19 Kasım 2015 Perşembe

CREAZION ELİŞİ DERGİSİNDEN ELBİSE DİKTİM

 Merhabalar ,  CREZIONdergisindeki  106 nolu  elbiseyi  uzun zamandır  düşünüyordum bir türlü sıraya koyup dikememiştim taa ki sevgili Nuray hocam gündeme getirene kadar.Ondan esinlenerek hemen uygulamaya geçip kesip , biçip, diktim :)eğer kendisinin diktiğini görmek isterseniz BURDA
Ben yazlık bir kumaşta denedim ve kalıba bağlı kalarak hiç değişiklik yapmadım .Kalıbım 38...  prova denemesinde rahatlıkla giyebildiğim için yan tarfındaki gizli fermuarı iptal ettim.Eğer sizler elbisenin bedene daha çok oturmasını isterseniz  bir beden küçüğünü dikin derim .


 Dergide dar elbise yazıyor  ama değil sadece üst kısmı daha oturtmalı alt etek kısmı biraz evaze ,aslında belini  Nuray hocam gibi büzgü yapacaktım sonra vazgeçtim .Ama mutlaka o şekilde  yaza dikmeyi düşünüyorum.


  Güzel günlerde başka modellerde buluşmak dileğiyle hoşça dostça kalın.
                                                                      Hayat Paylaşınca Güzell :)

10 yorum:

  1. model çok hoş ayrıca kumaşın da yazın çok rahat ettirecek bir görüntüsü var sağlıkla giy canım.

    YanıtlaSil
  2. Teşşekkürler Hatice'ciğim ...gerçekten de kumaş bir güzell sanırım pamuklu saten dediklerinden ahh keşke daha net görünseydi bıktım bu bulanık resim olayından :( böyle olması blogumdan kaynaklanıyormuş nereyi nasıl düzenleyeceğim bilmiyorum gece gece ne dertliymişim değilmi :)) sende sağlıcakla kal arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Aysell,ben de bekliyordum paylaşmanı,insan merak ediyor:) kumaşı nasıl,uygulama nasıl olacak diye....Çok güzel görünüyor,bedene rahat oturmasını da gördün mutlaka,bedendeki duruşunu ben de çok sevdim,sanırım bu derginin kalıpları biraz büyük...İyi günlerde keyifle giy arkadaşım,üstünde görmeyi daha çok isterdim ama böyle uygun görmüşsün olsun :)) sevgilerimle öpüyorum seni,evettt hayat paylaşınca güzelll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınnn Nuray'ım sayende istediğim modeli hızlandırarak sahip oldum.Gerçekten mükkemmel bir model dediğin gibi öyle rahat ki insanın üzerinde de şık duruyor kesin bir tane daha dikeceğim ama bel detayı seninki gibi büzgülü olacak ;)
      Aslında giyipte resimlemeyi çok istediğimden nerdeyse 10 gündür beklemedeydi ama kendi kendime resimleyemedim :( resim çekebileceklerin ise benden çok işleri var :) sana söz üzerimde de resimleyeceğim.
      Bende seni sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum .

      Sil
  4. Bende cok begendim cok chic olmus, ellerine saglik. Ama bu dergi bende neden yoookkk:((
    Isin puf noktalarini tecrube ettin bu kumasta, bir sonraki daha kolay olacak senin icin. Guzel bol gunesli gunlerde kullan hayatim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasınn Mevlüde'den chic onayını aldım teşekkürler balım beğenileriniz benim için önemli.
      Aynen dediğin gibi her modelde tecrübe sahibi oluyorum bu yüzden ikincisini dikmek için sabırsızlanıyorum ama öncelikli modeller ve kumaşlarım var ;) inşşallah o güneşli günlere kavuştuğumda sanırım forma olacak bir elbisem var keşke dergiye sahip olabilseydin içinde çok dikilecekler var mesela kızıma hırka diktim sadece boy ve kol ayarlamasından dolayı bekliyor çünkü bu haftasonu kızım gelemiyor.
      Senide sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum .

      Sil
  5. Benim de hoşuma giden bir modeldi bu. Gerçekten hoş ve güzel duruyor. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde bir rahatki Fatma'cığım kesinlikle herkes bu modeli dikmeli ben ikinciyi dikersem bel kısmını büzgülü düşünüyorum çünkü üst kısmı harika ...Beğenin ve yorumun için teşekkürler.

      Sil
  6. Çok hoş canım eline sağlık. Güzel günlerde kullan.uzun zamandır buralardan uzaktım. mesajını gördüm. Ben iyiyim canım. yeni kursa başladım. Kızın okulu derken oldukça yoğunum. bazen kısa girişler yapıp sadece beğen butonuna basıp çıkıyorum. bazende ona bile fırsat bulamıyorum. Elimde bir sürü bitmiş iş ve paylaşmam gereken pek çok teknik var sizleri çok özlüyorum. Blog kardeşliği çok güzel bir şey hiç tanımadan biribirimizi merak etmek hal hatır sormak çok güzel. Benim ince düşünceli sıcacık yüreği olan arkadaşım çok teşekkür ederim. Sevgi muhabbetle kucaklıyorum çok sevgiler. Yüce Rabbim tüm gönlünden geçenleri muradına erdirsin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn çookk teşekkürler Şebnem'ciğim.
      Hoşgeldin hayatım seni ve yorumunu gözlerim arıyor acaba bir sıkıntın bir rahatsızlığın mı varki dedim iyi olduğuna çok sevindim yeterki sağ ol sağlıklı olda koştur herişin rast gitsin ...Seni ve bir kaç blogcuyu tanımaktan çok ama çok memnunum iyiki tanımışım sizleri samimiyetiniz bana rahatlık huzur veriyor .Hakkımda yazdığın güzel sözler senin içinde geçerli iyiki varsın bende seni sevgiyle kucaklıyor kızınıda senide öpüyorum Allaha emanet olasın iyi olup iyilerle karşılaşasın .
      Unutuyordum kimbilir öğretici neler hazırladın neler diktin hadi Allah fırsat versinde görücüye çıkar :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...