24 Kasım 2015 Salı

BURDA PRATİK DİKİŞ DEGİSİNDEN DİKTİĞİM ...SAKS MAVİSİ ELBİSE

 Burda Pratik Dikiş Dergisi ni ilk kez aldım bu  kadar rahat bu kadar kolay kalıp sunmalarını takdir ettim iyiki almışım herkesede tükenmeden tavsiye ederim .
 Diktiğim bu elbisenin kumaşını daha önceki yayınımda göstermiştim ne dikebilirim diye düşünürken yine elbise olmasından vazgeçemedim :) hatta sevgili Hatice Yazıcı bluz olmasını ve  modeli hakkında fikir vermişti sağolsun , onun dediğinden de kalıp bulduğum an dikeceğim :)

 Resimler oğlumun objektifinden duruş bozukluğundan elbisenin arkası pot durmuş aslında öyle değil  dikerseniz içiniz rahat olsun :)
   Altta resimlediğim modelden yola çıkarak en sondaki  modelin kalıbını uygulayıp sadece  yaka detayını değiştirdim bu sene yakalar oldukça kapalı ve boyu 90cm.di ben 10cm. uzattım.

Sanırım artık dikişte epey yol kattetdim diye düşünüyorum ama buna usta dikişçilerin onay vermesi benim için daha önemli :)
Soğuklarda sıcacık giyebileceğim örgü baskılı elbisem görücüye çıktı yorumlarınızı dört gözle beklemekteyim .Hepinize sonsuz sevgiler .
Hayat Paylaşınca Güzellll :))

35 yorum:

  1. rengi modeli üzerinde duruşu muhteşem olmuş tatlım,
    ellerine sağlık yine konuşturmuşsun hünerini maaşallah
    sevgilerimle.. <3

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel yorum için nasıl mutlu oldum bilemezsin teşekkürler hemde çok teşekkürler cnm. benden de sevgiler :*

    YanıtlaSil
  3. Ben çok beğendim,hatasız gözüküyor.Eminim aslı daha da güzeldir,fotolarda tam çıkmıyor çoğu kez.Özendim vallahi,ben de dkeceğim.Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sevda hanımcığım sizler gibi marifetli insanların beğenisini kazanmak kolay değil ....evett malesef blogumun tasarımında problem var resimlerim hep flu çıkıyor inşallah düzelecek :)
      Hemen dikin derim çok kolay ve çabuk bitiyor dediğiniz gibi aslı daha güzel giyildiğinde de bir rahat ki sormayın ...sizi gördüğüme çok sevindim :)sevgiyle kalınız

      Sil
  4. Merhabab harika girunuyorlar bna gelmissiniz bnde hemen ugrayim dedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın balım evet bloguna sıkça uğramaya çalışıyorum sende iyiki geldin hoşgeldin :) beğendiğin içinde teşekkürler.

      Sil
  5. Maviyi gördüm ya o bile yetti ama model de dikiş de nefis ve çoook yakışmış ! Güle güle giy arkadaşım, sağlığına bereket.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözlerinle beni mest ettin canım , yürekten teşekkürler iyi ki tanımışım seni ,güzel dileklerin içinde Allah razı olsun bende kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  6. Rengi de modeli de çok güzelmiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ediyorum seninde yorum yazan ellerine ,gören gözlerine sağlık.

      Sil
  7. Al bakalim bir chic daha:)) Trikon, rengi modeli cuk oturmus. Eeee mankende boyle fit, boyle gobeksiz oluncaaa ( Bugun platese baslayayim allahimmm, cok aminn) Sahane gorunuyorsun, ellerine sagli. Oldun sen oldun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldum değilmii :)) kendimce bende böyle düşünüyorum ama sizlerin onayını almak çok önemli , senden chic alıyorum ya beni kimse tutamaz nasıl gaza geldim bilemezsin :)yaa nasılda övmüşün beni , azıcık utandım ayrıca çokda hoşuma gitti ;) yerim seni sen harika birisin valla iyiki tanımışım iyiki blog dünyasındayım bana çok şey katıyorsunuz cansınız can ...kocaman öpüyorummm.
      Kendine haksızlık etme kilon yok ,hadi platesin hayırlı olsun benden de çok aminnn hahaaa.

      Sil
  8. Muhteşem olmuş ellerine sağlık üzerinde duruşu da süper. kumaş için en doğru model bu olsa gerek ben de bu düz modelleri çok seviyorum.
    Canım dergi için yazdığın link error veriyor acaba hatalı mı eklendi.
    sağlıkla giy bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın güzel Hatice'ciğim bu güzell yorumlarla ben müthiş motive oluyorum bütün samiyetimle yazıyorum kronik rahatsızlığım sayenizde hafifliyor sizler harikasınız iyiki sizlere katılmışım cnm.
      Balım dergi için linki düzelttim uyarın için teşekkürler .. selam ve sevgilerimle.

