel bir terziden çıkacak modeli düşünemiyorum.
    Beğeninle beni çok mutlu ettin tabikide maille göndereceğim öpüyorum seniii :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş, bayıldım, tam benlikkk..::)

    YanıtlaSil
  4. Ayselll çok yakışmış, harika olmuş ay bayıldım. Böyle bir elbise dikmeyi çok isterdim ama senin gibi incecik değilizki anacım. Lahana gibi olurum. Güle güle giy arkadaşım. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Funda'm <3 ama benim senin bluzunda kaldı aklım:)kumaş pazarında senin yaptığın ponponun hazırını buldum ve aldım daha iyi olana kadar bana örgü yasak ya o yüzden hazır olanı kaçırmadım.
      Eğer etek kısmını dar dikersen sanda olur, modelleri üzerine yakıştırmasını biliyorsun beğeniyorum tüm yaptıklarını marifetli hatunum :)

      Sil
    2. Sağol gülüm. Yollıyım sana hemen cicim. Bendede vardi o hazır ponpondan Allahım nereye koydum bilmiyorum evin içinde yok oldu. Oturdum ördüm. Yok zayıflayana kadar dikmiycem çok kararlıyım. Sağol benim canım.

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. Sen yüreği herşeyiyle balsın arkadaşım ; teklifin için teşekkür ederim ama bluzun sende çokk güzel duruyor öyle yakıştıki sana bence bu tarz çokca dik sakınn dikişe ara verme yaptıklarından bizlere harika fikirler veriyorsun seni sevgiyle kucaklıyorum iyiki tanımışım seni.

      Sil
    5. Ayy benim canım. Hislerimiz karşılıklı. Bende senin gibi iyi kalpli bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Sağol bitanem. Bende seni kucaklıyorum.

      Sil
    6. Ayy benim canım. Hislerimiz karşılıklı. Bende senin gibi iyi kalpli bir insanı tanıdığım için çok mutluyum. Sağol bitanem. Bende seni kucaklıyorum.

      Sil
  5. Siz nasıl güzel bi kadınsiniz böyle zerafetin adı sizsiniz çok ama çok güzel olmuş . Bu arada ocak ayı vintage sayisi çıkmış burdanin. Ben de kaçırmadan almak istiyorum. İyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili öğretmenim nasıl güzel iltifatlar etmişiniz (utandım:) ) tabiki aynı sözler sizin içinde geçerli... vintage dergisi henüz buraya gelmedi takipteyim alacağım inş.
      Övgüleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim sevgiyle kalınız.

      Sil
    2. Ama bunlar gerçek. Maşallah.

      Sil
  6. Daha önceki yorumumun gidip gitmediğini bilemiyorum. Çok ama çok yakışmış. Zerafet sizin adınız bence. Burda vintage sayisi çıkmış bu arada ben de alicam inşallah. İyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
  7. Ayselllll cok chic olmussunnn. Model sahaneymis, sanada cok yakismiss, azicikta gobegin olsaymis ne iyi olurmus. (Bu kiskanclikti caktirma:))
    Ellerine saglik hayatim, guzel gunlerde sicacik giy insallah.

    YanıtlaSil
  8. Beğenmene nasıl sevindim bebeğim anlatamam bu güzell yoruma ağzım kulaklarımda seni yerim bennn , seviyorum SENİ arkadaşım ,güzel yüreklim.inanki bu benim 5kilo almış halim dünya tersine kimi zayıflamak ister kimi kilo ,bende en azından böyle kalayım diyorum çünkü zayıflık bana hiçç yakışmıyor eee sende fitsin hakkını yedirmem enişteye , hani sana şişko diye takılıyor ya hahahaa napsın oda sevgisini böyle gösteriyor demekki ;
    Beni mutlu eden yazın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Çok çok çok beğendim Aysell :) Moru çok seviyorum zaten,daha ilk fotoğraftan vuruldum,boyu posu,yaka detayı,fırfırı,bel büzgüsü çok güzellll.Sonra üstündeki halini de çok beğendim canım.Keyifle giy,ben de örnek alabilirim ,o kadar yanii ...Öpüyorum seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımıniçi Nuray hocam bugün ben çokk keyifliyim ne güzel şeyler yazıyorsunuz inan övgüleriniz bana ilaç gibi geldi sizlerin eline su dökemem ama yeterki beğenin yeterki aynısından dikin çok sevinirim .Beni motive eden her sözün için allahrazı olsun teşekkür ederim .Yarıyıl tatilin boll dikişli huzurlu geçsin bende seni öpüyorum....

