22 Temmuz 2015 Çarşamba

etkinlik eteğim veee kalıpsız ilk denemem :))


dikiş bloglarında ilk kez katıldığım bir etkinlikte cesaretimi toplayarak kalıpsız bir model uyguladım yanlışlarım var ama hiç bir zaman prova çıkmayan beden ölçüm beni kurtardı :) oğlumun objektifinden bu kadar sonuç alabildim ayaklarım şiş olduğu için özel günler hariç yüksek topuk giyemiyorum ama keşke babetimin rengi tam çıksaydı ....inşallah dikişte başarılı olan ustalarımdan tam not alırım amann yanlış anlaşılmasın  daha iyisini yapmak için eleştirilerinizide bekliyorum ...teşekkürler FUNDA ÇAĞLAYAN  vesile olduğun için ...

16 yorum:

  1. Kumaşın deseni çok güzelmiş, çok da yakışmış, ellerine sağlık. Hata varsa da hiç belli olmuyor. Güle güle giy.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler nowacraft güzel yorumunla beni motive ettin sağolasın cnm.bendende sevgiler ..

    YanıtlaSil
  3. Eteğini güle güle giy canım çok güzel olmuş ve yakışmış. Sayfandan resimleri kopyaladım. Önümüzdeki hafta diğer arkadaşlarımızın etekleriyle birlikte bloğumda olacak. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. beğeniler benim için önemli sağolasın fundacığım zorlansamda sayende bir etek denedim (aramızda kalsın bel kısmı azıcık geniş oldu bende lastikli bir kemerle kamufle ettim ;) sevgimiz karşılıklı

    YanıtlaSil
  6. Kumaşınız çok güzel. Hatalarınız olduğundan söz etmişsiniz ama fotoğraflarda belli olmuyor, gayet şık ve güzel görünüyor. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler .. güzell yorumlarınızla dikiş sevgim katlanıyor ,hepinizdende öğreneceğim çok şey var iyiki sizlere rastlamışım :)sevgiyle kalınız..

    YanıtlaSil
  9. çok şık ve güzel olmuş

    YanıtlaSil
  10. Kumaş çok hoşmuş. Model de hata kaldıran cinsten galiba, ben hata falan görmüyorum. Hatta çok yakışmış demeliyim çünkü daha azı kurtarmaz valla :) Ellerine sağlık arkadaşım, süper.

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler nurtenciğim ...evet evet kumaşın dokusuda desenide beni kurtardı ama bu deneme sayesinde cesaretlendim keşke sizler gibi daha albenisi olan fotolarım da olsaydı seninikilere baktıkça bakasım gelmişti :)

    YanıtlaSil
  12. supersinizz bende diktim bu etkinlik için :-))) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sende çok naziksin her zaman beklerim <3

      Sil
  13. Aysel hanımcığım çok hoş görünüyorsunuz,elinize sağlık,ayrıva beyaz penye ile kombinlemenize bayıldım,ben de çok severim çünkü....Kolye,kemer,etek harika valla :)) iyi günlerde giyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy hocam çok iyisiniz yorumunuzla beni nasıl memnun ettiniz nasıl sevindirdiniz anlatamam bu günlerde yine rahatsızlığım gündemde ellerim ayaklarım hep şiş hareket kısıtlılığı yaşıyorum ama sizin gibi marifetli dikiş severden bunları duymak bana moral oldu .... sağolun iyiki sizi tanımışım güzel kalbinizin mükafatını her zaman alın inş. sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...