22 Kasım 2015 Pazar

YİNE YENİDEN KIZIMA ETEK ...

 Güzel bir pazar günü dileyerek nerdeyse 1hfta olup yayınlayamadığım  kızıma diktiğim kot kumaştan eteği bugüne nasipmiş diyerek yayınlıyorum ...daha önce BURDA  sunduğum modelin aynısı.
 Sanırım bu kalıbı oldukça kullanacağım hem kolay hem fermuarsız hem kemersiz ohh miss gibi kolay ....bir kaç güne kendimede bir tane dikmeyi düşünüyorum.
 Kumaş oldukça likralı bu yüzden giyimi çok rahat.Deseni ağaç baskılı  olduğu bellimi bilmiyorum ,kızım çok beğenmişti henüz eline ulaşmadı  eminim çok beğenecek..
Bu minnağı sokakta bulup sahiplendim boncuk gibi bakan gözleri beni benden aldı nerdeyse 3hafta oldu resimdeki görüntüsünden epeyy büyüdü bir oyuncu ki sormayın ama hala bir ismi yok renginin beyaz olmasından pamuk diyemiyorum çünkü diğer kedimin adı  ben lokum olsun dedim  ama oğlum beğenmiyor  isim annesi olmak isterseniz  önerilerinizi merakla bekliyorum .
Sevgiyle kalınız mutluluk sağlık sizlerle olsun.....

28 yorum:

  1. Likralı etek çok güzel olmuş, eline, gözüne sağlık Aysel'ciğim. Kızın da güle güle giysin. Minnağa bayıldım, lokum ismi çok hoşuma gitti, tam yemelik lokum ama madem oğlun beğenmemiş aklıma beyaz oluğu için İnci geldi. Güle güle büyüt canım, Allah razı olsun bu iyiliklerin yine sana iyilik olarak geri dönsün. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumun güzell dileklerin için allah razı olsun hem kendim hem kızım adına arkadaşım aynı dualar sanada nasip olsun ...baksana Müjde nasıl masum bakıyordu ayaklarıma dolanıp miyavlayıp duruyordu elimi emiyrdu , resimde büyük görünüyor aslında değildi nasıl sahiplenmezsin ahh eve gelmeye bayılıyor bir kere silip eve aldım allahım girmediği yer çıkmadığı eşya kalmadı sanırım evde olmayacak ama içimde gidiyor şimdilik güvenli kapalı bir yerde ...Bende sevgi selamlarımı bıraktım cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minnağımız içinde sağolasın isim güzell ama yine Emre beğenmeyecek kendi de bir şey bulamıyor bakalım ne olacak :))

      Sil
  3. Ayselciğim ,ohh ne güzel kızına ,kendine bol bol dikiyorsun,kızın çok şanslı,annesi marifetli nasıl olsa istediği modeli diker...Benim de kızım olsaydı ona neler neler dikerdim,hele önceden çok özenirdim kız çocuklarına,oğullarıma da diktim ama kız çocuğu başka tabii...Aysell ne kadar merhametlisin,hem de eve almışsın...Ayy ben çok kötü kalpliyim sanırım ,evin önüne gelenleri kovuyorum bir de... ama acıyorum da ,,yemek de veriyorum..Ailecek.İsim düşündük ama bulamadık gibi...Bence isim annesi sen olmalısın :)) sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım nuray hocam öncelikle öğretmenler günün kutlu olsun eğitimciler olarak öylesine kutsal bir göreviniz var ki hakkınız hiç bir zaman ödenmez iyiki varsınız hepinizin yanaklarından gözlerinden ellerinden öpüyorum.
      Gerçekten de kız çocuklarına bir şeyler yapma seçeneği çok bende elimden geldiğince kızımı memnun etmeye çalışıyorum her şeyde öncelik onun yeterki beğensin :) Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın yolları bahtları açık olsun.
      Çocukluğumdan beri kedi sevdalısıyım ama evde hiçç büyütmedim bu pisi aldık ama çok zorrrr ayy 5dk. durmuyor her yeri tırmalıyor geziniyor anlayacağın sürekli zıp zıp halde anlayacağın yapamadık yine kapalı olan başka yere koyduk :) kötü kalpli değilsin herkes sevemez ama sende çok merhametlisin ki yemek veriyorsun bu da çok önemli.
      allah senden bin kere razı olsun .ismi için hala karar veremedik yavrucak adı olmadan büyüyüp gidecek :)) canım benim bende sevgiyle kucaklıyor ,seni kocaman öpüyorum bu önemli gününüzde saygılarımı sunuyorum.