      Sil
  10. Modeli ben de çok begendim.Kumasin deseni hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel olmuş, eline sağlık Aysel'ciğim, güle güle giy, blog çiçek bahçesine döndü sen, Sevda ve diğer dikiş bloğu olan arkadaşların sayesinde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy evet ne güzel tanımlamışın dikiş blogları Sevda'cığımızın sayesinde çiçek bahçesi oldu eee bizler zaten birer çiçek değilmiyiz :) bunu düşünüp bize örnek olan doktorumuza sonsuz teşekkürler sanada teşekkür ederim arkadaşım vakit ayırıp sayfama gelip beni memnun ediyorsun <3

      Sil
    2. Ne demek her zaman:)))bu arada evet kesinlikle çiçeksiniz....çiçek olmayan hanımlar da var ama bir tanesinin adı E ile başlıyor:))))aynı dikene benziyor ne giyse olmuyor rüküş paçoza:))))ünlü biri:)))

      Sil
    3. Hahaaaaa sen çokk yaşa emi ,ama onu beğenmeyenler azınlıkta ,beğenenler çokkk napcezzz :)))

      Sil
  12. Elbiseniz çok güzel olmuş. Bana kalırsa özgün modelden çok çok daha güzel hem de. Desenle model de uymuş,size de çok yakışmış. Güle güle giyin.Ben son bitirenlerden olacağım orası kesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Özge hanım beğeniniz beni mutlu etti.Sizde bitirmeye çalışın sonucu merakla beklemekteyim :) kolay gelsin.

      Sil
  13. Harika olmuş bayılıyorum bu dividin ya da pazen pamuklu tam da zamanı şimdi,sağlıkla giy canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tam zamanı ne varsa pamuklu kumaşlarda var hem de sağlıklı keşke pazarlara da düşse ama çok pahallı diye getirmiyorlar.
      Teşekkür ederim ,sağolasın arkadaşım görüşmek üzere...

      Sil
  14. Çok nostaljik. Dikişten anlasaydım hemen çalardım modeli : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz.
      Öğrenseniz yapılmayacak bir uğraş değil :)

      Sil
  15. Özellikle soğuk kış günlerinde divitin elbise giymek ne hoş olur :) İyi ki yeniden moda oldu pazen, divitin, basma gibi doğal malzemeli kumaşlar.
    Hiç kumaş yetmemiş gibi durmuyor, gayet başarılı uyarlama olmuş. Dikiş güzel, çok yakışmış, güle güle giyilsin.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzeldir değilmi eski kumaşlar biz bunlarla büyüdük şimdiki gibi sentetik şeyler mi vardı , bende seviniyorum yine gündeme geldiği için bir yakınım koton mağazasında satıldığını söyledi çoğalsın bütün mağazalar satsın inş.
      Teşekkürler Nowa'cığım .

      Sil
  16. kumaş ve model birbirine çok yakışmış bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşşekkür ederim X madame ,takıların ustası :)

      Sil
  17. Ayselcim gerçekten çok güzel olmuş. Sana da çok yakışmış maşallah. Güle güle giy, ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim , çokkk teşekkür ederim seninde yorum yazan ellerine sağlık... seni görmek çok güzel,kucak dolusu sevgiler arkadaşım .

      Sil
  18. Ayyy ben bu elbiseyi nasıl kaçırmışım. Sevdiğim blogger arkadaşlarıma sörf yaparken bu yayın gözüme takıldı. Eee yorumda yapmamışım bak Şebnem hiç oldu mu? Canım benim modelin sadece kol kısmını kullandın anladığım kadarıyla. Bu sayede kendi tarzını oluşturdun. Harika olmuş. Çok güzel yakışmış. Güzel günlerde sıcacık giyin. Kocaman öpüyorum, Yüce Rab'bime emane ol....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balım insanlık hali benimde kaçırdığım yayınlar oluyor senin gbi yakından diyolog kurduğum arkadaşlarım kusura bakmaz , bende bakmam :) ama diğer blogcular alınır diye düşünmüyor değilim ,zaman geçsede telafi etmeye çalışıyorum.
      Modelin kalıbında üst bedeni olduğu gibi çalıştım sadece beden boyunu uzatıp göğüs altınada pens yaptım birde yakanın sivri uçlarını arkaya çevirdim ;)ve elbisem hakkında güzel düşüncelerin için çokkk teşekkürler sende Allaha emanet olasın.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...