20 Kasım 2015 Cuma

YENİ DİKTİĞİM ELBİSEM NURAY HOCAM İÇİN :)

 Haftanın son iş günü , yarın hepinize güzel haftasonları olsun.Nuray hocamın hatrına elbisemi komşumdan rica edip üzerimde görüntüledim inşallah canım hocamın beklediği gibidir :)  eminim bir beden küçük olmalıydı diyenler olabilir bu böyle olsun yazda rahat rahat giyerim efil efil :))ikinciyi dikmek nasip olursa 36 beden çalışacağım..unutmayın CREZION MODELLERİ kesinlikle bir beden küçük olmalı..
 Sıra alttaki kumaşlarda :)
 Pazardan aldığım bu kumaş 5 lira  ön yüzü kalın penye  görüntüsünde  iç kısmı ise yünlü .
Bu kumaşta jarse ama oldukça kalın düz yerinin dokusu örgü formunda çok beğendim rengi aslında saks mavisi ama biliyorsunuz benim blog problemli :)) alttaki  kalpli kumaş ise ince polar pijama takımı olacak..
Sağlıkla boll dikişli günlerimiz olsunn.

20 yorum:

  1. Çok şık olmuş ellerinize sağlık...:))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım sağolasın ;)

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş yine, eline, gözüne sağlık. Bu arada kumaş ne kadar güzel pazarda satıldığına inanmaz kimse. Ben de yeğenim 2.5 yaşındayken (Üsküdar Çiçekçi) pazarında harika şeyler alırdım ona.

    YanıtlaSil
  4. Canım şimdi blogundan geldim sanma seni ihmal ettiğimi zaman buldukça takipteyim. Evet arkadaşım diktiğim bütün modellerin kumaşları pazardan bu lila kumaşıda 5liraya almıştım hatta 4liramı neydi .Beğenin için teşekkür ederim .sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. Ayselciğim giymişsin çok çok teşekkür ederim,ama bende üstte görmeyi çok seviyorum,yakışmış mı nasıl duruyor merak ediyorum :)) ve çok yakışmış gerçekten,kalıp gibi durmuş denir ya,ben de şimdi orjinalini sevdim ,kumaşım dökümlü olduğu için büzgülü yapmıştım altını,biraz daha tok duran bir kumaşla deneyeceğim Aysell...Ellerine sağlık,keyifle,güle güle giy güzel arkadaşım...Hadi beni de iştahlandırdın,hafta sonu çalışayım bari..Sevgiyle öpüyorum seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçeği söylemem gerekirse bende dikilenleri giyerek sunmadan yanayım helede doğada çekilenler pek bir hoş oluyor ..ne yazıkki böyle bir şans yakalayamıyorum keşke eşimin arabası kıymetli olmasa da arada bize verse oğlum sürer güzel mekanlarda çeşit çeşit resimler çekerdik :)))) dışarıda ne güzell yerler bulup boll boll resimlerim .Komşumunda eşi evdeymiş ama yine de hayır demedi baksanıza benim duruşuma robot gibi çünkü çabuk olsun diye nasıl durduğumun farkına varamamışım. Sevgili Nuray'ım beni tetikleyerek sayende bir şeyler yapıyorum bu anlamda beni mutlu ediyorsun .Benim kumaşım oldukça ince hani hepten şile bezi gibi değilde yani ince kalın farketmez her kumaşta dikilebilecek bir model hadi sen kalın kumaşta dene bende zamanı geldiğinde büzgülü deneyeyim .
      Beğendiğin için çokkk teşekkürler güzel sözlerinle uçtum inan :) iyiki varsın bende öptüm iyi akşamlar.

      Sil
  6. üsttekigörüntüsü de harika.
    saç örgülü kumaşa bayıldım hemen kafadan model bile çıkardım:)))))))
    arkauzun ön kısa geniş sıfır yaka kazak formundaa bir bluz :)))
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım.Örgülü kumaşı ne diksem diye düşünüyordum en son düz bir elbise kessem dedim ama aklımda tunik ya da bluz var senin önerdiğin model de süperr olur ayy bluzmu diksemki :) bende sevgiler bıraktım .

      Sil
  7. Eline sağlık Ayselcim. Çok güzel olmuş. Üzerinde de çok güzel durmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın arkadaşım çokkk teşekkürler cnm. sevgimiz karşılıklı

      Sil
  8. Gerçekten elbise çok yakışmış. Ayrıca dikişinde çok güzel ve başarılı. Ellerine sağlık. O saks mavisi kumaşın bitmiş halini heyecanla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  9. Ne güzell bir yorum nasıl sevindim anlatamam bu sözleri duyunca inanın zamanımın tamamını dikişle geçirmek istiyorum meğer ne güzel bir uğraşmış hem çeşit çeşit giysilere sahip olunuyor hem de çok ucuza geliyor.Beğenin için eşekkürler Türkan' cığım sanırım örgüyü andıran kumaşıma hangi modeli uygulayacağım bugün karar vereceğim :) ara da uğra olurmu :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Ben zaten hep bakıyorum bloguna ama kusura bakma yorum yapamıyorum her zaman. Neyse evde işleri bir nebzede olsa yoluna koydum. Daha sık yorum yaparım artık. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sakın sitem ettiğimi düşünme hepimizin öyle çokk işleri oluyor ki dediğin gibi bloga uğrayıp yorum yazmaya fırsat olmuyor .Ben ilk dikişe başladığımdaki tanıdığım blogculardansın iyiki de tanımışım sizleri ...uğraşlarınızdan öyle çok fikir alıyor bir şeyler öğreniyorum ki bu anlamda mutluyum :)

      Sil
  11. Gerçekten çok şık olmuş canım ellerine sağlık,
    bende bu ara tembelim :)
    seni görünce iştahlandım,oturmalıyım artık şu makinamın başına :)
    güle güle giyin tatlımmm
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mersi ustacığım :) ben dikişte yeni olduğum için hızımı alamıyorum galiba :) her modelle uğraşım dikesim var hadi sende sirkelende yeni dergilerdeki modellerden birine el at Esma'cığım...keyifli mutlu dikişlerimiz olsun sevgini kucakladım bende sana sevgilerimi bıraktım.

      Sil
  12. Çok başarılı ellerinize saglik :-))) kumaş cok guzel çok beğendimmm bende bulurum inş bu tarz hoşuma gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ! Şeyma ..parça kumaştı kenarı biraz kesikti ve ben 5liraya aldım :) kızıma bir etek çıkacak kadarda arttı ..eminim buraya tekrar gelecek keşke yakınımda olsanda alsam sana ,ya da adresine kargolarım ;)

      Sil
  13. Harikasın canım sanada çok yakışmış. Hazır gibi dikip giyiyorsun.Dikiş aşkın hiç bitmesin. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bütün kalbimle teşekkür ediyorum ..bende hiçç bitmesin istiyorum inan boş vakit arıyorum dikmek için.. bu yüzden her gece çok geç yatıyorum sanırım yeni bir heves olduğu için :)öpüyorum seni.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...