4 Aralık 2015 Cuma

ELBİSE DİKMEK DAHA KOLAY

Çokk soğuk bir günden günaydınn ..Yayınlanacak bir kaç giysilerim var fakat zamansızlık herşeye engel banamı gün yetmiyor yoksa günlermi avuç kadar .
Nerde o çocukluğumuzdaki akşam olmayan günler ya da bizleremi öyle geliyordu bilmiyorum .
Bu ara blogum da paylaştığım resimler çok büyük ve flu çıkınca da canım bir şey yüklemek istemiyor inşallah bu sorun çözülecek sağolsun canım arkadaşım http://melined.blogspot.com.tr/ blogun sahibesi Mevlüde'ciğim blogumun tasarımında yardımcı oldu burdan da ona sonsuz teşekkürler .
Gelelim uzun zaman önce diktiğim elbisemin görüntülerine :)
                                                                               


Sevgili blogcanlar üçüncü görüntüde yakaladığım netlikle beni hosgörün  
   


kursa giderken diktiğim bu modeli tekrar 
yukarıda sunduğum elbisemde uyguladım ...Kaynak
                                                                   
                                              
                                                                                     
Yine çok uyguna gelen elbisemin kumaşını 3,5 liraya almıştım :) sırada etek ve diktiğim pantolonum var bakalım  ne zamana yayınlamak nasip olacak .
Sevgiyle, barışla, sağlıkla olmak dileğiyle....

23 yorum:

  1. Özellikle kursta diktiğin siyah elbiseye bayıldım, ayakkabılar muhteşem:)ama ençok kedili kolyeyi sevdim:))))dersem kızma:))))) eline sağlık Aysel'cim sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canımm yorumun için teşekkür ediyorum siyah elbise burda dergisinde yayınlanandı hangi senede yayınlandığını unuttuğum için yazamadım :) kızarmıyım hiçç :)) evett kedili kolye netten vee çok güzell keşke benimde olsa ;) uğradığın için bende sana minnetarım ...sevgiler Müjde'ciğim.

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık çok şık olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Kışa ben de adapte olamadım bir türlü. Bir sürü şey birikti, resmini çekip de yayınlayamadım bir türlü. Elbiseniz çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çokk sağolun resimlerimdeki görüntü kirliliğine rağmen beni yalnız bırakmıyorsunuz ya nasıl mutlu oluyorum .sevgiyle kal cnm.

      Sil
  5. Hani boyle benim dikemedigim seyleri dikiyorsunuz ya, acaip kil oluyorum size haberiniz olsun:))
    En son reglan kol denememden sonra fotograflarina bile bakmaya korkar oldum:)
    O yakayi bir turlu toparlayamiyorum ben, coookkkkk acik oluyor, omuzlardan dusuyor falan. Zaten sabrim da yok biliyorsun, o yuzden ayar etmeyin beni, takma kol seyler dikin uleeennnn :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy koptum Mevlüdee sen çok yaşa emi hahhaaaa ayol bu model senin dişinin kavuğuna gitmez derler ya hah tamda öyle :)) yaparsın hayatım dikersin sen ...anladığım kadarıyla omuzların biraz dar bunun için kalıpta yaka açıklığını yukarıya çek bende kurs hocamdan öğrenmiştim . seni kocaman öpüyorum

      Sil
    2. Yok valla, pehlivan gibi hatunum, genisomuzlu, pazulu, kasli falan.:)
      Ya benim sevmedigim sey kaliplarin ustunde oynamak. Iki reglan kol denemem oldu ikisindede ustunde oynama yapmadim. Ben istiyorum kalip cuk diye otursun sorunsuz ciksin. Cokmu sey istiyorum sanki? :)))

      Sil
    3. Pehlivan hanım merhaba :))) evet canım çok şey istiyorsun,öyle cuk diye oturacak haaaa yok canım yok...sevgiler Mevlüdeciğim...