      Sil
  9. benim dediğim modeli bu kalıpla uygulayabilirsin ayrı bir kalıba gerek yok canım, bahsettiğim de bunun bluz olanıydı. yaka sıfır da olabilir önden 10 Cm kadar düz bir açıklıkta olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım güzelim fikir verdiğin için memnun oluyorum anlattığın tarzı sırası geldiğinde denerim cnm. öpüyorum seni .

      Sil
  10. Çok güzel ve kullanışlı bir elbise olmuş.kesinlikle ne kadar çok dikerse o kadar daha pratiklik ve ilerleme kattediyor insan dikişte..Ellerinize sağlık,keyifle giyinin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın diktikçe pratik yaptıkça öğreniliyor hata sıfırlanıyor .Güzel sözlerin iyi dileklerin için çok teşekkürler.. vaktin olduğunda her zaman beklerim cnm.

      Sil
  11. Aysell bunu daha geçen gün kumaş olarak görmüştüm ,pratikçe dikmişsin ne güzell,çok hoşuma gitti,çok yakışmış ,çok güzel olmuş,rahat ,her tür kullanıma uygun bir elbise olmuş..Ellerine sağlık,keyifle giy...Bence de epeyce yol katettin ,devamını bekliyoruz :)) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray'ım değerli hocam ,bu elbisenin kumaşını çok beğenmiştim bir gün nete girmeyip kendime zaman kazandırdım kestikten sonra da teyelle uğraşmadım sadece iğneleyerek makina dikişi yaptım böyle olunca çabuk bitti :)aynen dediğin gibi öyle rahatki kışı bu elbiseyle geçirebilirim ama bugün yine yeniden 3tane daha kumaş aldım halbuki evde dikilecekler duruyor dikişte böyle bir şey sanırım çokca kumaş ve dikmek :)) devamı sağlık olduğu sürece gelecek inş...ilerlediğime onay vermene çokk sevindim sağolasın tatlıcığım , güzel sözlerin beğenin içinde sağolasın ..bende sevgilerimi taa burdan sana doğru uçurdum <3

      Sil
  12. Vaay hazır gibi olmuş çok beğendim. Hemde baya baya yol kat ettin.eline emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ben sizler gibi ustalardan böyle güzel şeyler duydukça ne evişi ne yemek ne gezmek istiyorum günümü dikişle geçireyim bıkana kadar diyorum :) haftanın bir günü burda kumaş pazarı oluyor her hafta ordayım bu gidişle evde koyacak yer kalmayacak :) sağolasın cnm. ,teşekkürler .

      Sil
  13. Kumaş kendinden desenli olduğu için gerçekten hiç model uygulamadan pratik dikilebilecek zemini oluşturmuş. Sende bunu çok iyi değerlendirmişsin canım benim. Sana da çok yakışmış . İnsanın kendi emeği gibisi yok. Sıcacık güzel günlerde giyin . Kucak dolusu sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Şebnem'ciğim son derece harika kütür kütür bir kumaş bu sene örgü baskılı olanlar çok gündemde birde likralı ne fermuar gerekti kalın olduğu içinde nede astar ..valla öyle insanın kendi emeği gurur verici ...ayy inan mütevazi olamayacığım birde hazır sanmıyorlarmı acaip mutlu oluyorum :) inşallah senin gibi profesyonel dikişciler kıvamınada gelirim çünkü daha çok fırın ekmek yemem lazım :) canımm güzell dileklerin için teşekkür ediyorum görüşmek üzere a.e.o

      Sil
  14. Çok şık ve sade, bayıldım. Maviye sarışınlık da çok yakışıyor...daha doğrusu sarışınlara mavi renk çok yakışıyor...eline koluna sağlık Aysel'ciğim, güle güle giy. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde'ciğim güzel dileklerin ve beğenin için yürekten teşekkürler .Ben çakma sarışınlardanım yani buğday tenliyim ama yıllardır eşim dostum saçımda bu rengi beğendikleri için vazgeçemiyorum :)
      Nasıl oldun inşallah daha iyisindir amann bağışıklık sistemini güçlü tut .Sağlıklar dileyerek öpüyorum seni.

      Sil
  15. Kumaşla kalıp çok güzel uymuş, size de çok yakışmış belli ki, güzel günlerde giyinin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Begüm senin gibi harika dikişcilerden övgüler almak tarifsiz gurur verici canım nasıl mutlu oluyorum anlatamam yüreğine sağlık çok teşekkür ederim .

      Sil
  16. ellerinize sağlık, güle güle giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ornitorenkhandmade , siteme uğramanız beni memnun etti :)

      Sil
  17. elinize sağlık valla ben çok begendım ıyı gunlerde gıyın :) hazır gıbı duruyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkürler mişhanın annesi :) güzell yorumuna çok mutlu oldum

      Sil
  18. Harika olmuş,güle güle kullanın Aysel hanım ,sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Renk zaten en sevdiğimden ama ben kumaşa hayran oldum ne güzel bir şey o, modele de çok uymuş. ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...