13 Eylül 2015 Pazar

AJUR ÖRNEK AÇIKLAMALARINA DEVAM...

                                                          -RESİM ALINTIDIR-
Barışcıl , demokrasinin tam anlamıyla yaşanacağı günlerin özlemiyle iyi pazarlar.
son derece acı olayların yaşandığı  şu günlerde moralsiz olmamanın imkanı yok . ne yazık ki hayat devam ediyor .....bir şeylerle uğraşmayınca, yaşamın içinden çıkılacak gibi değil.
rahmetli annemin çok kullandığı bu ajur örneğinin açıklamasını sizlerle paylaşmak istedim.

AÇIKLAMA (BANA AİT)=
şişe 21ilmek at

3sıra düz ör

1-2düz ,dola, ters ör , 3nü birlikte ters ör , ters ör , dola ,düz, dola, ter sör, 3nü birlikte ters ör, ters ör, dola, düz ,dola ,ters ör ,3nübirlikte ters ör  ,  ters ör , dola , 2düz olarak sırayı bitir .  

2-arka sıralar hep ters örülecek 

3-sıra sonuna kadar düz ör 

4-bütün ilmekleri ters ör 

5- 1. sıradan itibaren açıklamayı tekrarla ---------------
 ----------------------------------
çok kolay bir örnek bir çok yerde kullanılıcak kadar da güzel  hatta bir çoğumuzun bildiği yabancı olmayan bir ajur örneği.
 HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL.
güzel yarınlara inşallah.

11 yorum:

  1. Hem rengi çok güzel, hem de kendisi, eline koluna sağlık Aysel'ciğim, annene de Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, benimki de rahmetli oldu 2007'de bir saniye düşünmeden edilmiyorlar değil mi? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim teşekkür ederim .
      resim bana ait değil alıntı yazmayı unutmuşum ahh bu unutkanlığım....şapka açıklamamda da böyle olmuştu sonradan kendi resmimi bulunca postun altına eklemiştim.
      dualarına aminn ..senin anneciğinede rahmet olsun. allah cennet hatunu yapsın ...bende 1999 da büyük depremden 5 gün sonra kaybettim :( öyle özlüyorum ki , çok haklısın kesinlikle akıldan çıkmıyor :(

      Sil
  2. Çok güzel anlatmışsın canım. emeğine sağlık. Allah'ü Teala Annenize ve tüm vefat etmiş yakınlarımıza Rahmet eylesin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn şebnem sağolasın . sevgini kucakladım bende sana kocaman bıraktım.

      Sil
  3. Evet, bütün acılara rağmen hayat devam ediyor...
    Bu modelden yelek hatırlıyorum, ne güzel de tarif etmişsiniz, emeğinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. ahh hiç sorma arkadaşım ..kronik rahatsızlığım zaten beni huzursuz moralsiz yapıyor bir de yaşadığımız olaylar daha da hüzünlendiriyor bir şeylerle uğraşmasam hepten huzursuz oluyorum dünden beri zaten iyi değilim nette dolanıp kafa dağıtmaya çalışıyorum :( çünkü bu gün ailece tanıştığımız oğlumun da okul arkadaşı olan genç bir polisimzi şehit olarak toprağa verdik :( ne yapılırki bu durumda elimiz kolumuz bağlı sadce dua ediyoruz rabbim evlatlarımızı vatanımızı korusun bugünler tez vakitte geçip gitsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah ailesine ve size sabırlar dilerim. Ben tanımadığım halde bütün bu evlatlara çok üzülüyorum, yakınlarının hali haraptır. Gencecik fidanlar hayattan koparılıyor, ne uğruna !?
      Dilerim, bu kötü dönem çabuk biter, sebep olanlar hesabını bu dünyada da verirler.
      Sevgilerimle

      Sil
    2. sağolasın nowacığım ..tanıdık tanımadık vatan için canını verenlere kesinlikle çok üzülüyoruz ailesi son derece harap canım :(ateş düştüğü yeri yakıyor :(
      aminn ...dediğin gibi inşallah yaptıkları yanlarına kar kalmayıp her iki cihanda hesap verirler .
      ülkemizin gidişatı hiçç iyi değil aç kurtlar gibi ağızlarını açmışlar pusudalar mevla sonumuzu hayırlı etsin.
      bende sevgilerimi bıraktım .

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Örgü içten içe en merak ettiğim ve detaylı öğrenmek istediğim bir alan . Anlatım çok iyi olmuş. Bol ajurlu ve salaş bir bluz harika olur bu örnekte, Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler handan!cığım
      örgüyü bir denesen eminim süper işler çıkarırsın annem dikiş bilen örgüdeki detayları daha güzell çözer hani kol oyuntusu kol boyu omuz genişliği vs. ama şimdi öyle kesimler yok dediğin gibi salaş örgüler daha şık ve kolay benim zulamda bu tarz örnekler oldukça fazla hala sağlığım el vermediği için hepsi kenarda duruyor...eğer kendine bir şey örmek istersen seve seve yardımcı olurum . bende sevgilerimi yolluyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...