      Sil
  4. Mniği görünce önce onu sevdim çok tatlı bakıyorr. canım ben deneyimlerim sonucu öğrendiklerimi yazdım yorumuna cevaben her zaman da bilgim dahilin de cevap yazarım :)
    Ellerine sağlık bu kalıp çok iyi oluyor ben de kızıma(Öğretmen olan gelinime) iki tane kalem etek şeklin de dikmiştim severek giyiyor elimdeki işleri bitirip birşeyler dikmek ne zamana nasip olacak bakalım ben de oğlumun kotundan kendime etek yapıyorum kestim kaldı öylece:)))
    Kızın da sağlıkla giysin inş. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel arkadaşım sayfana henüz uğramadım eminim deneyimli bir pisi sahibi olarak senden öğreneceklerim çok ama şu var minnağımızı ara ara eve alıyoruz sürekli değil çünkü hiççç durmuyor Hatice'ciğim aman allahım enerji dolu çiçeklerimin yapraklarına bile pati atıyor haahaa.
      Etek için teşekkür ederim evet benim diktiğim tam kalem değil azıcık çan şeklinde emininm senin diktiklerinde harikadır sahipleri güle güle giysinler kızında gelin kızında çok şanslılar maşallah sen çok marifetlisin...Kot etğini merak ediyorum benimde niyetim var evde kottan çokbir şey yok.en kocamanından bende sevgilerimi bıraktım :)

      Sil
  5. Ellerinize sağlık cok güzel olmuş Güle güle giysin prensesiniz :-)))
    bende çok korkuyorummm kedilerden niye bilmiyorum bir alışamadım eşim bize yavru almıştı alışmam için ismi "Pısırık" tı :-D
    O kayboldu ben hala korkumla kaldım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler şeyma'cığım kendim adına da kımın adınada:)
      Kedi korkuna güldüm cnm. inan öyle akıllılar ki ona yiyecek verdiğin anda seni tanırlar asla tırmalamazlar :) sizinki çok usluymuş ki adı pısırık olmuş :)ama bizde ki var ya off tam bir cambaz:) selam ve sevgiler.

      Sil
  6. Etek gerçekten çok şık kızınız iyi günlerde giysin. Minnak kedicik çok sevimli. Rabbim razı olsun sizden ona bir yuva sağlamışsınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepimizden razı olsun cnm. peygamberimizde çok değer verirmiş bende fazlasıyla seviyorum ağzı var dili yok verirsen yer vermezsen bakar acıyorum onlara.
      Senin gibi ustadan beğeni almak sevindirici kızım ve kendi adıma teşekkür ederim.

      Sil
  7. Etek çok güzel omuş. Tam gençlere göre. Kediniz de çok şirin. Ben eve alamıyorum ama dışarıda besliyorum. Ona rağmen ne oyunlar yapıyor bize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşşürler Özlem sağolasın cnm.
      Seninde kedi beslemene çokkk sevindim inş. sevabını alırsın hem ne çok oyuncular değilmi karınları toksa yapmadıkları maymunluk kalmıyor :)

