15 Aralık 2015 Salı

KALPLİ , EŞOHMAN TARZI EV GİYSİM :)

Güzell mutlu akşamlar..
Daha önceki yayınlarımdan birinde kumaşını resimlediğim poları biçtim kestim diktim..Pek bir sıcacık yımuşacık sanki dokusu kadife gibi aynı kumaştan tekrar başka desenini alayım istedim ama bulamadım.
                                                       








Son kareyi epeyce büyüyen canım pisim Firuzenin:) benim prensesimin yanağında güzellik beni bile var :) pek bir oyuncu resmen evime farklılık kattı neşe getirdi....
Sevgiyle bugünlük bu kadar yakında diktiğim ekose eteğim ve uzun ceketimi görücüye çıkaracağım  Nuray hocamın kulakları çınlasın :))Hayat Paylaşınca Güzelll :)

28 yorum:

  1. çok güzeller tatlım, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. oh yumuşacık yumuşacık giyin canım,pek güzel olmuşlar
    ellerine sağlık..
    sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Esma'cığım beğenin için sonsuz teşekkürler.Bendende sevgi ve selamlar.

      Sil
  3. Bir kere o polara ölürüm ben bu biirr,siz bu iş iyice ikerlettiniz bu ikkk,o Firuze hanımı yerim bu da üüçç.Firuze benim kedimin cinsinden,beyazlı tekir.Genetik olarak Van kesisinden geliyorlar.Çok temiz,suyu seven,çok akıllı ve sevgi dolu bir tür.Bakımı konusunda her hanfi bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.Diruze size şans ve mutluluk getirsin inşallah,siz onu evlat edinmişsiniz,bu karşınıza iyilik olarak çıkacaktır.Kardeşimden biliyorum defalarca yaşadı bu durumu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden de takımım bir yumuşacık bir rahatki beğeniniz için ben de size ölürüm :)
      Bana nasıl güzel bir yorumla bigi ve renk kattınız Sevda hanımcığım bilemezsiniz bu anlamda tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Demek benim yavrum Van kedisi cinsinden size yaşadığım bir şeyi anlatayım :çok sevdiğim bir arkadaşım kedileri sevdiğim için Van'dan kedi getirteceğini söylemişti aylarca bekledim demek nasibim Firuzeymiş veee çocukluğumdan beri kedi bakarım sadece dışarıda ilk kez eve almaya karar verdim iyikide evde :) aynen öyle su kabı temiz olacak bunu günlerdir tecrübe ederek anladım keşke daha önce duysaydım yine dışarıda beslediğim 7yaşında tam tekir erkek kedim var ...Evet canım yaa mutluluğu fazlazıyla getirdi huzuru ise çok farklı yaşadığım olumsuzluklarda bana güç veriyor ..ordan oraya geçiyorum ama evde besleme konusunda çok acemiyim gerçekten sizlerden öğrenmem gerekenler var aklıma geldikçe sorarım.
      Mutlu akşamlar sizleri tanıdığıma çok seviniyorum .
      Evladım Firuzeyle size sevgi dolu selamlar.

      Sil
    2. İkinci paragraftaki kelime bilgi olacaktı :)

      Sil
  4. Takımını güle güle giy canım. Yumuşacık, sıcacık ne güzel olmuştur. Eline sağlık. Kediciğini de çok sevdim. Çok tatlı maşallah sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Betül'cüğüm .Pisim bambaşka bir şey cnm. acaip akıllı sevimli:)
      Benden de sevgiler.

      Sil
  5. Valla iyice ilerttin sen bu isi Aysel. Ellerine saglik. Yumusacik gorunuyor, ay yirim kiz ben senin kalplerini:)) Gule gule kullan hayatim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım azıcık bu işi kaptım kuzum:) bende seni yirimm <3
      Güzel dileğin için tşekkürler can arkadaşım , sağolasınn.

