4 Kasım 2015 Çarşamba

BURDA 2010 HAZİRAN 133 NOLU MODELİ KIZIM İÇİN DİKTİM

 Yeni bir günden herkese merhaba.Yayınlamasını geciktirdim kolay bir eteği nihayet bu gün fırsat bulup sunuyorum. BURDA 2010 HAZİRAN 133 NOLU MODEL komşumun dergisinde rastladım  kalıp 36 beden.
 Etek,  başlığada yazdığım gibi kızıma ait  . Hep bana hep bana nereye kadar dedim :) kalıpta hiç prova çıkmayınca sanırım çokça kullanacağım... çeşit çeşit kumaşlardan dikmeyi düşünüyorum.


 Kumaşın likra özelliği oldukça fazla olmasından dolayı pensleri kapatıp fermuar açıklığınıda dikip bele kemer için  geniş lastik geçirdim yani fermuarsız beli lastikli bir etek oldu giyimide kullanımıda çok rahat.

 Kızım çok beğendi işe giderken farklı frklı giyinsin diye dün akşam ağaç figürlü bir kumaştan (kendisi orman mühendisi ) bir tane daha biçtim eminim çok sevinecek.

Yukardaki modelde kullanılan kumaşın aynısını bulup 2tane parça şeklinde farklı renklerde  almıştım, zemini siyah olanı kızıma  diğeride lacivert olanı kendime düşündüm  ikisine 5lira verdim .Bugün burda kumaş pazarı var ben az sonra oraya doğru yol alacağım bakalım ne ciciler gelmiş :) Dikiş severler takılın peşime :)))

Hayat Paylaşınca Güzelll :)
 Dünya Çok Büyük Herkese Yeter  Alçak Gönüllü Olup ,Sevgiyle Dostça Kalalım :)

17 yorum:

  1. eline sağlık tatlım çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızımın meslektaşı , canım Melek'ciğim teşekkür ederim.

      Sil
    2. Kumaşı tam mevsimlik. Likralı olması da bir başka güzellik:) modelede cok güzel uymuş.elinize sağlık

      Sil
    3. Evet Fatma hanımcığım tam mevsimlik ,beğendiğiniz için teşekkürler.

      Sil
  2. Hem sade, hem şık, rengi çok asil, bayıldım. Eline sağlık Aysel'ciğim, kızın da güle güle giysin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili Müjde'ciğim kızımın adınada teşekkür ederim .
      Sevgiler Karadeniz kızı :))

      Sil
  3. en sevdiğim model fermuarsız ve beli lastikli :) çok iyi yapmışsınız elinize sağlık çokta yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için sağolasın Hande'ciğim.Sanırım bu tarz etek dikimi ,artık benimde sevdiklerimin arasında olacak :)

      Sil
  4. Ellerine sağlık Aysell,başka da dikeceğim dedin ya ben hemen gözümde kareli olanını canlandırdım,kaz ayağı desenlisi de çok yakışır..Dik Ayselcim,kız giysin şık şık ne güzel insanın annesinn dikiş dikmesi kadar güzel bir şey var mıı :) öpüyorum seni kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ciğerim hocam teşekkür ederim .Aynen dediğin gibi kaz ayağı desenden de hoş olur bu gün pazarda bordo renginden vardı ama çok inceydi hani ben kolayına kaçıp astarsız falan istiyorum ya bu yüzden almadım 2liraya başka desenlerden buldum.Gerçekten de dikiş bilmek harikaymış insanın elinden gelince çocuğunu da sevindiriyor kendini de yakınlarını da :) Bende seni sevgiyle kucaklıyorum güzel olan ne varsa üzerinize sağnak sağnak yağsın <3

      Sil
  5. çok kullanışlı olmuş doğrusu elinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. harikasın canım bu likralı kumaşların dikimi çok rahat çabucak ayrıntılara boğulmadan bitiyor. güle giyinsin fıstık sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şebnem'ciğim aynen dediğin gibi kolay ve çabuk bitiyor ...galiba ben bu model de seri üretime geçeceğim :)) öptm.canım hayırlı sağlıklı günler.

      Sil
  7. Benimde annem dikseydi bana keskeeeee, ama ben anneme dikiyorum. Bir terslik var bu iste sanki :)))
    Evlatlik lazimmi??? Cok begendim cunkluuu...

    YanıtlaSil
  8. Hhahahahaa gell bacım gell ama ben senin eline su dökemem :) senin maşallahın var....beğenmene çok mutlu oldum güzel kalpli .

    YanıtlaSil
  9. her zamanki gibi başarılı şık :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...