19 Ekim 2015 Pazartesi

BURDA STYLE 2015 ARALIK SAYISI

 Daha kasım sayısını almadan BURDA STYLE 2015 ARALIK SAYISI ön izlemesi nette yayınlandı.Tamda dikebileceğim modellerden oluşan bir dergi.  











Bu sayı tam anlamıyla süperrr !  derginin yayınladığı modellerden seçtiklerimi sundum eminim sizlerde beğeneceksiniz hele de benim gibi kolay kalıp arayanlar için ideal modellerle dolu.
Bu arada her gün biraz biraz uğraşıp diktiğim giysilerim var inşallah en kısa zamanda hazırlayıp yükleyeceğim ..Sevgi ve Barışla kalın güzel vatanımız için dualarınızı eksik etmeyin.

12 yorum:

  1. Hepsi çok güzel, şapkaya da bittim bayılırım şapkaya, rahmetli annemden olsa gerek o da çok düşkündü hele ta 40'lı yıllardan kalma tüllü, açık mavi bir şapkası var bayılıyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzell modeller müjde!ciğim eskisi gibi örgü öremiyorum sağlığıma zarar veriyor şimdilerde de dikişe gönül verdim sıkıntılardan biraz olsun uzaklaşmak için nadirende olsa kitap okuyorum boş durmak hiç bana göre değil gücümün yettiğince kendimi motive ediyorum .
      Şapka düşkünlüğü bende de var bu seneye kadar çeşit çeşit ördüm severekte kullanırım anladığım kadar anneciğin bakımlı şık bir hanımmış nur içinde yatsın mekanı cennet olsun ebedi unutamayacağımız yeri doldurulmayacaktır annelerimizin.

      Sil
  2. Merhabalar Aysel Hanım,

    Hepsi de birbirinden güzel tasarımlar.. Özellikle ilk başa koyduğunuz model bana uygun.. :) Güzel günler bizimle olsun, moda mola'mız olsun... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sevgili hocam hoşgeldiniz .
      Zevklerimiz aynı benimde gözüm onda bu yüzden yayındaki ilk kareye onu koydum ;)eğer dergiye sahip olursam dikmeye çalışacağım .Ne güzel ifade etmişiniz aynen katılıyorum güzell günlerle moda molamız olsun :)saygı ve sevgilerimle yine beklerim .

      Sil
  3. Ben senin diktiklerini merak ediyorum Ayselll,hadi hadi hızlan :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım hocam .Diktiklerimİ bloga yüklediğimde resimler flu çıkıyor bunun nedenini çözemedim bu yüzden beni engelliyor ama yinede yayınlayacğım benden de sevgi ,selamlar .

      Sil
  4. çok hoşlar o siyah elbiseden askılı oldukça uzun bir zaman önce yine burdadan dikmiştim. (derler ya dolabın da bir tane olacak ) :)) ama ne giydim. hala da duruyor ama beden büyüyünce askı da kaldı:)) fırsat bulursam bir daha dikerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bir hanımın dolabında olması gereken çok amaçlı ,her yerde kullanılabilecek bir giysi .
      Sevgili Hatice inşallah tekrar dikmek nasip olur .

      Sil
  5. Her sene olduğu gibi yine aralık finalini güzel bitiriyor. Elbiseleri için muhakkak alınmalı. Paylaşımın için teşekkürler canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Mutlaka her evde bulunması gereken bir dergi niteliğinde inş. sahip olacağım;) yarn yani çarşamba günleri buranın kumaş pazarı iyi olursam uğrayacağım .Ayy şebnem'ciğim bu dikiş sevdası zor galiba çünkü lazım olan kumaşlar çok yer kaplıyor almadan da durulmuyor bakalım ne zaman kendimi frenleyeceğim :) böyle yaptığıma göre elimden çok iş çıksa merak işte her çeşitten alma isteği.
    selametle sevgiyle kal cnm.

    YanıtlaSil
  7. Canım ne güzel etmişsin paylaşarak. Biraz fikir sahibi oluyor insan. Gerçi ben her halukarda bu dergiyi illaki her ay alıcam. Yoksa bi tarafım eksik hissediyorum. Ama bu sayı sahiden güzelmiş. Teşekkürler paylaşımın için.

    YanıtlaSil
  8. Fundam gelecek sayıyı nette görüp dikibileceğim neler var diye bakıp öyle alıyorum yani bu paylaşımlar dediğin gibi fikir oluyor..Bu gün burdanın pratik dikiş dergisini aldım birde kasım ve aralığı da alıp ondan sonra almak istemiyorum eğer ki sözümde istikrarlı olursam ;)
    Ses verdiğin için bende sana teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...