      Sil
  6. Kulaklarım çınladı geldimm :)) Yaşasınn ekose etkinliği dikişleri gelmeye başladı..Çalışkansın Aysell Maşallah sanaaa....Kedinin adını da Firuze koymuşsunuz ne güzel isim öyle,n eiyi yaptınız ona bakmakla...Hoşça kal,kolay gelsinn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne iyi ettin de geldin Nuray'ım ! kumaşımı dikerken hep aklımdaydın şimdiye kadar yayınlayacaktım ama sayfanada yazmıştım karelerin denk gelmesi zorlar diye senin çokda önemi yok demenle başladım ama zorlandım bu yüzden hala etek kısmı düzenlenecek durumda bu akşam halledebilirsem sunacağım:)
      Son karar minnağın ismi Firuze de kaldı bu ismin şarkısınıda çok seviyordum ;)sanada kolay gelsin canım hocam.

      Sil
  7. Polar rahatlığını bilirim , tam bu günler için güle güle kullanın .
    Yakınlarda face sayfamda bu videoyu paylaşmıştım , sizde seveceksiniz,izleyin lütfen. https://www.facebook.com/AxsamAz/videos/1017724081621562/
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahiden de bugünler için harika ve sıcacık valla :)hemen faceye bakıyorum canım bende sevgilerimi bıraktım .

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  8. Pek şık bir takım olmuş. Ohh sıcacık giyersin. Ee anacım etekle ceketi ne ara diktin. Hay maşallah. Okudukça daha bir kendimi silkeleyesim geldi. İyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  9. Biraz kolay modellere ağırlık verince tekniğinide az çok öğrendikten sonra dikiş çabuk oluyor cnm. günler kısa akşam hemen oluyor resmen eve hapis oluyoruz ,tamda bu saatler üretme zamanı bende dikişle vaktimi değerlendiriyorum birazda planlı çalışırım balım :) sen yazda çok yoruldun az dinlen sonra cicilerini dikersin ....beğenin ve iyi dileğin için teşekkür ederim öptm.

    YanıtlaSil
  10. Bu soğuyan havalarda sıcacık giy canım benim. Yeni projelerini merakla bekliyorum. Benim becerikli arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamda öyle Şebnem'im zaten romatizma hastasıyım kedi gibi sıcağı çok severim bu yüzden kışı hiç sevmiyorum resmen bana düşman :) bu aralar hep kaşe yünlü kalın penye kumaş araştırıyorum ;) diktiklerim bitti de bir türlü resimleyemedim ...marifetli gördüğün için teşekkürler inşallah sen kadar da olmak nasip olur cnm.

      Sil
  11. Tam da zamanı bunların bir ara ben de niyetlendim ama eve çok yakın bir atölye var askeriyeye ve firmalara polar ürünler dikiyor fason olarak kendilerine de çalışıyorlar ve çok uygun fiyataydı uğraşmayayım deyip aldım çekme bozulma da olmadı kumaş kalitesi çok iyi.
    ya ben o benli fıstığı yerim öprim bakışına kurban güzellik çok tatlıymış maşallah.

    YanıtlaSil
  12. Tam da zamanı bunların bir ara ben de niyetlendim ama eve çok yakın bir atölye var askeriyeye ve firmalara polar ürünler dikiyor fason olarak kendilerine de çalışıyorlar ve çok uygun fiyataydı uğraşmayayım deyip aldım çekme bozulma da olmadı kumaş kalitesi çok iyi.
    ya ben o benli fıstığı yerim öprim bakışına kurban güzellik çok tatlıymış maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bir iyi oldu ki keşke yine polar bulabilsem ama getirmiyorlar...artık dikebiliyorum ama, bazen ekonomik bir giysi görürsemde kaçırmam en iyisini yapmışın güle güle giy.
      Çok tatlı Htice teyzesi ama çokk yaramaz oldu bir çılgın ki sorma ellerim çizik içinde :)ve o gözler yaramazlık yapacağı zaman daha bir kocaman oluyor :))

      Sil
  13. Çok tatlı kalpli kalpli bayıldım :)

    YanıtlaSil
  14. Ne hünerli elleriniz var. Yaratıcılığa ve beceriye her alanda hayranım. Pisiciği de öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir yorum böyle yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ediyorum.Pisiciğimde sizi öpüyor :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...