25 Ağustos 2015 Salı

ŞİRİN İLÇE DEVREK , GEZİSİ


 Uzun zamandır gidip görmediğim babamın doğup büyüdüğü yer  DEVREK ilçesinin köyüne   oğlumla bir haftasonu kaçamağı yapalım dedik. iyikide gitmişiz öyle çok özlemişimki küçük bir yer fakat insan resmen huzur buluyor stres atıyor.

 bir çoğunuz belki biliyordur DEVREK el yapımı BASTONLARIYLA ünlüdür.herbiri nakış gibi işlenmiş olup mutlaka hemen hemen her evde bulunur.

 eğer yolunuz düşerse doğal pekmezden yapılan çıtır SİMİTİNDEN tadmanızı tavsiye ederim .yukarıdaki resimler netten görüntüler artık beni biliyorsunuz resim özürlüsüyüm :D  güzel resimler çektim fakat ancak aşağıdaki görüntüler kayda değer oldu :))

 yeşilliğin bakire kaldığı köyümüz ve en tepeye çıkıp ordan görüntüledim, resimde  bilmem anlaşılıyormu DEVREK çayı karayolunun tam kenarında olup köyümüzden çok güzel görünüyor
istemeden de olsa artık dönme zamanı oto gara yakın gezi yolunda oğlumla  bir tur atarak yeşilliklerle dolu bu güzel ŞİRİN İLÇEDEN ayrıldık . sevgiyle kalın dostlar

4 yorum:

  1. Devrek bastonlarını bilmeyen yoktur ama Devrek'e hiç yolum düşmedi. Şimdi yazınızla gitmiş kadar oldum. Bu boyuttaki ilçeler genellikle çok huzurlu yerler oluyor.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle huzur dolu canım şehrin gürültüsünden uzak miss gibi doğa ile başabaşa , arada gidip enerji depolamak lazım :)

      Sil
  2. Çok güzel bir yermiş. Ne güzel tertemiz havayı soluyup, dönmüşsünüz. Ah zaten o bastonlar nasıl da mükemmeller. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay betül'cüğüm alışmışız şehrin karmaşıklığına tembellik edip varolan köyümüzü unutuyoruz ..bundan sonra tembellik yok fırsat bulduğumda ordayım :) iyi akşamlar, görüşmek üzere cnm.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...