2 Temmuz 2015 Perşembe

dikiş sergimizden

gittiğim kursta diktiklerimi yayınlamak bir türlü nasip olmadı tek tek resimlemeğe vakit bulmadığım için sergimizde çekilenlerden bir kareyi eklemek istedim işte ilk kez diktiğim kazayağı kumaştan ceketim ve arkada görülen jakar kumaştan olan ceketim :) acemi bir terziden bu kadarı çıkıyor eleştirilere acığım efendim :))))

11 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokk teşekkürler funda hanımcığım beğenmenize nasıl memnun oldum bilemezsiniz :)sevgiyle kalın

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu bir başlangıç tabii,ve başarılı bir başlangıç...Gerisi gelir artık,öyleyse aramıza hoş geldin sevgili dikiş sever arkadaşım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler hemde çokkk teşekkürler sizlerin beğenisi benim için önemli ve güzel yorumunuzla beni motive ettiniz her zaman bütün dikiş severlerin takipcisi olacğım sizlerden öğreneceğim çok şey var ...sevgiler

      Sil
  4. ILk deyip, acemilik deyip gecme. Herseyi puf noktalari ile yaptigin icin sahane oluyorlar. Mesela bende ilk ceket dikmistim 2 haftalik kurs hayatimda:) Hala onun gibi ince iscilik ceketim yoktur. Cok basarili diktiklerin, cok daha iyileride olacak eminim. Hosgeldin aramiza alayli... (Kursa gittigin icin sen alaylisin bizim icin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa ama siz çokk şekersiniz ben niye daha önce blog sahibi olmamışımki niye daha önce dikişle ilgilenmemişimki sağolun çok teşekkür ederim iyiki tanımışım sizleri kucak dolusu sevgiler<3

      Sil
  5. Ayselcim diğer kareleri de istiyoruz. Ellerine sağlık. Çok şık olmuş canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım öğretmenim sizin gibi ustadan güzel sözler duymak beni heyecanlandırdı biliyormusunuz rahatsılığıma bile şifa veriyorsunuz ..sergi resimlerimde içlerinden en anlaşılırı bu görüntüydü yine bir gözatayım varsa uygun olanı resimlerim yoksa bayramdan sonra diktiklerimi tek tek resimleyeceğim kocaman öptüm sizi :)

      Sil
  6. Emeğinize sağlıkkk gercekten muhtesemler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...