      Sil
    4. Tamam, oldu o zaman. Ben gideyim:))
      :(((
      :(((

      Sil
  6. Sevgili Aysel,elbise dikmek kolay değil mi,ben de senin gibi elbiseciyim,tek parça,altına bir ayakkabı tamam,hem de kadınsı.....Elbisen çok güzel olmuş canım,keyifle giy,bu tür elbiseler de pek bi şık oluyor,ben de düşünüyorum bir kaç tane...Fotolar çok güzel ,tesadüf mü bilmem ama bir de iki pırıltı oluşmuş o da ayrı bir havalı olmuş :))) Sıradakileri bekliyorum..Sevgiler çalışkan arkadaşım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenin için övgülerin için yürekten teşekkürler arkadaşım <3
      Kesinlikle çok kolay:) eskiden beri giyside elbiseyi çok severdim sonradan pantolonlara alışınca rafa kaldırdım ammaa şimdi dikiyorum çeşit çeşit giyeyim değilmi Nuray'ım.Fotolar bulanık olunca bende photo scape da efekt yaptım demokraside çareler tükenmez ;) yani resimleri bu şekilde kurtardım :)
      Haftasonu tatili için kızım geldi eğer fırsat bulursak diğer diktiklerimi üzerimde resimletirim sevgiyle kucaklıyorum seni...

      Sil
  7. Harikasın canım benim. Eline sağlık. Reglan kollu elbiseler daha bir pratik oluyor. Provada pek çıkmıyor. Kumaşınıda modelinide çok beğendim. Güle güle kullan sevgi muhabbet dolu arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnem'ciğim harika olan samimiyetle söylüyorum sizlersiniz ,benim hakkımda da bu şekilde düşünmenden çok mutluyum senin gibi dikişte ehli olanlardan çok şey öğrendim iyiki karşılaşmışız. Evet reglan kol daha pratik ama bu modelde arka kol dikişinde problem vardı sanırım kalıp çıkarırken bir hata yapmışım çok zorlanmadım aynanın karşısında kendi kendime yaptım provamı:) sevgiyle kal canısı

      Sil
  8. Elbisen çok güzel ama sen içinde olursan bence daha da güzel olacak. Ellerine sağlıklar olsun. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım Funda'm inan üzerimde resimleyecek evde kimse müsait değil oğlum kpss hazırlanıyor , aramızda kalsın da :))))aslında eşimin mesleği fotoğrafcılık :P, :)) ama çok geç geliyor bir de yorgun, üstelik akşam saatleri ışık için uygun olmuyor ...güzel arkadaşım bunlar mazeret mi bilmiyorum;) ...beğendiğin için güzel sözlerin için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Terzi kendi söküğünu dikemezmiş gibi bişey bu ayol. Fotoğrafçı koca var. Elbiseler askıda sergileniyor. İşin şakası bir yana sen hazır oluyorsun evde kimse olmuyor. Yada millet evdeyken ye, iç koşturması.Olsun sağlık olsun. Çok öptüm.

      Sil
    3. Terzi kendi söküğünu dikemezmiş gibi bişey bu ayol. Fotoğrafçı koca var. Elbiseler askıda sergileniyor. İşin şakası bir yana sen hazır oluyorsun evde kimse olmuyor. Yada millet evdeyken ye, iç koşturması.Olsun sağlık olsun. Çok öptüm.

      Sil
  9. Ah Aysel hanım, çocukluğumuzda iş-güç mü vardı, oynarken günler uzun gelirdi tabii :)
    Diğer taraftan blog yazmak kolay iş değil ; Üreteceksin, fotoğrafını çekeceksin ( hem de netliğini ayarlayarak :), metni yazacaksın, blogda düzenleyeceksin...İnstagram çok daha kolay mesela ama blogun yerini aslatutamaz.
    Önceki ve şimdiki elbiselerin çok güzel, özellikle o fiyata ! Ayakkabılar süper! Mutlu günlerde giy arkadaşım.
    Kucak dolusu sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Yaa hiç sorma Nowacığım tek derdimiz oyundu şimdiki gibi kafamız dolumuydu dediğin gibi bir sürü işlerlemi uğraşıyorduk .
    Blog gerçekten de emek istiyor bu severek yapıldığında sizler gibi yalnız bırakmayan candan arkadaşlar da olunca tadına doyulmuyor :)
    Ayakkabıya nette restladım hoşuma gidince elbiseme farklı bir konsept yaratsın diye yayınladım.Gerçekten kumaşlar burda çok ucuz daha yeni 2liraya aldığım kumaştan etek diktim düşünsen 2lira komik bir rakam. Övgülerinle beni onure ettin canım benden de kucak dolusu sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...