      Sil
  8. Nihayet oğlumun yanındaki misyonumu tamamladım ve evime, blog alemine geri döndüm. Ah ah, arayıp sorman beni çok duygulandırdı, Allah senden razı olsun.
    Etek hem pratik hem çok kullanışlı, ellerine sağlık, güle güle giyilsin. O minnaktan bir tane de oğlum eve getirmişti. Ben çok severim hatta bayılırım. Evde olmaz derdim ama oğlan çok ısrar edince, kendi evi nasıl isterse öyle yapar, dedim ama iki günde beni hastanelik etti, meğer kedi alerjim varmış.Çok üzülerek de olsa, başka bir aileye verdik.
    Görüşmek üzere, sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowacığım yorumunu gördüğüme öyle çok sevindim ki anlatamam neden ara verdiğinden haberim yoktu instagrama sık uğramıyorum ara da bir bakarım orda senin paylaşımını görünce hemen yazdım iyiki geldin hoşgeldin blogumla ilgilenmeye başladığım zamandan beri en çok uğradığım tanıdıklarımdansın o yüzden gözlerim arıyor .
      Eteği beğenmene sevindim .Demek pisilere alerjin var üzüldüm geçmiş olsun uzak dur o zaman sağlık daha önemli.görüşürüz cnm. iyi bak kendine.

      Sil
  9. çok özeniyorum dikiş becerisi ve yaratıcılığı olan insanları,
    eline sağlık,kızın da güle güle giysin,
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinde başka meziyetleriniz var helede o çakır yokmu ne güzel bakıyorsunuz aslan gibi maşallah :)bende yeni öğrenenlerdenim inanın üzerinde durulunca sık sık dikince yapılamayacak bir şey değil birde dikmeyi sevmek lazım .sevgiler cnm.

      Sil
  10. Hoşgeldiniz çokk teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Kuzucğun güzel günlerde kullansın canım benim. Çok şanslı becerikli anne sayesinde gardrop dolup taşacak by aysel melike tasarımlarıyla:))) Sen minnağı sokakta buldum diye yazınca benim aklıma isim olarak minnak geliverdi. Sevgiyle muhabbetle ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağoll bebeğim allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışın Melike kızımın adı blogu açarken böyle olsun istemiştim...
      Biz zaten pisiyi minik ve minnak diye de seviyoruz sana malum olmuş ama dilim lokuma alıştı :) lokum diye sesleniyorum eğer değiştirmezssem :))sanırım bu gidişle garibim isimsiz büyüyecek :) sevgiler tatlıcığım.

      Sil
  12. ayyy çok şirin beyaz burunlu mu o :))) pişkin olsun bence :))) bakışları pişkin pişkin :) zaten size pişknilik yaparak gelmiş :)
    Allah sızınle uzun ömürler versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım ...yok ablası burnu beyaz değil onunla tanıştığımızın 3.günüydü kirden bitkin olduğu için beyaz görünyor karnı doyup kendine gelince şimdi çokk şekerr çok :) önerdiğin ismi oğlumda onaylarsa tamam yoksa gücenme olurmu ...aminn allah sanda şanslı sağlıklı ömürler versin tatlım. Görüşmek üzere

      Sil
    2. Tabiki lafi olur mu benimki sadece oneri :) aminnn cumlemize :)

      Sil
    3. Anlayışın için teşekkürler balım <3

      Sil
    4. ne demek buldunuzz mu ısım mınıge merak ettım :)
      bırde aklıma sey gelmıstı sanırım otekı kedınızın adı lokum mus buda beyaz duman falan olursa beyaz lokum olurlar :))

      Sil
    5. Öbür kedimin adı pamuk , yeni gelene ben lokum diyordumda beğenilmedi :) ve bizim yeni minik kızmış balım.. adı şımarık oldu çok kıpır kıpır bir oyuncu ki sorma :) dumanada bayıldım ilgilendiğin için çokk tşekkürler canım benim.sevgiler

      Sil
    6. nasılda güzelmiş boncuk olsun dicektim ama isim verilmiş:)

      sevgilerimle

      Sil
    7. Hoşgeldin cnm. seni gördüğüme inan sevindim çünkü sizler evde kedi beslediğinizden tecrübelisiniz bu yüzden sizden öğreneceğim çok şey var..o kadar pisi büyüttüm isimlerinde bu kadar çelişkiye düşmedim ya oğlum beğenmiyor ya da kızım en son ismi şımarık olarak karar verilmişti o nee yine değişti :)))artık kesinleşti ve firuze oldu kızım :) bugün aşıya getirdim pire için damla damlatıldı ...isim önerin içinde geldiğin içinde çok teşekkürler.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...